Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Raka?

Kako osvojiti muškarca Raka?

Kako osvojiti muškarca Raka. Kad je riječ o muškarcima u znaku Raka, važno je imati strpljenja i čekati onoliko dugo koliko je potrebno da se otvore i pozdrave u svoj svijet, iz romantične perspektive.


Nevjerojatno su sramežljivi i poprilično se boje da ih netko ne povrijedi, pa će se ovi urođenici vodenih elemenata zatvoriti u utočište vlastite izrade, dok netko ne uspije razbiti taj čvrsto zatvoreni karapaks.

 

Kako osvojiti muškarca Raka?

 

Zavedite svog muškarca Raka pomoću ovih 5 najboljih savjeta:

 

Koristite mirise i svjetlost u romantičnim iznenađenjima.

Kombinirajte asertivnost s malo primamljive sramežljivosti.

Skuhajte mu obrok i predstavite mu svoj domaći prostor.

Kad se ne slažete, pažljivo birajte riječi.

Pokažite mu da možete stajati na vlastitim nogama.

Muškarci u znaku Raka će očekivati da preuzmete inicijativu i pomognete im da prevladaju strah, volite bezuvjetno, ponudite im sigurnost. Pored toga stabilnost i najvažnije, stalnu naklonost. Međutim, kad spuste svoje brane, postat će osobe koje zaista vole.

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160

Pošalji

 

Obiteljski čovjek

 

Kako osvojiti muškarca Raka - Teško je pristupiti ovom znaku, jer muškarac Rak ima tendenciju da ima stvarno osjetljivu osobnost. On je introvert. Stoga budite sigurni da ne radite velike korake kako biste mu ukrali srce. U protivnom se može osjećati ugroženo i odmah zaključati srce.


Budite strpljivi s njim, ne žurite i recite izravno i bez ikakvih stilskih dodataka što planirate učiniti za njega. Ponekad to morate reći više puta, ali budite sigurni da on to razumije.


Također, budite oprezni s njegovim potrebama, jer se može usporediti s detektivom kad je riječ o pronalaženju ljubavi. Ako želi biti u vezi s Vama, to znači da ste mu životni partner.


Koliko god čudno zvučalo, Rakovi su zaista bliski sa svojim majkama, do te mjere da bi ih se moglo nazvati maminim sinčićima. Samo im je jako stalo do svoje obitelji, a to je dobar znak za ljude koji žele da buduća veza napreduje i dalje od puke faze dečka i djevojke.


Dakle, ako želite impresionirati muškarca u ovom znaku, možete nagovijestiti vlastitu majku, kako odnos između vas dvoje ne može biti bolji.


Natjerat će ga da formira drugačiju perspektivu o Vama, i to će biti prilično dobra.

 


Savjeti kako osvojiti muškarca Raka

 

Kako osvojiti muškarca Raka? Ovaj horoskopski znak bez sumnje voli hranu, a i više od toga, voli kuhana jela. Ako mu kažete da je najbolje umijeće koje imate kuhanje ili da volite provoditi vrijeme u kuhinji, Rak će biti očaran. 


Ako želite zavesti muškarca Raka, morate voljeti svoj dom, a to znači da Vam čišćenje treba biti prioritet, i to redovito. Voli boraviti kod kuće i čistiti u slobodno vrijeme, razmišljati da je ovo opuštajuća i ugodna aktivnost.


I zapravo, to bi trebala biti opuštajuća aktivnost ili barem nešto što njegov partner radi bez previše gnjavaže jer će im za to prirediti ugodna iznenađenja.


Već znate da se zabavljate s tradicionalnim muškarcem, pa ako želite samo jednu noć s njim, bolje je odustati. Traga za snažnim, mirnim i sretnim brakom koji bi mu trebao ponuditi bogat i koristan život.


Ne igrajte se s njim i ne pokušavajte ga povrijediti, osjetit će Vašu namjeru i osvetit će se.

 

Kako zavesti muškarca Raka?

 


Još jedan savjet kako osvojiti muškarca Raka je da poštujete njegove osjećaje i njegova uvjerenja. I ne pokušavajte izbaciti ono imanje koje za njih ima sentimentalnu vrijednost. Čak i ako su beskorisni, bolje pitajte prije, jer za njega mogu imati veliku nostalgičnu vrijednost.


Rakovi nisu najdruštveniji ljudi u Zodijaku, a zapravo je upravo suprotno od toga. Oni sigurno nisu veliki ljubitelji zabava ili prepunih društvenih okupljanja, a ako tamo moraju ići, preferiraju one tradicionalne vrste.


Što trebate imati na umu ako želite zavesti muškarca Raka?

 

Kako osvojiti muškarca Raka - Stvar ovdje nije u tome da je Rakove jako teško zavesti ili da imaju velika očekivanja koja treba ispuniti prije nego što uopće pogledaju potencijalnog partnera, već da biste trebali biti savršeno svjesni u što ulazite.


Mogu ostaviti dojam da ih je teško osvojiti. Naime,  u prirodi im je da budu oprezni i samosvjesni. Međutim, kad uspiju potisnuti te brige i osjete da nekome bezuvjetno vjerovati, tada će otpustiti sve svoje duboke emocije.

 

besplatni-tarot

 


A te su emocije vrlo složene, intenzivne, strastvene i savršeno odražavaju njihovo unutarnje ja. Bit će to trosmjerna veza, budući da će njegova majka tamo igrati veliku ulogu, ali na kraju će biti sve u redu.


Muškarac Rak postaje vrlo mrzovoljan i uzrujan ako ga kritizirate. Ima velik ego, zato morate vrlo pažljivo birati riječi.


Ako ga branite, nemojte misliti da će se promijeniti ili će biti svjestan svojih loših postupaka. Ne, on će pomisliti da ste pronašli razlog da se osjeća loše i za to će se osvetiti.


Morate očekivati da će se sjetiti tih riječi, čak i godinama nakon što ste ih izgovorili, jer je vrlo tvrdoglav i posjeduje veliko sjećanje.


Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE.

Želite zavesti osobu u znaku Raka? Ili imate probleme u odnosu s osobom Rakom? Onda se obratite našim savjetnicima u Astro centru, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite savjet stručnjaka kako biste imali sretan i skladan ljubavni život!

Klikom OVDJE odaberite svog savjetnika. 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA: 

Rak i seks: zna reći i čuti partnerove želje i željice

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Što muškarac u znaku Raka misli (a što čini)

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila

Više
ASTRO BLACK FRIDAY
ASTRO BLACK FRIDAY

Više
Select your currency
EUR Euro