Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Boris Dominiković: Vlaška magija ljubavi!

Boris Dominiković: Vlaška magija ljubavi!

 

Vlaška magija ljubavi otvara i zamrznuto srce! Iako mnogi misle da će ljudi najčešće zakoračiti u magijski svijet jer požele moć i novac, po anketama koje se redovno sprovode u svijetu dobili smo sasvim drugačiju sliku. Boris Dominiković otkriva kako pomoću vlaške magije privući određenog partnera ili partnericu. Ljubavni rituali ne uzrokuju nikakve loše nuspojave osobi koja radi vlašku magiju. Sve dok se vlaška magija radi na pravilan način i u odgovarajućem vremenu, nema nikakvih negativnih posljedica.

Mnogi odnosi su stvoreni i pomireni uz pomoć magijskih rituala. Sve dok su Vaše namjere dobre nema potrebe da se brinete o primanju loše karme. Čak i onda kada se koriste rituali za okončavanje drugih odnosa kako biste očistili put za vlastiti odnos, čak se i to može napraviti na pozitivan način. Sve dok drugi odnos nije istinska ljubav, odnosno paru nije namijenjeno da budu zajedno, ne postoji ništa loše u tome da se okonča takav odnos.

Za magijski ritual potrebno Vam je: visoka čaša za vodu, voda, med, fotografija osobe koju želite privući u svoj život.

 

VLAŠKA MAGIJA ZA LJUBAV izvodi se na sljedeći način:

  1.  U noći mladog Mjesec, uzmite jednu visoku čašu za vodu i ispunite je vodom do tri četvrtine.
  2. Dodajte tri velike jušne žlice meda u ovu vodu i promiješajte dobro tako da se med lijepo stopi s vodom.
  3. Ubacite fotografiju (NE VELIČINE KAO PUTOVNICA) dotične osobe naglavačke (odnosno tako da glava bude okrenuta prema dolje) u tu čašu u kojoj se nalazi mješavina vode i meda i to tako da se potpuno u nju otopi.
  4. Tu čašu postavite ispred sebe na stol. Gledajte je i izgovorite bajalicu tri puta: "Medu, medu, medu, koji zaslađuješ sve na svijetu, zasladi tako i um (ime dotične osobe) prema meni, tako da me zavoli.
  5. Istu čašu s sadržajem čuvajte uz uzglavlje svoga kreveta.

Tijekom devet uzastopnih dana u isto vrijeme postavite čašu ispred sebe i ponovite bajalicu. Trebalo bi da završite ritual upravo prije nego što Mjesec bude pun.
Kada prođe tih devet dana dotična osoba bi trebala poduzeti neki potez da Vam iskaže ljubav, i Vi na njega morate odgovoriti.

Vlaška magija ljubavi je učinkovita, očekujte rezultate!


Da biste saznali više o vlaškoj magiji i stekli povjerenje u obavljanje ove magije, obratite se savjetnici Dadi na kodu 432 i savjetnici Gordani na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!

sanjarica

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Tko od horoskopskih znakova najduže živi?

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

                                                         

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro