Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pet najčešćih bolesti koje imaju psihičku pozadinu!

Pet najčešćih bolesti koje imaju psihičku pozadinu!

Kardiovaskularne bolesti

Psihološka pozadina bolesti nije uvijek glavni uzrok! Postoje mnogi drugi čimbenici za srčane i vaskularne poremećaje koji mogu uzrokovati probleme. Vrlo je zanimljivo da mnogi čine greške i sa psihološkim uzrocima. Poricanje radosti može dovesti do takvih problema. Nikada se nemojte smatrati mučenikom, jer ako to činite, štetite samo sebi! Možete biti junak, ali samopožrtvovanje za druge nikada nemojte biti! I samosažaljenje Vas dovodi do toga! Ali ako je pritisak nad Vama velik, to može uzrokovati visoki krvni tlak!

Dijabetes

Žalost u Vašem srcu prije ili kasnije također može uzrokovati dijabetes. Zato trebate liječiti svoju tugu. Ne možete si priuštiti da živite život u duhu tuge! Ni depresiju ne trebate zanemarivati, ozbiljno trebate shvatiti te probleme i konzultirati se s odgovarajućim stručnjakom!

Pet najčešćih bolesti koje imaju psihičku pozadinu!  

Problemi s probavnim sustavom

Postoji mnogo neistraženih stvari u Vašem životu? Obećali ste puno stvari, ali ih ne možete ostvariti? Sada je vrijeme da se bavite sobom, ne trebate svakome pomagati. Na sebe primate teret cijelog svijeta, a vlastite probleme ostavljate neriješene. Od same ove situacije mogu nastati probavni problemi. Vrijeme je da se usredotočite na jednu stvar, a ne na više njih u isto vrijeme! 

Rak

Ljutnja, bijes su emocije koje ostaju u Vama. Psihološki uzroci raka mogu biti različiti. Ali u većini slučajeva ih uzrokuje bijes. Obrada je vrlo važna, ako osjetite bijes, potrudite se procesuirati ga na neki način! Ne držite ništa u sebi. Vrlo je važno znati da osveta nikada nije rješenje, niti malo nije jednaka sa procesuiranjem!

Alergije

Duhovna osjetljivost bolesti i prisila obavljanja određenih stvari mogu uzrokovati alergiju. Možda su Vam kao djetetu uzeli Vaš omiljeni automobil i gurnuli Vam lutku u ruke, jer ste djevojčica. Vrijeme je da se pronađete iza uloge na koju su Vas prisilili. Kada se pronađete, nemojte odbacivati sve ostalo. Naučite selektirati. Zadržite vrijednosti, stvari koje su Vam potrebne, a viška se riješite. Ako to učinite, alergija neće nestati, jer je ona već prisutna u Vama, ali sigurno ćete biti sretniji!

Pročitajte još: 

Ritual magične vode.

Drevne tehnike liječenja i izlijevanje olova.

Pet joga položaja od kojih ćete se pomladiti!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Pet najčešćih bolesti koje imaju psihičku pozadinu!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro