Razgovarajte iz USA
putem bonova
Rak i seks: zna reći i čuti partnerove želje i željice

Rak i seks: zna reći i čuti partnerove želje i željice

Rak i seks. Ljubav i seks nepovratno su isprepleteni u umu većine Rakova: mnogima će biti neugodno zbog ideje o tjelesnoj intimnosti ukoliko ne posjeduju barem određeni stupanj emocionalne povezanosti sa svojim seksualnim partnerom. Iz tog razloga Rak je jedan od zvjezdanih znakova za koje je najmanje vjerojatno da će imati seks na jednu noć.

horoskop-svibanj-mjesecni


Kao i svi vodeni znakovi, i Rakovi se rađaju s moćnim unutarnjim senzorom koji ih pomaže zaštititi od situacija koje bi mogle ugroziti njihovu emocionalnu sigurnost. To im donosi reputaciju da su pomalo sramežljivi i oprezni u ljubavi. Ipak, čim se osjete sposobnima da Vam vjeruju, daju se bezrezervno.


Rak i seks – činjenice

 

Rak i seks - Ono što trebate znati je da se, zbog svoje urođene želje da se brinu o onima koje vole, Rakovi neće zaustaviti ni pred čim kako bi zadovoljili svaku Vašu seksualnu potrebu. Njihov snažni osjećaj za intuiciju obdaruje ih instinktivnim razumijevanjem onoga što će Vas usrećiti, dok im osjetljivost daje strpljenje da se potrude koliko god treba.

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Snažna priroda Raka privlači mnoge rođene pod ovim zvjezdanim znakom prema roditeljstvu i obiteljskom životu. Zapravo, rijetki su Rakovi koji ne žele djecu, pod uvjetom da im mogu ponuditi siguran dom s ljubavlju. Sa snažnim osjećajem predaka, nastavak njegove linije izuzetno je važan za ovaj znak.

 

Rak i seks

 

Muškarac Rak u krevetu – emotivan, ćudljiv i sramežljiv

 

Rak i seks - Recimo samo da će se seks s muškarcem Rakom uvijek osjećati kao intimna veza. Njihova intuitivna priroda omogućuje zadovoljavajuće vrijeme između plahti. Prirodno su romantični - mislite na masaže, produljeni kontakt očima, čak i latice ruža. Toliko su povezani s Vama da Vam u osnovi mogu čitati misli. Rakovi su najslađi ljudi s kojima ćete ikad izaći. Grlit će Vas doslovno cijelu noć, pa se nadajte da Vam ljeti neće smetati malo dodatne tjelesne topline.


Muškarci Rakovi uživaju u ispunjavanju svake Vaše želje, zahvaljujući njihovoj krajnjoj senzualnosti i davanju. Da, izvrsni su s riječima. Postoji razlog zašto simbol njihovog znaka izgleda kao 69! Također vole čuti kako su sjajni u krevetu, kako izgledaju vruće, kako su slatki itd. - u osnovi ne štedite na komplimentima. Samo znajte da ako želite isprobati nove stvari u krevetu, morat ćete mu to izričito reći, jer Rakovi mogu biti pomalo sramežljivi u krevetu ako ih se ne ohrabri.

 

 

besplatni-tarot

 

 

Rak i seks


Žena Rak u krevetu – senzualna i romantična


Rak i seks - Senzualna i romantična, ženka Rak polako, ali postojano vodi ljubav. Ona i njezin partner moraju biti emocionalno povezani kako bi se ona osjećala dobro.


Voli pustiti muškarca da vodi i dovoljno je fleksibilna za bilo koji položaj. Ova je dama duboka. Ona ima jedinstveni način reagiranja na partnerove pokrete. Bave se maštarijama i igrama zavođenja. Ne smeta joj učenje novih stvari i vođenje ljubavi je nešto u čemu uživa.


Seks sa ženom Rakom romantično je putovanje puno užitaka. Kad te dodirne, spusti jezu niz kralježnicu. Poznata je po promjenama raspoloženja, ali u međuvremenu je prirodno mirna.


Snažna i brižna, uvijek čuva svoje osjećaje postavljajući zid drugima da ne bi mogli vidjeti njezino pravo ja. Ženama Rakovima upravlja Mjesec, žena Rak ima mnogo sličnosti s ovim prirodnim nebeskim tijelom.


To znači da je sva lijepa i zaštitnička, ali s tamnim preokretom. Ako izađete s njom na pun mjesec, možete primijetiti kako joj svjetlost s neba udara u kožu i čini je sjajnom.

 

Njezina promjenjiva seksualnost

 
Rak i seks - Seksualna snaga dame Raka duboko se širi. Nema ništa što žena u Raku voli više od svog doma. Voli hranu koja je podsjeća na djetinjstvo, pa je vodite na mjesta gdje se može sjetiti svojih najmlađih godina.


Obožava kad se osjeća ugodno i otvorit će Vam se ako je odvedete negdje gdje se osjeća dobro. Udobnost je bitna i za njezino vođenje ljubavi. Partner mora učiniti da se osjeća sigurno prije nego što on vidi njezinu nestašnu stranu.

 

Rak i seks: Saznajte kakvi su Rakovi u krevetu

 


Rak i seks - Ne smeta joj pokorna uloga, ali nemojte to zamijeniti time što je slaba jer nije. Morate je poštivati ako želite da ona bude dobra prema Vama. Njezin prirodni smisao za humor impresionirat će Vas od prvog spoja. Njezin partner mora biti potpun muškarac, netko tko joj može ponuditi stabilnost i odanost.


Zaštitit će i brinuti se za svoju obitelj kao nijedna druga žena. Muškarci će je jako željeti u svom krevetu. Promijenit će se s mjesečevim fazama, jedan dan će imati strastveni seks, a drugi ga uopće neće željeti.


Morate je znati podržati emocionalno ako želite biti dugo s njom. Voli ljude koji su duboki i osjećajni, poput nje. Nevinost žene Raka čini da je žele mnogi muškarci.


Znakovi s kojima je Rak kompatibilan u seksu:


Rakov seksualni stil najbolje se slaže sa Škorpionom, Jarcem i Ribama, a najviše se sukobljava s Ovnom i Vagom.


Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

Za usporedni horoskop, obratite se našim savjetnicima u Astro centru i doznajte koliko ste kompatibilni s osobom u znaku Raka! Također zatražite i detaljnu astrološku analizu i u slučaju ako je Vaš odabranik rođen u drugom zvjezdanom znaku! Naši savjetnici očekuju Vaš poziv, slobodni savjetnici!

Klikom OVDJE sami možete odabrati svog savjetnika. 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 UPRAVO SE ČITA: 

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Četiri neugodna pitanja o seksu i odgovori!

Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro