Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pet najčešćih bolesti koje imaju psihičku pozadinu!

Kardiovaskularne bolesti

Psihološka pozadina bolesti nije uvijek glavni uzrok! Postoje mnogi drugi čimbenici za srčane i vaskularne poremećaje koji mogu uzrokovati probleme. Vrlo je zanimljivo da mnogi čine greške i sa psihološkim uzrocima. Poricanje radosti može dovesti do takvih problema. Nikada se nemojte smatrati mučenikom, jer ako to činite, štetite samo sebi! Možete biti junak, ali samopožrtvovanje za druge nikada nemojte biti! I samosažaljenje Vas dovodi do toga! Ali ako je pritisak nad Vama velik, to može uzrokovati visoki krvni tlak!

Pet joga položaja od kojih ćete se pomladiti, za sve detalje kliknite OVDJE!  


Dijabetes

Žalost u Vašem srcu prije ili kasnije također može uzrokovati dijabetes. Zato trebate liječiti svoju tugu. Ne možete si priuštiti da živite život u duhu tuge! Ni depresiju ne trebate zanemarivati, ozbiljno trebate shvatiti te probleme i konzultirati se s odgovarajućim stručnjakom!

Drevne tehnike liječenja i izlijevanje olova, klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

 

Problemi s probavnim sustavom

Postoji mnogo neistraženih stvari u Vašem životu? Obećali ste puno stvari, ali ih ne možete ostvariti? Sada je vrijeme da se bavite sobom, ne trebate svakome pomagati. Na sebe primate teret cijelog svijeta, a vlastite probleme ostavljate neriješene. Od same ove situacije mogu nastati probavni problemi. Vrijeme je da se usredotočite na jednu stvar, a ne na više njih u isto vrijeme! 

Rak

Ljutnja, bijes su emocije koje ostaju u Vama. Psihološki uzroci raka mogu biti različiti. Ali u većini slučajeva ih uzrokuje bijes. Obrada je vrlo važna, ako osjetite bijes, potrudite se procesuirati ga na neki način! Ne držite ništa u sebi. Vrlo je važno znati da osveta nikada nije rješenje, niti malo nije jednaka sa procesuiranjem!

Ritual magične vode, klikom OVDJE saznajte upute naših stručnjaka! 

Alergije

Duhovna osjetljivost i prisila obavljanja određenih stvari mogu uzrokovati alergiju. Možda su Vam kao djetetu uzeli Vaš omiljeni automobil i gurnuli Vam lutku u ruke, jer ste djevojčica. Vrijeme je da se pronađete iza uloge na koju su Vas prisilili. Kada se pronađete, nemojte odbacivati sve ostalo. Naučite selektirati. Zadržite vrijednosti, stvari koje su Vam potrebne, a viška se riješite. Ako to učinite, alergija neće nestati, jer je ona već prisutna u Vama, ali sigurno ćete biti sretniji!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook