Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Drevne tehnike liječenja – I. Bajanje (bajalice)

Drevne tehnike liječenja – I. Bajanje (bajalice)

U našem novom serijalu predstaviti ćemo Vam drevne tehnike. Zato su drevne tehnike, jer ako su opstale tisućama godina, onda je to već dovoljan dokaz da zaista djeluju!

Prvo područje s kojim započinjemo je liječenje.

Na Astro liniji radi puno iscjelitelja. U stanju su pomoći i preko telefona postizanju čudesnog izliječenja. Proslijeđuju energiju liječenja i preko telefonskog proricanja, a u stanju su naučiti ove tehnike s bilo kime tko je otvoren za to. Nije previše teško naučiti bajalice, kao što je već rečeno koriste se bajalice za magične svrhe. Ovo je tekst koji živi i ima moć utjecati na Vaš život. Tajna leži u činjenici da trebate biti sposobni vjerovati da izgovorene riječi imaju svoju moć i počinju raditi efikasno u Vašem životu, tj.možemo ih nazvati magijom riječi.

  Drevne tehnike liječenja – I. Bajanje (bajalice)  

Korišteni drevni tekstovi u bajalicama su ritmički, prozaični, znači slične su pjesmicama. Uglavnom su tekstovi razumljivi, ponegdje se mogu naći i stare hrvatske riječi, ali u svakom slučaju su razumljivi. Rijetko sadrže tajne, nerazumljive riječi, koje samo stručnjaci znaju protumačiti. Često su ovi tekstovi vjerske prirode, pošto se ovako može ojačati vjera ako iskoristimo vjeru naše religije i upotrebljavamo je.

Bajalica!

Ako ste se odlučili isprobati bajalicu radi izliječenja, onda se slobodno obratite savjetnici Dadi, kod 432, na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), ona će Vam pomoći u sastavljanju teksta kako biste izgovarali efikasne riječi! Reći će Vam i to kada i koliko puta ga trebate primijenjivati.

Kao kod većine magičnih tekstova, vrlo je važno da nikada ne smijete izgovarati negativne izjave u tekstu, niti tekst smije sadržati takvu želju zbog koje drugi čovjek može imati štetu. Znači, ne treba takav način stvoriti dobro kako biste s time drugima nanijeli štetu. Prije korištenja bajalica, poželjna je i upotreba ljekovitih biljaka i zatražiti anđeoske energije liječenja. U takvom slučaju morate dati sve od sebe i sve upotrijebiti!

Pročitajte još: 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook