Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Anđeoska poruka za mjesec rujan

Anđeoska poruka – Poslušajte anđeoske riječi i u rujnu jer njegovom mudrošću možete izbjeći velike nevolje. Ovog mjeseca završava ljeto i počinje jesen. Ukoliko je Vaše ljeto bilo nepredvidivo, tako jesen može iznenada donijeti mraz, zbog čega biste trebali više paziti na Vaše zdravlje!

Kako zatražiti pomoć anđela ako imate probleme na radnom mjestu? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Prema poruci Gabrijela, mnogi sada sudjeluju obilju, kako bi ljudi znali što više uštedjeti jer se čovječanstvu približava razdoblje nevolja. Što god ste stekli, to veoma trebate cijeniti!

Pazite na sve stvari koje su Vam potrebne, ne bacajte ništa nepotrebno, ali ono što je nepotrebno, toga se oslobodite. Da, anđeoska poruka je da se riješite svih nepotrebnih stvari kako biste ih konačno zamijenili vrijednim stvarima! Anđeli Vam mogu pomoći u tome.

Svakako trebate isprobati jesenski obred obilja!

Ovaj obred je prava anđeoska magija koja može djelovati uz pomoć anđela. Nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite najjaču anđeosku magiju koja može i Vama pomoći! Ako iskoristite priliku, možete saznati i što Vam želi reći Vaš anđeo čuvar, koji Vam se želi obratiti već duže! 

Ljekovite anđeoske poruke, detaljnije OVDJE

Dina, anđeo čiste mudrosti i znanja, moli Vas da u rujnu zakoračite na put znanja. Nije slučajno da školsko razdoblje počinje u rujnu. To je ujedno i razdoblje anđela Dina, kada je želja za znanjem u čovjeku najveća. Ako uspijete ugoditi anđelu Dini, zauzvrat može postati Vaš anđeo čuvar koji će se brinuti o Vama, pružajući Vam posebne sposobnosti i mogućnosti. Najpogodnije razdoblje anđela Dina je jesen, kada lako može i Vas primijetiti!

Klikom OVDJE doznajte što nikako ne smijete raditi na dan ledenih svetaca! 

Zbog kraćih dana, Atfiel, anđeo sumraka Vam se sve više približava. I njegove simpatije možete osvojiti, on Vam može pružiti sigurnost i zaklon. Atfiel nije samo anđeo sumraka, već je i anđeo koji će Vam pomoći da se vratite kući. Njega su nekad pastiri molili da se sve životinje uspješno vrate doma sa ispaše dok sunce zađe. On sad može imati ozbiljnu ulogu u Vašem životu, ali Vas također i upozorava! Atfiel skreće Vašu pažnju na opasnosti jesenjeg sumraka. Ako vozite automobil, zapamtite, u jesen se najviše divljači počinje kretati upravo u sumrak! Vozite pažljivo, ne zanemarujte Atfielovo veličanstvo!

Poslušajte i Vi Vašu osobnu poruku anđela, na što Vas želi upozoriti! Jesen je puna negativnih energija, ali uz pomoć anđela možete imati i veliku sreću! S povjerenjem se obratite savjetnici Ziji na kodu 523 i savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam rado pomoći! 

Facebook

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520