Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Kako biste zaštitili svoj dom, još prije Božića nabavite ova tri predmeta!

Kako biste zaštitili svoj dom, još prije Božića nabavite ova tri predmeta!

Tri predmeta

Prije Božića i Blagdani općenito su razdoblje ljubavi, mira i praštanja. Ako postoje bilo kakvi sukobi unutar obitelji ili u krugu poznanika i prijatelja, važno ih je riješiti prije Nove godine! Postoje neki predmeti koji Vam u takvim situacijama mogu biti od pomoći, odnosno predmeti koji od Vas drže podalje negativne energije, ali samo ako te predmete postavite u svom domu prije početka blagdanskog razdoblja!

Prvi predmet je božićna jelka ili grana jelke. Svakako pripazite da bude postavljena u Vašem domu 24. prosinca navečer. Ako postupite drugačije i unesete ranije jelku u svoj dom, na taj ćete način, prema vjerovanjima, probuditi zle duhove. Sljedeći predmet postoji skoro u svakom domaćinstvu: bijela svijeća! Tijekom ovog razdoblja pustite da izgori što više svijeća. Takva radnja ne samo da drži dalje negativne energije od Vas, već neutralizira i postojeće! Ali pripazite da svijeće postavite na sigurno mjesto na kojem se ništa ne može zapaliti. Jer ako postoje zle energije u Vašem okruženju, plamen bi se mogao proširiti i mogla bi se dogoditi velika nezgoda!

Astro savjetnica Aminah - kod 562 ce Vam otkriti kako zastiti svoj dom prije Božića

Pomoć?

Treći predmet je neophodan za vrijeme prije Božića: imela! Imela je poznata po tome kako privlači ljubav, ali malo ljudi zna kako ona sprečava i dolazak zlih duhova! No, ono što je najvažnije napraviti prije blagdana je zatražiti temeljiti ritual čišćenja! Ako osjećate prisutnost negativne energije, takav ritual nikako ne možete stručno provesti sami. Stoga nazovite našu stručnjakinju, savjetnicu Bijelu Damu,na kodu 466, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako Vam negativne energije ne bi potpuno uništile božićno radzbolje!

Vrlo je važno da do Božića zaštitite sebe i svoju obitelj, jer mnogo zalutalih i zlih duša pokušava u to vrijeme pronaći svoj dom! U bilo koje doba dana i noći se možete obratiti savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vas provesti kroz veliki ritual zaštite!

Pročitajte još: 

Što trebate napraviti za tri godine sreće! 

Doznajte detalje o tajnoj zaštiti od negativnih energija! 

Postoje predmeti koji donose sreću!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro