Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

Seks horoskop Strijelac, Jarac i Vodenjak bit će ovaj put nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete im se obratiti u vezi ove teme. Uz to, možete pročitati i naše ostale članke u kojima možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru, slobodni savjetnici!

Seks horoskop Strijelac

Seks horoskop Strijelac kaže da muškarac Strijelac  nije sramežljiv tip, čak i bez emocija ga vodi fizičkoj privlačnosti jer iz njega seks izvlači životinjske instinkte. Uvijek i u svakom trenutku je spreman za seks. Strijelac je osoba koja voli zabavu, isto vrijedi i za seksualne avanture. Uvijek isprobava nove stvari i njegova fantazija nema granica jer je otvoren za sve opcije.  

Žena Strijelac obožava nove stvari, u seksu uvijek želi učiti i napredovati. Vrlo rado prihvaća kada partner predloži neke nove eksperimente u krevetu. Obožava seksualna uzbuđenja. Potrebne su joj seksualne avanture i sloboda. Zbog toga jako teško izgrađuje duge veze. Stoga osoba koja je želi zadržati, stalno treba uvoditi nove stvari.  

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

Seks horoskop Jarac

Seks horoskop strijelac, jarac, vodenjak - U osobi koja je rođena u znaku Jarca postoji vatra seksa i samo čeka da je netko probudi. Jarac se vrlo lako uzbudi i nema potrebe za dodatnim iznenađenjima ili nekim specijalnim stvarima. Jarac je horoskopski znak kojem je ljubav vrlo važna. Bez ljubavi ne može zamisliti seks. Obožava kada ga razmaze i kada partner pokazuje koliko ga voli i koliko mu je bitan. Jarac je izdržljiv i vjeran.

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Ženi u znaku Jarca treba jako puno vremena da produbi svoju vezu. Ipak, ako jednom dođe do te točke, onda je nezaustavljiva. Voli voditi ljubav satima, koristiti seksualna pomagala, a jednako joj je važna i predigra. Jako dugo sakriva emocije i testira partnera. Zanima je da li je partner dovoljno strpljiv i od povjerenja.

Muškarcu u znaku Jarca je vrlo važno da partner bude od povjerenja i vjeran. Ne voli kada od drugih dobiva uputstva, jer on želi biti dominantan. Važno mu je da partner pokaže da ga obožava i koliko se ugodno osjeća pored njega. Stalno želi povratnu informaciju, jer smatra da zaslužuje trofej za svako djelo koje učini.

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

 

Seks horoskop Vodenjak

Seks horoskop strijelac, jarac, vodenjak - Kada je riječ o seksu, Vodenjak voli podijeliti sve svoje misli s partnerom. Voli isprobavati nove stvari u krevetu i stalno traga za novim avanturama i užitkom. Energije Vodenjaka se oslobađaju kada uvjeri partnera da je fizička privlačnost važnija od emocija.

Žene u znaku Vodenjaka imaju nevjerojatnu fantaziju i jako su živahne, a time opčinjavaju partnera. Najbitnija im je fizička ljubav. Vole zadovoljavati svog partnera i vole svakakve seksualne igre. Uz to, vole erotičnu masažu i svaki dan smišljaju nove seksualne avanture za svog partnera.

Muškarac Vodenjak ide polako i jako je strpljiv. Daje svom partneru dovoljno vremena da stvori povjerenje. Vrlo rado ulazi i u avanture na jednu noć. Voli kada je žena ta koja upravlja situacijom u krevetu. Jako ga uzbuđuje kada se žena dotjera i voli igrati seksualne igre u ulogama.

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

 

Seks horoskop strijelac, jarac, vodenjak - Imate problema u ljubavnom životu? Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć, jer su naši stručnjaci najbolji i mogu Vam dati savjete kada je riječ o seksualnom životu i ostalim brigama koje Vas muče. Naravno, sve ostaje u povjerenju između Vas i savjetnika! Obratite se savjetnici Karli na kodu 997  slobodni savjetnici!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte:

Kako koji znak može doživjeti orgazam!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Koliko seksa Vam je potrebno

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro