Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kod - magijski kod koji vama odgovara

Kod - magijski kod koji vama odgovara

Donosimo vam popis magijskih kodova koje možete koristiti svakodnevno kako bi pokrenuli određena područja u svom životu. Kod za financije, emocije...

Neki kodovi su univerzalni, dok su neki određeni na neki specifični način. Primjena kodova je također raznovrsna. Dok se neki kodovi mantraju, drugi se upisuju ili zapisuju na određena mjesta.

Magijski kod je šifra univerzuma za otključavanje određenog stanja duha. I sam Nikola Tesla je govorio da je tajna svemira u brojevima 3, 6 i 9.

„Ukoliko znate magičnost brojeva tri, šest i devet, otkrit ćete tajnu svemira.“ – Nikola Tesla

Univerzalni KOD -ovi:

kod-za-popust

Kod za popuštanje napetosti: 4441

U ovo doba smo svi pod raznim pritiscima, kako poslovnim, tako i privatnim. Ovaj univerzalni kod se mantra, ponavlja kako bi osoba smanjila utjecaj stresa i pritisaka okoline. Pravilna mantra koda je UDAH - PONAVLJANJE KODA U MISLIMA - IZDAH i tako sve dok pritisak ne popusti.

ljubavni-sat

kod-sreca

Kod za podizanje raspoloženja: 5557

Ukoliko osjećamo nagli pad raspoloženja što bržim ponavljanjem ovog koda u mislima postižemo nalet dobre volje i pozitivne energije. Univerzalni "kod sreće" kako ga vole nazivati ljudi koji ga svakodnevno koriste.

horoskop-rujan-mjesecni

 

kod-za-studenteKod za popust

Kod za studente - kod mudrosti i učenja: 3184

Ovaj kod se ne mora naučiti napamet, već je dovoljno da se kod zapiše na zgodno mjesto kojem se može pristupiti vrlo lako. Komad papira ili čak na radni stol... Pravilno korištenje ovog kod -a je da se KOD pročita na glas prije neke aktivnosti vezane za studij ili školovanje.

Numerologija - kako brojevi diktiraju sudbinu? Klikni OVDJE!

 

Djelomično personalizirani KOD:

kod-samopouzdanja

Kod za samopouzdanje: 32_23

Kod za podizanje samopouzdanja koji koristi u svakoj situaciji. Idete li na razgovor za posao ili na godišnjicu mature sasvim je nebitno. Posjedovanjem ovog koda blistat ćete kao dijamant i potpuno prevladati sve sumnje.

Kod se zapisuje na komad papira i drži se uz sliku osobe kojoj se želi podići samopouzdanje. Npr. u novčaniku uz osobnu iskaznicu.

Prazno mjesto se može popuniti na dva načina ovisno o energiji osobe. Prvi način je zbroj dana i mjeseca rođenja (12. 07. = 12 + 7 = 19 =1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1) Dakle treba zbroj znamenaka svesti na jednoznamenkasti broj koji se tad upiše u sredinu koda. Drugi način je dobijanje broja Tarot Otvaranjem na datum rođenja koji daje broj duše koji ovom kodu daje sasvim novu dimenziju i pobuđuje ponos. U obje verzije kod djeluje!

Voditelj Aleksej: Podizanje frekvencije i jačanje vibracije. Pročitaj OVDJE!

 

kod-za-dom

Kod sretne kuće: _ 818_

Ovaj kod se ne odnosi na osobu već na životni prostor. Kod pokreće kolanje pozitivne energije u vašem domu. Ovaj kod se sastoji od kombinacije brojeva i slova. Na prvo mjesto koda dolazi prvo slovo imena osobe koja je glava kuće. Zatim slijedi 818 i završnica ide kućni broj u cijelosti. Dakle ako je kućni broj npr. 12 stan 5, a glava kuće je Ivona, tad je kod I818125. Kod se upisuje na komad srebrne folije i stavlja se ispod tepiha sobe u kojoj najviše obitavaju ukućani.

 

Personalizirani kodovi:

Personalizirani kodovi su najmoćniji kodovi koje pojedinac može posjedovati. To su posebno izrađeni kodovi za pojedinca kao individuu. Za izradu personaliziranih kodova možete se javiti u naš Astro Tarot Centar, gdje će vrhunski stručnjak s dugogodišnjim iskustvom izračunati vaš osobni kod za područje za koje želite. Doslovno vam savjetnik govori šifru univerzuma koja se odnosi na vas i na vaš život. 

 

Neki od najpopularnijih personaliziranih kodova:

kod-za-novac

Zlatni KOD za novac:

Zlatni kod za novac je izrazito moćan kod koji potiče razvoj financija i financijsko blagostanje. Ne postoji univerzalni kod za novac već se kod izračunava za svaku osobu pojedinačno. Zatražite svoj kod za financije u našem Astro Centru!

kod-uspjeha

Dijamantni KOD uspjeha:

Dijamantni kod uspjeha je individualni kod koji se dodjeljuje pojedincu ovisno o tome na koji način osoba proživljava uspjeh. Da li je to kroz posao kroz, ljubavnu vezu ili nešto treće. Dijamantni kod uspjeha je jedan od kodova koji se mogu kombinirati uz ostale kodove kao što su kod za ljubav, financije, kod za studente... Zatražite svoj kod Dijamantni KOD uspjeha u Astro Centru još danas! horoskop-studeni

KOD za ljubav:

Postoji više kodova za ljubav i nisu svi samo za privlačenje ljubavi kao što govore. Postoji kod za privlačenje partnera, za raskidanje veza s bivšim partnerom, za povratak partnera... Postoje i kodovi za ljubav koji miču neželjene energije od nas, kao što su loš brak ili loša veza. Ovisno na kojem području vam je potrebna pomoć univerzuma. Opišite svoju situaciju našim savjetnicima i oni će uz vašu pomoć odabrati najbolji kod za vas!

 

VAŠ SAVJETNIK JE TRENUTNO DOSTUPAN!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

Naš Astro Centar je dostupan iz 9 zemalja 24h dnevno!

 

sudbina

 

Radujemo se Vašem pozivu!

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro