Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

Horoskop za seks bit će ovaj put nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete im se obratiti u vezi ove teme. Uz to, možete pročitati i naše ostale članke u kojima možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Strijelac

Strijelac nije sramežljiv tip, čak i bez emocija ga vodi fizičkoj privlačnosti jer iz njega seks izvlači životinjske instinkte. Uvijek i u svakom trenutku je spreman za seks. Strijelac je osoba koja voli zabavu, isto vrijedi i za seksualne avanture. Uvijek isprobava nove stvari i njegova fantazija nema granica jer je otvoren za sve opcije.  

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE

Žena Strijelac obožava nove stvari, u seksu uvijek želi učiti i napredovati. Vrlo rado prihvaća kada partner predloži neke nove eksperimente u krevetu. Obožava seksualna uzbuđenja. Potrebne su joj seksualne avanture i sloboda. Zbog toga jako teško izgrađuje duge veze. Stoga osoba koja je želi zadržati, stalno treba uvoditi nove stvari.

Magija sv. Juraja za ljepotu i zdravlje, kliknite OVDJE za sve detalje! 

Jarac

U osobi koja je rođena u znaku Jarca postoji vatra seksa i samo čeka da je netko probudi. Jarac se vrlo lako uzbudi i nema potrebe za dodatnim iznenađenjima ili nekim specijalnim stvarima. Jarac je horoskopski znak kojem je ljubav vrlo važna. Bez ljubavi ne može zamisliti seks. Obožava kada ga razmaze i kada partner pokazuje koliko ga voli i koliko mu je bitan. Jarac je izdržljiv i vjeran.

Ženi u znaku Jarca treba jako puno vremena da produbi svoju vezu. Ipak, ako jednom dođe do te točke, onda je nezaustavljiva. Voli voditi ljubav satima, koristiti seksualna pomagala, a jednako joj je važna i predigra. Jako dugo sakriva emocije i testira partnera. Zanima je da li je partner dovoljno strpljiv i od povjerenja.

Muškarcu u znaku Jarca je vrlo važno da partner bude od povjerenja i vjeran. Ne voli kada od drugih dobiva uputstva, jer on želi biti dominantan. Važno mu je da partner pokaže da ga obožava i koliko se ugodno osjeća pored njega. Stalno želi povratnu informaciju, jer smatra da zaslužuje trofej za svako djelo koje učini.

Tko je, prema horoskopskom znaku, Vaš anđeo čuvar? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Vodenjak

Kada je riječ o seksu, Vodenjak voli podijeliti sve svoje misli s partnerom. Voli isprobavati nove stvari u krevetu i stalno traga za novim avanturama i užitkom. Energije Vodenjaka se oslobađaju kada uvjeri partnera da je fizička privlačnost važnija od emocija.

Žene u znaku Vodenjaka imaju nevjerojatnu fantaziju i jako su živahne, a time opčinjavaju partnera. Najbitnija im je fizička ljubav. Vole zadovoljavati svog partnera i vole svakakve seksualne igre. Uz to, vole erotičnu masažu i svaki dan smišljaju nove seksualne avanture za svog partnera.

Muškarac Vodenjak ide polako i jako je strpljiv. Daje svom partneru dovoljno vremena da stvori povjerenje. Vrlo rado ulazi i u avanture na jednu noć. Voli kada je žena ta koja upravlja situacijom u krevetu. Jako ga uzbuđuje kada se žena dotjera i voli igrati seksualne igre u ulogama.

Imate problema u ljubavnom životu? Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć, jer su naši stručnjaci najbolji i mogu Vam dati savjete kada je riječ o seksualnom životu i ostalim brigama koje Vas muče. Naravno, sve ostaje u povjerenju između Vas i savjetnika! Obratite se savjetnici Karli na kodu 997 i savjetnici Zari na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Facebook