Razgovarajte iz USA
putem bonova
Natalna Karta - Što je i čemu koristi?

Natalna Karta - Što je i čemu koristi?

Natalna Karta - su svi, pa i namanji fragmenti života pojedinca zapisani u kozmičkom redoslijedu. Natalna karta je jedinstvena za svaku osobu kao što je i otisak prsta jedinstven za svakog od nas.

NATALNA KARTA

Za izračun natalne karte potrebna su tri podatka:

  • Datum rođenja
  • Mjesto rođenja
  • Sat rođenja

natalna-karta

Ukoliko ne možete nikako saznati točan sat rođenja postoje alternativni načini provjere vremena rođenja koje vam prilikom izračuna natalne karte može odrediti savjetnik ili savjetnica u Astro Centru.

NATALNA KARTA - ASTROLOGIJA KAO OGLEDALO DUŠE

Natalna Karta - Zapis životnog puta

Nakon što savjetnik ili savjetnica dobije sve potrebne podatke od osobe, kreće se s analizom natalne karte. Prilikom analiziranja natalne karte savjetnik može vidjeti sve karakteristike osobe koju ova natalna karta predstavlja. Savjetnik može vidjeti kako ta osoba doživalja sebe kroz život i koji su stavovi osobe o životu. Jasno se mogu vidjeti vrline i mane gledane osobe, također i fizičke predispozicije osobe. Natalna karta prikazuje cjelokupan karakter pojedinca. Zajedničkom analizom savjetnika i pozivatelja, vi kao pozivatelj dobivate odgovore na pitanja kao što su... Financije, Ljubav, Posao, Energetsko stanje organizma...

besplatni-tarot

Detaljnim pregledom u natalnu kartu osoba može dobiti odgovore na pitanje koji je njezin idealan posao. Ukoliko osoba nije zadovoljna na trenutnom radnom mjestu uz pomoć savjetnika osoba može odabrati karijeru koja odgovara najviše osobnim karakteristikama. Ponekad nas krivudanje životnim putem dovede na sasvim neočekivana mjesta na kojima naš duh i tijelo ne rastu proporcionalno vremenu koje utrošimo u tu aktivnost.

NATALNA KARTA  - TKO SMO ZAPRAVO MI?

Kroz personalizirani natal vidimo kako osoba obitava u svom okruženju, što ju smeta i što veseli. Možemo vidjeti kako osoba proživljava nepravdu i kako se odnosi prema prijateljima i poznanicima, a također i kako se ponaša kod slučajnog susreta. Kroz osobnu analizu može se vidjeti kakvo je osoba imala djetinstvo, odnos s roditeljima, karmu osobe. Opet na temelju toga se može vidjeti da li je osoba na svom karmičkom putu ili je na karmički put osobe utjecao neki od događaja u životu.

natalna-karta-24-astro

U natalnoj karti se može vidjeti i niz predispozicija osobe koje su povezane s važnim životnim odlukama. Prodaja kuće ili stana, kupovina automobila, promjena posla ili otvaranje privatnog posla, kompatibilnost partnera... Predstoji jedna važna stvar koju želimo istaknuto o natalnoj karti...

Natalna karta je pogled u život osobe. U život kakav je trenutno, kakav bi trebao biti i kakav bi mogao biti...

Sve je na nama!

Kod analize natalne karte, osoba ne mora raditi drastične promjene u svom životu, već može dobiti odgovore kako da trenutnu situaciju što blaže prebrodi. Kako da riješi razlike u partnerskim odnosima. Kako da se odnosi prema poslu.

NATALNA KARTA  - ASTROLOGIJA KAO OGLEDALO DUŠE

Ogovori koje možete dobiti u natalnoj karti su raznoliki. Neće svaka osoba rođena 1.1.1985. u 01:00 po noći radit svoj idealni posao, itd... Simbolika je beskonačna! U natalnoj karti vidimo za što su nam sve putevi otvoreni u životu. Za što imamo najjače predispozicije. Na osobi je da odluči hoće li se odvažiti na slušanje savjeta iz natalne karte ili ne.

NATALNA KARTA

Naši astrolozi vole reći da je natalna karta prevenstveno zabavni način uponavanja čovjeka kroz nešto što mnogi misle da nije vezano za nas, a to je planetarna predispozicija.

NATALNA KARTA

Stoga naši astrolozi u ASTRO CENTRU vas pozivaju da zajedno otvorite svoju natalnu kartu i krenete na prekrasan put upoznavanje sebe!

ASTRO CENTAR je dostupan 24h dnevno 7 dana u tjednu! Javite se kada vama odgovara!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

DOSTUPNI SMO IZ ČAK 10 ZEMALJA!

NATALNA KARTA  - ASTROLOGIJA KAO OGLEDALO DUŠE

Upravo se čita:

Kojeg proricatelja izabrati?

Besplatno tarot predviđanje za 2021¨!

Posebna ponuda ASTRO CENTRA!

VEEELIKI Mjesečni HOROSKOP

 

facebookNATALNA KARTA

Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro