Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Strijelca!

Kako osvojiti muškarca Strijelca!

Kako osvojiti muškarca strijelca - Strijelac muškarac je pravi avanturist, putnik, voli lutati. U potrazi je za istinom, pravednosti, ljepotom i znanjem. Obožava putovanja i nova poznanstva. Za njega je važno znanje, otvoren je ka filozofiji i prema religijama, u potrazi je za značenjem života. Kada je muškarac Strijelac zaljubljen, nikada ne promašuje cilj. On voli koketirati, a važna mu je zaljubljenost. Uvijek točno zna što želi i od koga.

Osobine muškarca Strijelca - kako ga osvojiti?

Prije nego što započne bilo što da je u pitanju, on želi znati značaj, tako je to u ljubavi i partnerskom odnosu. Prvo želi znati što je to, prije nego što započne. Jedan znak koji je u potrazi sličnim znakom zodijaka, to je žena koja voli inovacije, voli neočekivana iznenađenja. Strijelac muškarac će biti jako zaljubljen kada shvati da je on pronašao svoga suputnika, onu ženu koja je u stanju putovati s njim na mentalnom planu i praktički fizički putovati svijetom.

Kako osvojiti muškarca strijelca - Muškarci u znaku strijelca vole žene koje su raznolike, uvijek donose novosti, donose iznenađenja. Ako želite osvojiti muškarca Strijelca, svakako trebate biti promjenjivi, uvijek govoriti Vaše spontane ideje, biti otvoreni za novosti. Zodijak u znaku strijelca uvijek želi probati nešto novo.

saznaj-buducnost

Kako osvojiti muškarca strijelca - Strijelcu muškarcu uvijek morate govoriti istinu, ali ne govorite previše, samo polako i u dijelovima mu pričajte o Vašoj prošlosti tako da ne osjeća da on zna već sve o Vama.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Muškarac Strijelac

Strijelac čovjek obožava ljepotu i voli ukusne mirise. Kada Strijelac čovjek osvoji cilj, trebate paziti da budete seksi i poželjni, ali ne previše hrabri. Trebate osjećati da Vam je potreban, ali ne da ćete sve učiniti za njega. Pokažite mu Vašu inteligentnu stranu i time ga možete u potpunosti osvojiti. Čovjek Strijelac je muškarac koji voli nova otkrića u sexu... samo onda može ostati vjeran ako je stvarno zaljubljen i kada je u ozbiljnoj vezi.

Osjećate da ste neuspješni u ljubavi? Više nemate ideju što možete učiniti kako biste bili zajedno? Želite li popraviti odonose u starom partnerskom odnosu? Na najboljem ste mjestu! Nazovite Katju, kod 421 i Dadu, kod 432 u pomoć na broj telefona slobodni savjetnici! Imaju za sobom tisuće uspješnih razgovora za ovu temu, kontaktirajte ih još danas!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Pročitajte još:

Strijelac i seks: na meti su avantura i romantika

Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

OVDJE možete vidjeti što muškarac u znaku Strijelca misli, a što čini!

Kako se slažu horoskopski znakovi međusobno, saznajte OVDJE!

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro