BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Kristali za ljubav i kako ih koristiti

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

Kristali za ljubav. Ako ste u potrazi za ljubavi, zaštitom, kreativnosti ili bilo kojoj drugoj namjeri, kristali su moćan alat za ubrzanje Vašeg cilja. A ovdje doznajte koji kristali privlače novac i sreću. Držeći svoj um i energiju usmjerenima na svoj cilj, kristali pomažu u usklađivanju cijelog Vašeg bića s Vašom namjerom da Vam pomognu postići željeni rezultat. Ali s toliko kristala ponudi, može biti teško znati s kojima raditi! Za poticanje Vašeg rezultata u ljubavi, evo kamenja koje preporučujemo za ljubav, kreativnost i zaštitu.

 

 

Kristali za ljubav: aventurin, ružičasti kvarc i malahit

 

Kristali za ljubav pomažu, bez obzira tražite li novu vezu ili se nadate ojačati postojeću, zeleno i ružičasto kamenje. Navedeni kristali za ljubav Vaši su kristalni saveznici. Za one koji se zabavljaju, aventurin Vam može pomoći da držite srce i oči otvorene za sve mogućnosti. Ružičasti kvarc spada u krajnju grupu kristali za ljubav, za sva pitanja srca jer Vam pomaže otvoriti se ljubavi, suosjećanju i povezanosti. A ponekad veze zahtijevaju od Vas da prekinete sa svojim samosabotirajućim navikama; u tim Vam slučajevima malahit pomaže na bolje promijeniti način na koji se pokazujete u vezama.

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore.

Anonimno!

0/160

Pošalji

 

 

Kristali za ljubav: kako ih koristiti?

 

Kristali za ljubav - Držite svoje kristale u obje ruke i recite: "Otvoren sam za ljubav." Na noćni ormarić stavite malahit i ružičasti kvarc. Kad idete na spoj, nosite svoj aventurin u grudnjaku, torbici ili džepu za dodatnu sreću!

 

Kristali za kreativnost: karneol, kvarc anđeoske aure, tigrovo oko i crveni jaspis.

 

Iskoristite svoju kreativnu prirodu uz pomoć karneola, anđeoskog kvarca aure, tigrovog oka i crvenog jaspisa. Duge unutar kvarcnog kristala anđeoske aure mogu Vas nadahnuti da malo živite i povežete se sa svojom zaigranom stranom. Crveni jaspis mogao bi Vas motivirati da započnete novi projekt i vidite svoju kreaciju do kraja. Tigrovo oko daje Vam hrabrost za inovacije i stvaranje bez ograničenja. Napokon, karneol, krajnji kamen kreativnosti, pomaže u jačanju samopouzdanja i napaja kreativnu energiju.

 

Kristali za ljubav - Saznajte koji kristali za ljubav

 

 

Kako ih koristiti?

 

Stvorite vizijsku ploču s fotografijama i slikama. Zatim svoje kristale smjestite na sljedeći način: karneol na vrh, anđeoski aura kvarc na dno, tigrovo oko s lijeve strane i crveni jaspis s desne strane. Držite svoje kristale na mjestu onoliko dugo koliko je potrebno da započnete i dovršite svoj kreativni pothvat.

 

saznaj-buducnost

 

 

Kristali za zaštitu kod kuće i na poslu: crni turmalin, selenit, turmalinirani kvarc, pirit i šungit.

 

Kao i kristali za ljubav, postoje i kristali za zaštitu kod kuće i na poslu. Moćni su kao i kristali za ljubav. Mnogi moćni zaštitni kristali su ili crni ili bijeli / prozirni. Tamnije kamenje štiti Vašu energiju upijajući negativnost, dok bijeli i prozirni kristali štite Vašu energiju podižući Vaše vibracije i ispunjavajući Vaše energetsko polje pozitivnošću. Međutim, postoje neke iznimke od tog pravila, poput pirita, koji ima jedinstvenu energiju za zaštitu. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili u pokretu, za to postoji zaštitni kristal!

Ako Vam je potrebna pomoć stručnjaka kako biste znali pravilno koristiti navedene kristale, svakako se obratite našim stručnjacima u Astro centru, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji spremno čekaju Vaš poziv!

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Ljekovito kamenje i kristali prema horoskopskom znaku!

 

Talismani i amajlije za ljubav

 

5 savjeta za povećanje energetske razine!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro