Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Duša pomoćnik: Anđeoski niz brojeva za bolje zdravlje!

Kao duša koja pomaže, dugo sam u kontaktu s anđelima. Sa mnom dijele mnoge informacije koja mogu biti od pomoći ljudima. Povremeno govore o budućnosti, ili o porukama određenim osobama koje trebamo pronaći. U drugim slučajevima, oni pružaju sredstva za iscjeljenje, kao što se to sada dogodilo. Postoji jedan niz brojeva koji je u našem posjedu, za koji su anđeli izjavili da mogu izliječiti osobe koje vjeruju u njih i brojeve koje su oni blagoslovili!

Zadatak duše pomagača je da predaju poruku anđela ljudima. Tako ću ovu poruku podijeliti i sa Vama, ali će je dobiti samo oni koji su voljni nešto i učiniti. Božanska snaga je sve manje prisutna na Zemlji, zato ga ne bi smjeli odmah davati u javnost. Mogu je dobiti samo osobe koje je budu zatražile!

U našem Astro Centru možete dobiti ovaj niz brojeva, samo trebate pitati za njih. Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite brojeve koje je ona dobila od anđela! Ako savjetnica smatra da ste dostojni, dobit ćete brojeve!

 

Kada se anđeo ili anđeli pojave, uvijek žele pomoći ljudima da postignu iscjeljenje. Otkad kada radim kao duša pomoćnik, svjedočila sam bezbroj prekrasnih ozdravljenja. Zato je moja vjera neprekidna kada se radi o iscjeliteljskim učincima anđeoske energije. Sada Vam je potreban samo iscjeliteljski niz brojeva koji možete zapisati bilo gdje kako bi anđeoska energija iscjeljenja ušla i u Vaš život!

Saznajte u kom smjeru će se razvijati Vaše zdravlje ove godine! U našem Astro centru Vas čekaju Zrinka na kodu 524 i savjetnica Tanija na kodu 555, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam putem tarota odraditi predviđanje za Vaše zdravlje ili osobni način prirodne terapije za Vaš postojeći problem!

 

Evo još nekoliko članaka koji se usredotočuju na Vaše iscjeljivanje s anđeoskom pomoći:

Što Vam poručuje anđeo ljubavi za 2019. godinu saznajte OVDJE!

Što Vam poručuje anđeo čuvar za 2019. godinu saznajte OVDJE!

Saznajte Vašu Anđeosku poruku za 2019. OVDJE!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:


Facebook

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Tarot

    Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

    kod 997