Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Aura - Što je Aura i što znači

Aura - Što je Aura i što znači

Zanima vas što je aura i koje boje je vaša aura? Na pravom ste mjestu! Donosimo vam detaljan članak o auri i bojama aure.

Što je aura?

Kad netko od naših astrologa priča o auri, on misli na nevidljivu energiju koja okružuje svako živo biće. Svako živo biće na ima svoju vlastitu energiju koja ga okružuje i energetski predstavlja drugima. To zovemo aura. Kako smo mi kao energetska bića različiti tako se razlikujemo i po boji aure. Boja aure predstavlja naše energetsko stanje organizma.

 

horoskop-prednosti-nedostaci

Nema svatko sposobnost golim okom pojmiti boju nečije aure, ali zato je jako dobro možemo osjetiti. Na primjer kad osjećamo neku pozitivnu "vibru" prema nekome, ili nam se netko svidi na prvu bez da progovori riječi... To je utjecaj njegove ili njezine aure na okolinu. Tako aura djeluje na prostor oko sebe. Ukoliko vas interesira koje boje je vaša aura ili kakvu energiju vaša aura odašilje, javite se savjetnicima u ASTRO CENTRU kako bi mogli očitati boju i značenje vaše aure.

 

Boje i značenje:

Boja aure ovisi o stanju čakri i samim time čakre utječu na boju aure. Aura poprima boju jedne od 7 glavnih čakri: Korijenska čakra, Sakralna, Čakra solarnog pleksusa, Srčana, Grlena, Čakra trećeg oka i Krunska čakra.

Razumijevanjem svih spektra boja čakri možete doslovno pročitati što vam vaša aura poručuje.

Crvena - Aura

aura-crvena

Korijenska čakra je crvene boje. To je vaša bazična čakra koja se nalazi na završetku leđnog stupa. Ukoliko boja vaše aure sadržava crvenu, to se odnosi na samo vaše postojanje i razmišljanje o osnovnim vrijednostima. Postavlja pitanja Tko ste vi?, potiče razmišljanje o vašem domu i obitelji, o poslu, karijeri, ali ova boja predstavlja i seksualnu energiju vašeg bića. Ukoliko vaša aura sadržava crvenu boju to znači da je vaš motiv častan i čist.

Narančasta - Aura

aura-narancasta

Sakralna čakra dolazi u narančastoj boji. Aura u ovoj boji sabire emotivne energije ljudskog bića. Ukoliko vaša aura sadrži tragove narančaste boje to ističe vašu kreativnost, komunikativnost i seksualnost. Osobe čija aura sadrži pretežito nijanse narančaste zbog svojih komunikacijskih vještina nema problema u pronalaženju životnog ili partnera za jednu noć. Osobe koje sadrže narančastu boju aure su realistični idealisti koji obožavaju gledati film u sigurnosti najdraže dekice.

Žuta - Aura

aura-zuta

 

Osobe koje imaju boju aure istaknutu u žutoj boji imaju izraženu energiju samo vrijednosti. Osobe kojima aura sadrži pretežito žutu boju imaju vrlo svojstven osobni identitet. Vas u životu prati nepopravljivi optimizam, ali i smisao za racionalnost kada je to potrebno. Niste nametljivi, ali vas se primijeti. Volite istraživati i isprobavati nove stvari, avanture? U par riječi vi ste kreativna, optimistična, ali prije svega pozitivna osoba.

Zelena i Roza - Aura

aura-zelena-roza

 

Ove dvije boje aure asociraju na ljubav prema sebi, ali i prema svojoj okolini. Nije ni čudno pošto se ove boje odnose na Srčanu čakru. Bazična vrijednost ovih boja predstavljaju suosjećanje i emotivnost. Osobe koje imaju zelenu boju svoje aure imaju izraženo suosjećanje, ljubav prema drugima i dobroćudnost. Empatični mirotvorci ponosno nose ovu boju aure.

Plava - Aura

aura-plava

 

Plava je boja grlene čakre. Ukoliko vam je aura plave boje tada ste nadareni kako se to u narodu kaže "darom govora". Vrhunski svjetski govornici su svi redom imali auru plave boje. Aura u plavoj boji predstavlja izraženiju intuiciju i sposobnost vokalnog izražavanja. Bilo da li je pjevanje ili vještina sklapanja rečenica koja inspiriraju druge.

Ljubičasta - Aura

aura-ljubicasta

 

Osobe čija aura sadrži ljubičastu boju su visoko inteligentne osobe. Osobe koje imaju vrlo izraženi intuitivni spektar osjetila. Ljubičastom aurom prevladava čakra trećeg oka. Osobe koje krasi ova boja aure kroz život se vode intuicijom. Većina vidovnjaka ima vrlo izraženu upravo ljubičastu boju aure.

Bijela - Aura

aura-bijela

 

Bijela boja aure je izrazito rijetka boja. Ova boja predstavlja krunsku čakru i spoznaju svijeta s sasvim drugačije perspektive. Ove osobe su posebne po svakom mogućem aspektu. Bijela boja ne mora nužno značiti čistoću, može značit i odstupanje od "normalnog", ali na vrlo pozitivan način.

Crna - Aura

aura-crna

 

Crna boja zapravo nije kao takva boja aure, već znak blokade protoka energije. Ukoliko se u vašoj auri nalaze elementi crne to je znak blokade na određenom području. Potpuno crna boja aure je rijetka isto kao i bijela.

Gdje mogu saznati svoju boju aure?

Savjetnici u našem ASTRO CENTRU mogu iščitati vašu boju aure. Specijalnim astrološkim tehnikama savjetnik analizira vaše energetsko stanje i boju vaše aure. Po potrebi savjetnik primjenjuje tretman iscjeljivanja kojim vraća balans aure.

 

 

 

Mijenja li se boja aure?

Da! Boja aure se mijenja ovisno o vašem energetskom stanju organizma. Boja aure se mijenja tokom života ovisno o događajima i osobama kojima smo okruženi. Ako ste trenutno u nekom lošem periodu života naravno da će se to odraziti na vašu auru. Osobe koje imaju Ljubičastu boju aure su najviše sklone promjeni boje aure radi svog intuitivnog pristupa životu i privlačenja tuđih energija na sebe.

 

prorocanstva-za-2022

Upravo zbog ljubičaste boje aure se naši savjetnici nakon svakog tretmana moraju energetski pročistiti. Upravo radi tog jer negativnu energiju preuzimaju čišćenjem.

 

Zaključak

Aura je golim okom nevidljivo energetsko polje koje obavija svako živo biće. Aura svojom bojom interpretira osobu na energetskoj razini. Praktički je aura "bezkontaktni" energetski stisak ruke duhovnog djela naših bića. Prije nego upoznamo osobu upoznamo njezinu auru. Da li je tad aura zadužena za prvi dojam? Prosudite sami. Ukoliko niste sretni s bojom svoje aure možete se javiti u ASTRO CENTAR kako bi vas naši savjetnici usmjerili na promjene koje morate napraviti i odradili pravilan energetski tretman.

 

sudbina

 

24ASTRO - DOBRO JE ZNATI:

  • Podznak u horoskopu
  • Zatražite čitanje osobne Natalne Karte
  • Kompatibilnosti horoskopskih znakova
  • Nosite li karmički dug?
  • Koje je boje vaša aura?
  • Nosite li obiteljsko prokletsvo?
  • Imate li duhove ili đinove u kući?
  • Jeste li u duhovnom disbalansu?(energetski tretman čakri)
  • Jeste li pod utjecajem crne magije ili uroka?
  • Nosite li na sebi nagaz?

Odgovore na sva pitanja potražite u našem ASTRO CENTRU.

 

 

Pročitaj još i ovo:

 

Primjena kristala kod ljubavnih problema!

 

Najučinkovitija zaštita od crne magije!

 

Posljednji intervju Babe Vange!

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro