Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Seks horoskop Blizanci, Rak i Lav  sada ima mnogo više detalja od prethodnih serija. Pokušat ćemo detaljno analizirati horoskopske znakove Blizanci, Rak, Lav i seks. Kod naših stručnjaka, seks nije tabu tema i hrabro ih možete pitati u vezi svega što se tiče teme seksa. Samo pogledajte i tekstove na našoj web stranici jer možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, onda slobodno nazovite naše stručnjake, slobodni savjetnici!

Seks horoskop Blizanci

Blizanci ne žele mnogo toga, ali im je vrlo bitno da netko dugoročno zadovoljava sve fantazije. Tu prvenstveno mislimo na to da mora uvijek biti sve drugačije. Naime, osoba u znaku Blizanaca voli raznovrsne stvari i promjene, a to se odnosi i na seks. Također je bitno znati da voli seks na različitim mjestima i to na onim iznenađujućim lokacijama. Horoskop za seks: Blizancima je vrlo bitno da žele uzbuditi svako čulo svog partnera, vid, sluh, ali i dodir. Jako je bitno da prouči svog partnera i stalno testira sve na njemu. Stalno otkriva nove stvari kod partnera i uvijek želi probati nešto novo i drugačije.

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!


Žena Blizanac je ne izračunata u seksu. Nije joj bitna lokacija i spremna je isprobati sve nove stvari. Nije joj problem gledati porno filmove, telefonski seks, koristiti seksualne igračke i pomagala i maksimalno se trudi zadovoljiti svoga partnera.
Muškarac Blizanac nije previše strastven, ali nije niti dosadan partner za seks. On želi staviti malo boje u seksualni život i za svoga partnera će sve učiniti da ga uzbudi. Voli isprobati nove poze i sve će učiniti da zadovolji partnera.

 

anđeoska-poruka-za-ljubav

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Seks horoskop Rak

Rak je jako spor i u seksu, jako je detaljan, ali se fokusira na najbitnije. Morate se pridržavati koraka koji slijede i preuzeti ritam jer samo onda možete osjetiti onu pravu strast. Ima jako puno seksualnih fantazija i nema granice u mislima kada je riječ o seksu.   Budite otvoreni za sve ideje koje ima, jer voli kad i partner zajedno s njim fantazira. Partner u znaku Raka jako obraća pažnju na svog partnera i zna da mu pruži sve što želi. Posebice voli kad je partner dominantan. Jako je požrtvovan i daje sve od sebe, a generalno ne voli avanture na jednu noć.
Žena u znaku Raka nikada neće učiniti prvi korak. Ne smijete je požurivati jer ne voli kada je muškarac želi odmah imati za sebe. Jako je pokorna i jako joj je bitno da zadovolji svog partnera.
Muškarac Rak je strpljiv i isto očekuje strpljenje od žena. Voli duge predigre i prelazi na akt samo kada je u potpunosti siguran da je i partner blizu orgazma. Vrlo lako prepušta ženi da započne seks.
Za osobe u znaku Raka najbolje mjesto za seks pored vode i bitna je romantična večera.

 

sanjarica_24astro

 

Seks horoskop Lav

Lav je prema horoskopskom znaku vatreni znak i zato je jaka fizička privlačnost, seksualna vatra, ali samo u određenim okolnostima. Voli se dugo seksati, ali samo ako ne treba on započeti i dominirati. Lava uzbuđuje ako mu se partner divi. Jako je zahvalan ako dobije pohvale i ako mu se netko udvara. Lav voli predigru i zavođenje.
Žena Lav je najstrastveniji partner i ima najviše iskustva u seksu. Ima jako puno samopouzdanja i uvjerena je da bilo koga može imati. Žena Lav voli biti dominantna u krevetu i obožava ako je maze, a za uzvrat se jako trudi da partnera dovede do vrhunca.
Muškarac Lav konstantno želi promjene. Najdivljiji je partner za seks od svih znakova. Obožava opčiniti partnera i od njega očekuje titulu za najboljeg.

Ako Vam je seksualni život postao monoton, onda nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 i savjetnicu Gordanu na kodu 311, slobodni savjetnici, jer one znaju kako možete opet probuditi strast i učiniti erotičnim Vaš seksualni život i vezu!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 
 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro