Razgovarajte iz USA
putem bonova
Theo
Nazovite i unesite 621
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Theo

KOD: 621
  • Čišćenje aure
  • Karma
  • Ljubav - Brak
  • Novac
  • Posao
  • Psihološki razgovori
  • Astrologija
  • Karte
  • Numerologija
  • Tarot

THEO – Crveni Mag (Magus Rubrum), THOTH Tarot Majstor, Kabalist i duhovni Astrolog, bavi se ezoterijskim radom od 1987. godine, što aktivno traje do danas.

Uz otvaranje Thoth Tarot karata Crveni Mag - Magus Rubrum Theo analizira vaše sadašnje stanje, izravne utjecaje, vaš cilj ili sudbinu, daleku prošlost, nedavnu prošlost i buduće utjecaje na vas. Naravno, analiziram i Vas ponaosob, okolne faktore koji utječu na vas, vaše unutranje emocije i konačni rezultat svega.

Karmičkom Astrologijom otkrivam vaše prošle živote, a izradom Natalne karte iz ovog života dolazim do rješenja svih vaših zdravstvenih, poslovnih, ljubavnih i drugih poteškoća koje imate. Pored Natalne i Karmičke Astrologije, također izrađujem i horoskope za Vaše kućne ljubimce.

U seansama skandinavskih germanskih i engleskih Runa dolazim do odgovora na sva vaša pitanja koje vas muče, dok Crvenom (ljubavnom) Magikom vraćam vašeg partnera i pospješujem vašu ljubavnu vezu bez obzira na spolnu orijentaciju.
Rješavam vas nagaza, Uroka, nabačaja, Sihira, utjecaja Voodoo i Crne Magije.

Također radm i s Viskom IZIS i KARNAK, te sa selfičkim viskom iz Damanhura na traženju izgubljenih predmeta, životinja i ljudi.

Tu sam za Vas na kodu 621.

Komentari korisnika

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

Lucija_Luca

Živjela sam u zabludi, a jedna mi je gospođa u samo jednom pozivu otvorila oči. Još sad ne mogu vjerovati da sam bila tako naivna. Hvala joj do neba!

sve super, pratio emisiju i nazvao savjetnicu

Zadovoljan uslugom

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

Anya Schwaiger

Jako sam zadovoljna savjetima Crvenog Maga. Imala sam velikih problema u ljubavi dok se nisam obratila Crvenom Magu. Theo - Crveni Mag me je podučio ljubavnim ritualima iz marokanske ljubavne magije i već nakon trećeg rituala od njih sedam koliko sam ih morala napraviti, siruacija s partnerom se osjetno poboljšala. Sad je sve u najboljem redu, a moj vjerenik i ja smo odlučili zajedno dobar dio ovog ljeta provesti na Karibima, a nakon toga se i vjenčati. Crveni Mag, hvala vam na svemu.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro