Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kristali za ljubav i kako ih koristiti

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

Kristali za ljubav. Ako ste u potrazi za ljubavi, zaštitom, kreativnosti ili bilo kojoj drugoj namjeri, kristali su moćan alat za ubrzanje Vašeg cilja. A ovdje doznajte koji kristali privlače novac i sreću. Držeći svoj um i energiju usmjerenima na svoj cilj, kristali pomažu u usklađivanju cijelog Vašeg bića s Vašom namjerom da Vam pomognu postići željeni rezultat. Ali s toliko kristala ponudi, može biti teško znati s kojima raditi! Za poticanje Vašeg rezultata u ljubavi, evo kamenja koje preporučujemo za ljubav, kreativnost i zaštitu.

 

 

Kristali za ljubav: aventurin, ružičasti kvarc i malahit

 

Kristali za ljubav pomažu, bez obzira tražite li novu vezu ili se nadate ojačati postojeću, zeleno i ružičasto kamenje. Navedeni kristali za ljubav Vaši su kristalni saveznici. Za one koji se zabavljaju, aventurin Vam može pomoći da držite srce i oči otvorene za sve mogućnosti. Ružičasti kvarc spada u krajnju grupu kristali za ljubav, za sva pitanja srca jer Vam pomaže otvoriti se ljubavi, suosjećanju i povezanosti. A ponekad veze zahtijevaju od Vas da prekinete sa svojim samosabotirajućim navikama; u tim Vam slučajevima malahit pomaže na bolje promijeniti način na koji se pokazujete u vezama.

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore.

Anonimno!

0/160

Pošalji

 

 

Kristali za ljubav: kako ih koristiti?

 

Kristali za ljubav - Držite svoje kristale u obje ruke i recite: "Otvoren sam za ljubav." Na noćni ormarić stavite malahit i ružičasti kvarc. Kad idete na spoj, nosite svoj aventurin u grudnjaku, torbici ili džepu za dodatnu sreću!

 

Kristali za kreativnost: karneol, kvarc anđeoske aure, tigrovo oko i crveni jaspis.

 

Iskoristite svoju kreativnu prirodu uz pomoć karneola, anđeoskog kvarca aure, tigrovog oka i crvenog jaspisa. Duge unutar kvarcnog kristala anđeoske aure mogu Vas nadahnuti da malo živite i povežete se sa svojom zaigranom stranom. Crveni jaspis mogao bi Vas motivirati da započnete novi projekt i vidite svoju kreaciju do kraja. Tigrovo oko daje Vam hrabrost za inovacije i stvaranje bez ograničenja. Napokon, karneol, krajnji kamen kreativnosti, pomaže u jačanju samopouzdanja i napaja kreativnu energiju.

 

Kristali za ljubav - Saznajte koji kristali za ljubav

 

 

Kako ih koristiti?

 

Stvorite vizijsku ploču s fotografijama i slikama. Zatim svoje kristale smjestite na sljedeći način: karneol na vrh, anđeoski aura kvarc na dno, tigrovo oko s lijeve strane i crveni jaspis s desne strane. Držite svoje kristale na mjestu onoliko dugo koliko je potrebno da započnete i dovršite svoj kreativni pothvat.

 

saznaj-buducnost

 

 

Kristali za zaštitu kod kuće i na poslu: crni turmalin, selenit, turmalinirani kvarc, pirit i šungit.

 

Kao i kristali za ljubav, postoje i kristali za zaštitu kod kuće i na poslu. Moćni su kao i kristali za ljubav. Mnogi moćni zaštitni kristali su ili crni ili bijeli / prozirni. Tamnije kamenje štiti Vašu energiju upijajući negativnost, dok bijeli i prozirni kristali štite Vašu energiju podižući Vaše vibracije i ispunjavajući Vaše energetsko polje pozitivnošću. Međutim, postoje neke iznimke od tog pravila, poput pirita, koji ima jedinstvenu energiju za zaštitu. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili u pokretu, za to postoji zaštitni kristal!

Ako Vam je potrebna pomoć stručnjaka kako biste znali pravilno koristiti navedene kristale, svakako se obratite našim stručnjacima u Astro centru, slobodni savjetnici, koji spremno čekaju Vaš poziv!

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Ljekovito kamenje i kristali prema horoskopskom znaku!

 

Talismani i amajlije za ljubav

 

5 savjeta za povećanje energetske razine!

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro