Razgovarajte iz USA
putem bonova
Slaganje horoskopskih znakova

Slaganje horoskopskih znakova

Slaganje horoskopskih znakova - sinastrija -  usporedni horoskop. Uglavnom se svi najviše zanimamo za razvoj naše veze i budućnosti sa trenutnim partnerom. Do susreta dvoje ljudi, u astrološkom smislu, nikada ne dolazi slučajno. Ali ako vaši horoskopski znaci  nisu kompatibilni, ne znači da vaša zajednička budućnost nije zagarantirana; ako ljubav postoji, prepreka nema i sve se može riješiti ukoliko to obje strane žele.

 

OVAN:

Ovnovi su strastveni i brzo se zaljubljuju. Međutim, sve im brzo dosadi, a nova poznanstva i nova iskustva su nešto što ih održava na životu. Ukoliko želite stupiti sa Ovnom u vezu, morat ćete pristati na izljeve strasti i emocija, i sve njegove ideje. On baš i ne pristaje na kompromise i voli dominirati, ali kada iskreno zavoli, za ljubav je spreman učiniti baš sve.

Slaganje horoskopskih znakova: Ovan se najbolje slaže sa Vodenjakom, Blizancima, Vagama, ali i sa ostalim predstavnicima vatrenih znakova.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

BIK:

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su tople, osjećajne osobe, privržene obitelji. Uživaju u atmosferi obiteljskog doma, dobri su roditelji i uživaju u životinjama. Za njih je obiteljska sreća ideal njihovog postojanja i spremni su učiniti sve kako bi to postigli. Bikovi teže bezuvjetnoj ljubavi, a kao partneri su odani i skloni kompromisima.

Slaganje horoskopskih znakova: Bikovi se najbolje slažu sa Rakovima, Ribama, Škorpionima, ali i sa preostalim zemljanim znacima.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija

 

BLIZANCI:

Blizanci od života žele sve, zato im pažnju privlače avanturistički nastrojeni partneri. Žele na racionalan način gledati na ljubav, pa traže komunikativnog, optimističnog partnera sa kojim će provoditi vesele i zabavne trenutke. Iako su nestalni i promjenjivi, ljubav je nešto što ih inspirira i daje polet, a njihov pozitivan stav uljepšava život njihovog partnera.

Slaganje horoskopskih znakova: Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strijelcima. Dobru kombinaciju čine i sa Vagama i Vodenjacima.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

slaganje-horoskopskih-znakova-sinastrija

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

RAK:

Rakovi žude za ljubavlju i nježnošću koje se moraju provlačiti kroz sve aspekte njihovog života. Uživaju u romantičnim trenucima, a kada se zaljube potpuno se predaju partneru. Iako mogu biti preosjetljivi, oštroumni su i dobri su savjetodavci. Okrenuti su tradicionalnim vrijednostima i obitelji koja za njih zauzima posebno mjesto u životu.

Slaganje horoskopskih znakova: Rakovi se najbolje slažu Bikovima, Djevicama, Jarčevima, kao i sa preostala dva predstavnika vodenih znakova (Škorpion i Riba).    

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

 

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija

 

LAV:

Lavovi su odlučni, ambiciozni i imaju jasno zacrtan cilj u životu. Zaljubljive su prirode, ali su vrlo racionalni kada je riječ o osobi kojoj će pokloniti svoje srce. Od partnera traže sve, ali zauzvrat isto toliko daju, ako zaista vole. Velikodušni su, karizmatični, i često omiljeni u društvu. Znaju biti i romantični i voljenoj osobi pripremiti iznenađenja.

Slaganje horoskopskih znakova: Lavovi se najbolje slažu sa Vagama, Blizancima i Vodenjacima, ali kao partneri im odgovaraju i vatreni znaci.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

DJEVICA:

Iako na prvi pogled djeluju hladno i preozbiljno, Djevice su vrlo emotivne. Nikada ne ulaze u rasprave, jer time žele izbjeći svaku vrstu konflikta. Kao partneri su brižni i uživaju raditi zajedno sa partnerom. Djevice se veliki perfekcionisti, ne vole usamljenost, uživaju u dugim razgovorima i suptilnim provodima.

Slaganje horoskopskih znakova: Djevice se slažu sa Rakom, Škorpionom, ali i sa Ribama i zemljanim znacima.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija

 

VAGA:

Za Vage je u vezi najbitnija harmonija i sređeni odnosi, jer ne podnosi promjene. U ljubavi su nepopravljivi romantici i uvijek su zaljubljeni. Traže perfekciju, jakog i stabilnog partnera koji može bude oslonac, a za uzvrat su lojalne i daju sve od sebe da usreće onog koga vole. Za Vage je veoma važan društveni i kulturni segment života, a umjetnosti pridaju posebnu pažnju. S

Slaganje horoskopskih znakova: Vage se najbolje slažu sa Lavovima i Strijelcima, ali i sa Ovnovima i ostalim zračnim znacima.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

tarot-centar

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija

 

ŠKORPION:

Sinastrija - Škorpioni su fatalne, misteriozne i strastvene. Iako ranjive i emotivne, Škorpioni vješto skrivaju svoje emocije; djeluju bezosjećajno, ali je to samo njihova maska, jer su ranjive, možda čak i više nego ostali. Sebi postavljaju visoke ciljeve koje, u većini slučajeva, i ostvaruju. Od partnera zahtijevaju vjernost i uzbudljiv seksualan život, koji za njih predstavlja osnovu veze.

Slaganje horoskopskih znakova: Idealni partneri za Škorpiju su Ribe, Bikovi i Rakovi, kao i Djevice i Jarčevi.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

STRIJELAC:

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelci su nepopravljivi avanturisti kojima uzbuđenja nikada nije dovoljno. U ljubavi traže nezavisnost i slobodu, ali teško donose odluke kada su veze u pitanju i teško je da se zaista zainteresiraju za nekoga. Međutim, kada izaberu onog pravog, mogu biti i više nego lojalni. Strijelac uživa u djeci, životinjama i dalekim putovanjima.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Vagama i Vodenjacima, ali i sa Blizancima i vatrenim znacima.    

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

JARAC:

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija - Jarčevi su dobri organizatori, vrlo su praktični, a kada je donošenje važnih odluka u pitanju, vrlo dobro će promisliti, jer kod njih nema kajanja. Iako djeluju hladno i nezainteresirano, u dubini su ranjivi i emotivni. Pa ako su sigurni da je izbor njihovog partnera “onaj pravi”, pružaju bezuvjetnu ljubav i čine sve za nju. Uživaju u ljepoti i prefinjenosti.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Škorpionima, Ribama i Rakovima i ostalim zemljanim znacima.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija

 

VODENJAK:

Sinastrija - Vodenjaci u ljubavi ne podnose ograničenja, jer prije svega, u vezi žele sačuvati svoju slobodu. Oni su u stalnoj potrazi za pravom ljubavlju, lako se predaju, pa često budu povrijeđeni u tom nepotrebnom riziku. Svoju strast i emocije prikrivaju komunikativnošću i duhovitošću, a svu svoju energiju usmjeravaju na osobu do koje im je zaista stalo.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Strijelcima i Ovnovima, ali i Lavovima i ostalima zračnim znacima.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

 

RIBE:

Slaganje horoskopskih znakova sinastrija- Ribe su tajnovite i daleke, barem na prvi pogled, ali su po u biti veoma osjetljive i emotivne. Potreban im je čvrst i stabilan partner koji će im biti oslonac i voditi ih kroz život. Kada se zaljube, Ribe se u potpunosti predaju partneru i spremne su svoj život urediti i prilagoditi partnerovom. Nepopravljivi su sanjari i uživaju u romantičnim trenucima udvoje.

Slaganje horoskopskih znakova: Ribe se najbolje slažu sa Škorpionima, Bikovima i Jarčevima, ali i sa Rakom i Djevicom.  

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

Naši savjetnici Vam mogu pomoći i reći Vam pobliže kako se Vaš znak slaže sa ostalim znakovima, nazovite ih na broj telefona: slobodni savjetnici

 

Astro Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

 

Kalendar 2022

 

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

 

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro