Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Kako biste zaštitili svoj dom, još prije Božića nabavite ova tri predmeta!

Blagdani su razdoblje ljubavi, mira i praštanja. Ako postoje bilo kakvi sukobi unutar obitelji ili u krugu poznanika i prijatelja, važno ih je riješiti prije Nove godine! Postoje neki predmeti koji Vam u takvim situacijama mogu biti od pomoći, odnosno predmeti koji od Vas drže podalje negativne energije, ali samo ako te predmete postavite u svom domu prije početka blagdanskog razdoblja!

Postoje predmeti koji donose sreću! OVDJE doznajte koji su to!

Prvi predmet je božićna jelka ili grana jelke. Svakako pripazite da bude postavljena u Vašem domu 24. prosinca navečer. Ako postupite drugačije i unesete ranije jelku u svoj dom, na taj ćete način, prema vjerovanjima, probuditi zle duhove.
Sljedeći predmet postoji skoro u svakom domaćinstvu: bijela svijeća! Tijekom ovog razdoblja pustite da izgori što više svijeća. Takva radnja ne samo da drži dalje negativne energije od Vas, već neutralizira i postojeće! Ali pripazite da svijeće postavite na sigurno mjesto na kojem se ništa ne može zapaliti. Jer ako postoje zle energije u Vašem okruženju, plamen bi se mogao proširiti i mogla bi se dogoditi velika nezgoda!

OVDJE doznajte detalje o tajnoj zaštiti od negativnih energija! 

Drzave inozemstva

Treći predmet je neophodan za vrijeme božićnog razdoblja: imela! Imela je poznata po tome kako privlači ljubav, ali malo ljudi zna kako ona sprečava i dolazak zlih duhova!
No, ono što je najvažnije napraviti prije blagdana je zatražiti temeljiti ritual čišćenja! Ako osjećate prisutnost negativne energije, takav ritual nikako ne možete stručno provesti sami. Stoga nazovite našu stručnjakinju, savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), kako Vam negativne energije ne bi potpuno uništile božićno radzbolje!

OVDJE doznajte što trebate napraviti za tri godine sreće! 

Vrlo je važno da do Božića zaštitite sebe i svoju obitelj, jer mnogo zalutalih i zlih duša pokušava u to vrijeme pronaći svoj dom! U bilo koje doba dana i noći se možete obratiti savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koji će Vas provesti kroz veliki ritual zaštite!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Tarot

    Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

    kod 997