Razgovarajte iz USA
putem bonova
Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

Vlaška magija za ljubav. Pronađite, zadržite i vratite ljubav!

Gotovo sam siguran da sve vas zanima kako postići prethodno navedeno, neovisno kojeg ste spola. 

Postoji jedan od najjačih načina kako to i postići.

 

Vlaška magija postoji! Budite oprezni!

 


VLAŠKA MAGIJA ZA LJUBAV - Boris Dominiković


Ovu vrstu magije najčešće prakticiraju ljepše polovice odnosno dame, no unatoč tome uspješno je mogu izvoditi i muškarci.

Kao što je u početku navedeno, ova vlaška magija za ljubav koristi se za pronalaženje ljubavi. Također i da možete zadržati postojeću ljubav i učiniti je privrženijom, sigurnijom. Isto tako vrlo uspješno se koristi kako biste povratili izgubljenu ljubav koju ne možete prežaliti.

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Sve to skupa može se definirati u ritual Vezivanja budući da sve tri spone teže ka istome cilju, a to je ni manje ni više nego Vlaško Vezivanje.

Postoji više obrednih predmeta koji se koriste u ovoj jedinstvenoj magiji. Navesti ću samo neke od njih: konac, krv, prsten, metla, figurica šišmiša.

Ovo što sam Vam nabrojio bit će dovoljno da Vam malo približim sliku o tome kako funkcionira Vlaška magija za ljubav.

Svi predmeti koje sam naveo, kao i oni ostali koriste se najčešće za povratak izgubljene ljubavi. Ova vlaška magija za ljubav je zaista posebna u svakom smislu te riječi jer opslužuje mnoge stavke svakodnevnog života koje Vas muče. Budući da ovdje govorimo o ljubavi vrlo je bitno napomenuti kako može poslužiti za jačanje međusobnih odnosa i strasti. 

 

vlaška-magija-za-ljubav


Vlaška magija za ljubav: Izvođenje rituala


Da bismo mogli uspješno izvesti i sve do sada navedeno, potrebno je imati fotografiju voljene osobe koju želimo vratiti, zadržati kao i pridobiti: vuneni konac žarko crvene boje i jednu svijeću roznih tonova

Neophodno je napomenuti da pri radu energija mora biti poslana u univerzum uz pomoć Vlaške Majke: Muma Paduri, kako bi ritual bio uspješan. Vrlo je bitno znati da ovaj ritual ne može nitko izvoditi samostalno i na svoju ruku,  već samo osobe koje posjeduju moć Vlaške magije, u prijevodu Vlaški Magovi ( Vlasi i Vlajne). 

 Na kraju zaključimo da u trećem tisućljeću, nauka nudi odgovore na mnoge misterije i nerazriješena pitanja u našem umu po pitanju ljubavi, ali nijedan odgovor ne daje kao što ga nudi Vlaška Magija. Mnoga svjedočanstava zapisana u drevnim knjigama govore u prilog toj činjenici.

 

sanjarica_24astro

 

Povezano s tim, također je činjenica kako se Vlaška magija, u ovom slučaju Vlaška magija za ljubav, prenosi isključivo s koljena na koljeno, a to dokazuju također drevne bajalice koje se otkrivaju samo Magovima koji ih naslijeđuju. Ali se nikada nisu zapisivale, nego su ostale i ostat će u umovima magova koji odrađuju Vlašku magiju za ljubav. 

Za sve Vaše nedoumice, potrebe u rješavanju Vaših situacija, kao i za samo izvođenje Vlaške magije za ljubav, nazovite moju malenkost na kodu 444 i moje suradnike, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji su također vrsni stručnjaci u izvođenju Vlaške magije za ljubav! Stojimo Vam na raspolaganju. Telefon za pomoć.

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 
Vaš Boris Dominiković, Crveni Mag!

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Oprez! Ovih pet stvari sugeriraju da Vam je napravljeno ljubavno vezivanje!

 

Istinite priče naših baka i prabaka - nadnaravni događaji

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro