Razgovarajte iz USA
putem bonova
Duša pomoćnik: Anđeoski niz brojeva za bolje zdravlje!

Duša pomoćnik: Anđeoski niz brojeva za bolje zdravlje!

Duša pomoćnik

Kao duša pomoćnik koja pomaže, dugo sam u kontaktu s anđelima. Sa mnom dijele mnoge informacije koja mogu biti od pomoći ljudima. Povremeno govore o budućnosti, ili o porukama određenim osobama koje trebamo pronaći. U drugim slučajevima, oni pružaju sredstva za iscjeljenje, kao što se to sada dogodilo. Postoji jedan niz brojeva koji je u našem posjedu, za koji su anđeli izjavili da mogu izliječiti osobe koje vjeruju u njih i brojeve koje su oni blagoslovili!

Zadatak duše pomagača je da predaju poruku anđela ljudima. Tako ću ovu poruku podijeliti i sa Vama, ali će je dobiti samo oni koji su voljni nešto i učiniti. Božanska snaga je sve manje prisutna na Zemlji, zato ga ne bi smjeli odmah davati u javnost. Mogu je dobiti samo osobe koje je budu zatražile!

U našem Astro Centru možete dobiti ovaj niz brojeva, samo trebate pitati za njih. Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, slobodni savjetnici, i zatražite brojeve koje je ona dobila od anđela! Ako savjetnica smatra da ste dostojni, dobit ćete brojeve!

mobilna aplikacija koja ce Vam otkriti kako Vam duša pomoćnik moze pomoci  

Anđeo

Kada se anđeo ili anđeli pojave, uvijek žele pomoći ljudima da postignu iscjeljenje. Otkad kada radim kao duša pomoćnik, svjedočila sam bezbroj prekrasnih ozdravljenja. Zato je moja vjera neprekidna kada se radi o iscjeliteljskim učincima anđeoske energije. Sada Vam je potreban samo iscjeliteljski niz brojeva koji možete zapisati bilo gdje kako bi anđeoska energija iscjeljenja ušla i u Vaš život!

Saznajte u kom smjeru će se razvijati Vaše zdravlje ove godine! U našem Astro centru Vas čekaju Dada na kodu 432 i savjetnica Danijela na kodu 408, slobodni savjetnici, koje će Vam putem tarota odraditi predviđanje za Vaše zdravlje ili osobni način prirodne terapije za Vaš postojeći problem!

Pročitajte još:

Što Vam poručuje anđeo ljubavi?

Što Vam poručuje anđeo čuvar?

Saznajte Vašu Anđeosku poruku?

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro