Razgovarajte iz USA
putem bonova
Karma - Sve o karmi i što karma znači

Karma - Sve o karmi i što karma znači

Karma predstavlja neko djelo, akciju, životnu namjeru... Karma se referira na duhovni princip akcija-reakcija. Ako činimo dobro karmom nam se vraćaju dobra djela kako u ovom tako i u sljedećem životu. Ukoliko radimo loše, karma nam vraća lošim. Dakle, akcija - reakcija.

Karma i reinkarnacija

Principi karme su blisko povezani s filozofijom reinkarnacije. Ukoliko dobro činimo u ovom životu u sljedećem nas očekuje obilje koje proizlazi iz dobre karme. Dobrim djelima u ovome životu, zadužujemo našu karmu u sljedećem životu...

Čovjek je dobar onoliko koliko su dobre njegove namjere...

Osam vrsta karme:

Gyanavarniya - Karma Bazirana na MUDROSTI -

Darshanavarniya - PERCEPTUALNA -

Vedaniya - OSJETILNA -

Mohniya - ZAVARAVAJUĆA -

Ayu - Karma koja određuje ŽIVOTNI PUT -

Naam - DUŠA - TIJELO -

Gotra - Karma DRUŠTVENOG STATUSA -

Antaray - MOĆ -

 

Važno je znati:

 

Mnogi od nas vuku karmu iz prošlog života. Za neku su karmu je kriva naša prošlost s kojom mi nismo imali doticaj, barem ne u ovom životu. Loša karma može se desiti svakome, ali na nama je da pravim izborom odaberemo dobro za sebe i za druge kako bi došli na pravi put. Puno je poznatih priča u kojima se spominje obiteljsko prokletstvo koje se vuče po očevoj ili majčinoj strani. To je samo produkt lošeg postupanja u prošlosti. Utjecaj na karmu može imati i život koji je bio za našeg života, jer karmu možemo naslijediti.

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

Problem dobra i zla

KARMA - KAZNA ZA LOŠ IZBOR?

Velika većina ljudi na svijetu trudi se činiti dobro. Nadahnjuje nas zajedničko djelovanje i dobrotvorne akcije. Živimo da bi pomogli drugima. Problem je odakle proizlazi zlo... Zlo se javlja i neminovno je u našem postojanju. Nikad ga nije nedostajalo i vrlo vjerojatno nikad ni neće. Obično energetski mlade duše koje nisu bile u doticaju s prošlim životima i pravilom nasljedstva rade greške na početku svog spiritualnog putovanja. Osobni izbor svakog spiritualnog bića je htjenje činjenja dobrog. Dobro ne mora biti davanje samog sebe za druge, već i ne činjenje na štetu nekom drugom, radi svoje koristi.

Karmički zadatak

Dugovi iz prošlih života dolaze nam na naplatu u jednom od sljedećih života. Opet pojam život ne mora nužno značiti fizička smrt, već može biti promjena životnog puta. Ukoliko tražite svoj karmički zadatak možete se javiti našim vrhunskim savjetnicima iz područja karme koji vam mogu očitati Vaš karmički zadatak u ovom životu.

 

Pročitaj još i ovo:

Numerologija broja 7 - Numerološke Sedmice

Besplatno proricanje LENORMAND KARTAMA

Priče o UROCIMA naših Baka i Prabaka!

 

 

facebook

 

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro