Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za srpanj 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. U svom izljevu rada i truda, ne zaboravite rezervirati vrijeme i prostor za vlastite potrebe za dobrobit, zdravlje, razum i radost.


Novi mjesec dočekuje planet akcije Mars koji 4. srpnja ulazi u sporiji ritam Bika. Isti dan, planet komunikacije Merkur ulazi u emocionalno prijemčivog Raka. To je prilično ugodna atmosfera i ostanak kod kuće. Pun mjesec u Jarcu događa se 13. srpnja, kulminacija svega što je počelo početkom siječnja 2022. Što se od tada ostvarilo?

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 


Venera se pridružuje kući vezanoj za posadu i ulazi u Raka 17. srpnja. To nadahnjuje doručak u krevetu, ležerna odjeća cijeli dan i kuhanje za ljude umjesto da jedu vani. Merkur mijenja znakove i ulazi u Lava 19. srpnja, što nam priprema za ljeto planove.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 


Sunce službeno započinje produbljivanje godišnjih doba (ljeto na sjeveru, zima na jugu) i odlazi u Lava 22. srpnja. I konačno, mlad Mjesec u Lavu nastupa 28. srpnja, istog dana Jupiter u retrogradnim postajama Ovna. Zabavite se i usporite ako možete. Pročitajte svoj horoskope za mjesec dana za neke nježne smjernice.

 

Mjesečni horoskop za kolovoz 2022. 

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

 

sudbina

 

 

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

 

 

horoskop-24-sata

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Gospodar vašeg znaka, Mars, ostat će samo u vašem znaku, zajedno s Rahuom, do 10. kolovoza. I to iz razloga kako bi vam predložio da vodite računa o svom izražavanju bijesa i brzim reakcijama, dragi Ovnovi. Aspekt retrogradnog Saturna na njima čini scenarij kompliciranijim, na vašu nelagodu.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Vaš agresivan, ali i nemiran imidž neće vam donijeti ništa spektakularno kao takvo. Stanje izgaranja Merkura, 5. srpnja, može smanjiti intenzitet borbi, do određene mjere. Na vaše olakšanje.


Sunce će promijeniti svoj znak 16. srpnja i ući u vašu četvrtu kuću, u vodenom znaku Raka. To će stvoriti povoljnu situaciju i dati vam rezultate vaših iskrenih napora na vašem profesionalnom planu.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Aspekti Marsa, Jupitera i retrogradnog Saturna na Suncu i Merkuru mogu vam donijeti neočekivane asertivne situacije koje će vam pomoći da promijenite jednadžbu svog života. Trebali biste biti oprezni jer će lord dvanaeste kuće Jupiter biti tu samo u dvanaestoj kući, što bi vam moglo donijeti nekoliko neočekivanih troškova. Međutim, bezuvjetna podrška članova vaše bliske obitelji bit će tu da vam olakšaju životni put.

 

Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 515, slobodni savjetnici, i zatražite tarot proricanje za karijeru!

 


Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.


Vaš gospodar znaka, Sunce, pratit će Merkur, u vašoj jedanaestoj kući stalnog prihoda. I to od 2. srpnja, kako bi vam ponudio slobodne ruke u novčanim pitanjima. S druge strane, tranzit vašeg gospodara kuće sreće, Marsa, kroz vašu devetu kuću sreće, pokazuje srebrnu liniju. Zbog toga što je Mars povezan s Rahuom u znaku Ovna.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Možda ćete ozbiljno razmišljati o mobilnosti u projektima, kako biste promijenili trenutni scenarij na profesionalnom planu. Postoji potreba za većim oprezom, nakon 16. srpnja, kada će Sunce ući u vašu dvanaestu kuću rashoda. Zajedno s Merkurom, kako biste mogli smanjiti nepoznate rizike koji su uključeni u vaše vodeće pothvate.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Pokažite svoju prisutnost uma dok komunicirate s nekim moćnim na svom radnom mjestu, kako biste stvari držali pod kontrolom. Venera zauzima vašu desetu kuću karijere, u svom znaku Bika, kako bi širila miris vaše duše i impresionirala sve oko sebe.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Vaš gospodar pete kuće, Jupiter, bit će retrogradan u vašoj osmoj kući, što može stvoriti naopaku situaciju za vaše konačno iznenađenje, nakon 29. srpnja kako bi vam predložio da ostanete na oprezu u obiteljskim i financijskim pitanjima. To vam može pružiti neke ključne trenutke, zbog njegovog gospodstva osme kuće, s kojima ćete postupati pažljivo i oprezno.


Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449,slobodni savjetnici, koja već očekuje Vaš poziv!

 


Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

prorocanstva-za-2022

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

 

Gospodar vašeg znaka, Jupiter, putuje kroz vašu četvrtu kuću, u svom znaku Riba, kako bi vas blagoslovio s više područja djelovanja, kako bi osigurao rast i prosperitet. To bi moglo rezultirati vašim planovima o stjecanju zemljišnog posjeda ili razmišljanju o većem prostoru kako biste povećali arenu rada, dragi Strijelci.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Merkur će 2. srpnja ući u svoj znak Blizanaca, kako bi poboljšao vašu društvenu sliku, kako bi pred vama donio potencijalne prilike, na vaše zadovoljstvo. Osim ovoga, povezanost sa Suncem i Merkurom je još jedan pozitivan tranzit za vas koji će vam dati neočekivane rezultate.


13. ovog mjeseca, Venera će ući u znak Blizanaca, kako bi se pridružila Suncu i Merkuru. To će stvoriti i omogućiti vam da vidite financijsko bogatstvo u svojim pothvatima.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Povezivanje Marsa i Rahua u vašoj petoj kući nije povoljan aspekt koji bi vam sugerirao da upravljate svojim emocionalnim jednadžbama zrelije i taktičnije. Retrogradni Saturn će ući u vašu drugu kuću obitelji i financija, 12. srpnja, kako bi isporučio rezultate vašeg napornog rada u prethodnom vremenu. Ozbiljnije shvaćajte svoje fizičko zdravlje i dobrobit kako biste izbjegli neželjene situacije.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Lucu na kodu 545, slobodni savjetnici, i zatražite osobno predviđanje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

24-horoskop

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Vaš vladajući planet, Venera, mjesto je samo u vašem znaku, da ostane ovdje do 13. ovog mjeseca i pokaže vam svjetliju stranu medalje. Rijetki planet bit će oblik u vašoj drugoj kući financija kako bi vam pomogao da povećate svoj kapacitet za isporuku i ojačate svoju financijsku poziciju.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Dostojanstvena prisutnost retrogradnog Saturna u vašoj devetoj kući sreće još je jedna asertivna točka za vas. Naime, gospodar vaše kuće sreće, Saturn, pružiti će potrebnu podršku relevantnih vlasti. To će vam pokazati nove puteve za povećanje vašeg redovnog priljeva novca.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Tranzit Sunca u vašu treću kuću, u znaku Raka, 16. srpnja, mogao bi izvući od vas veliki napor. S razlogom da povećate svoju produktivnost, uz savršenstvo, Bikovi.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Mars ostaje u svom znaku Ovna, zajedno s Rahuom, tijekom cijelog ovog mjeseca. Dobit ćete potrebno samopouzdanje da nastavite. Zapaljeno stanje Merkura od 5. srpnja sugerira da se pobrinete i za novčana i obiteljska pitanja. Trebali biste se osloniti na svoju prisutnost uma i usvojiti praktičan pristup kako biste se držali i kontrolirali situaciju oko sebe.

 

Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, slobodni savjetnici, koja će Vam odati sve detalje!

 


Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

24-sata-horoskop

 

 


DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

 

Ulazak vašeg gospodara znaka, Merkura, u njegov vlastiti znak Blizanci, 2. srpnja, savjetuje vam da budete oprezni kako biste sveli na minimum mogućnosti pogrešaka. Sunce je već tu u znaku Blizanaca i dodaje boje na radnom prostoru, u vašu korist, do 16. srpnja, drage Djevice.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Vaš gospodar financija, Venera, zauzima svoj vlastiti znak Bika, do 13. ovog mjeseca, da dobije podršku od planeta sreće u svakoj areni. Retrogradni Saturn je sada prisutan u vašoj šestoj kući, do 12. srpnja, kako bi osigurao koristi od natjecateljskih potraga.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

16. srpnja promjena predznaka od strane Sunca i Merkura ukazuje na značajna poboljšanja za promjenu vaše financijske jednadžbe. Uz to, i na plodne veze sa stranim suradnicima, kako bi vam pružili potencijalne prilike i ponudili vam moralni poticaj.


Retrogradni Saturn će se kretati u vašoj petoj kući, u svom znaku Jarca, kako bi predvidio savršenu jednadžbu vašeg talenta i opsega rada.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Mars i Rahu su prisutni tamo u vašoj osmoj kući, koja je sposobna potaknuti na pretjerano samopouzdanje, da se brinete o njoj na odgovarajući način. Idite na mentalni mir kako biste osigurali mir i bolji način vođenja svog života, svakako.


Najbolje rješenje je ljubavna magija, stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici, koja će Vam istu odraditi!

 


Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Retrogradni Saturn je idealno smješten u vašoj drugoj kući bogatstva, do 12. srpnja, kako bi vam pružio dosljednost da se suprotstavite scenariju okolo. Jupiter također zauzima svoj vlastiti znak, Ribe, kako bi zatražio pomoć od planeta sreće kako bi proširio vaše područje zapovijedanja na vašem radnom mjestu.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Planet Merkur će 2. srpnja ući u svoj znak Blizanaca kako bi se pridružio Suncu i pružio vam podršku u mnogim područjima života. Možda postoje ohrabrujuće vijesti od bliskog rođaka koji će vam izmamiti osmijeh na lice, kada će im se Venera pridružiti, 13. ovog mjeseca.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Sunce i Merkur bit će tu u znaku Raka, od 16. ovog mjeseca, kako bi vam pokazali sunce u vašem društvenom krugu. Možda ćete osjetiti jaku sklonost prema kreativnim potrazi zbog smještaja Venere u znaku Bika.


Potražite novi horizont kako biste tamo osjetili svoju prisutnost. Bit će to vrlo povoljno vrijeme za ulaganje neaktivnih sredstava u unosne štedne sheme. Tranzit Marsa i Rahua kroz vašu četvrtu kuću, tijekom ovog mjeseca, sugerira vam da se ne upuštate u bilo kakvu vrstu spora, s bilo kim u svom krugu!


Već danas nazovite savjetnicu Patriciju na kodu 546, slobodni savjetnici, koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi!

 


Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

horoskop-24-sata

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Ulazak vašeg gospodara znaka, Merkura, u vaš znak, 2. srpnja, da bude tamo sa Suncem, stvorit će situaciju za vašu prednost i pokazati vam bolje promjene, u i okolo. Ali, udruženje Marsa i Rahua, u vašoj jedanaestoj kući stalnog prihoda, sugerira vam da usvojite metodičan način rada kako biste sve iznenadili, dragi Blizanci.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Prisutnost Sunca i Merkura u kući financija, još je jedna asertivna točka za vas da ostanete blagoslovljeni, od 16. ovog mjeseca. Merkur, vaš gospodar znakova, promijenit će znak 17., na vaše olakšanje jer će Merkur stvoriti situaciju na vaše zadovoljstvo.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Na obiteljskom planu očekuju vas dobre vijesti na vaše zadovoljstvo. Aspekt Marsa, Jupitera i retrogradnog Saturna u vašoj drugoj kući obitelji i financija pružit će vam prijeko potrebnu emocionalnu podršku da nastavite.


Stanje izgaranja vašeg gospodara znaka, Merkura, do 29. srpnja, možda neće biti baš povoljan tranzit za vas, tražeći od vas da s oprezom donosite važne odluke o vašim financijskim stvarima.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Prisutnost retrogradnog Jupitera u vašoj desetoj kući karijere će preoblikovati vaš razvoj karijere, nakon 29. ovog mjeseca, sugerirajući vam da više vodite računa o svojim profesionalnim stvarima i zadovoljstvu poslom, kako biste unijeli asertivne promjene milošću Svemogućeg Boga.


Stoga već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, slobodni savjetnici, i zatražite proricanje putem tarota!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

tarot-majstori

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Vaš gospodar sreće, Merkur, preselit će se u svoj vlastiti znak Blizanci, 2. srpnja, kako bi stvorio apsket sa Suncem i donio unosne prilike pred vas, kako biste od njih imali koristi. Gospodar vašeg znaka, Venera, sada zauzima svoj znak Bika, do 13. srpnja, kako bi vam predložio da se ponašate u skladu sa zahtjevima situacije.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Formacija, u vašoj devetoj kući sreće, blagoslovit će vas bezuvjetnom podrškom iz svakog kuta, da nastavite dalje. Međutim, ulazak Sunca u vašu kuću karijere, 16. srpnja, ostao bi povoljan za povećanje vaše zarade i promjenu trenutne jednadžbe posla i novca.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Sunce je vladar vaše jedanaeste kuće stalnih prihoda u vašem horoskopu. Vaši ambiciozni planovi uskoro će postati stvarnost i rezultati vašeg napornog rada bit će vidljivi, kako biste se osjećali zadovoljnim.


Gospodar vašeg znaka, Venera, u vašoj kući sreće, nakon 13. srpnja, mogla bi otvoriti nove puteve prema prosperitetu i bogatstvu, što ukazuje na početak dugotrajne veze s potencijalno jakim poslovnim partnerima i pitanjima koja vam se vrte u glavi.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Lidiju na kodu 444, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi detaljno predviđanje kako biste saznali što Vas sada vodi ka boljim rezultatima!

 


Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

 

Tranzit vašeg gospodara kuće u karijeri, Marsa, kroz njegov vlastiti znak Ovna, tijekom cijelog ovog mjeseca, predviđa nove puteve za otvaranje i vidljiv rast u vašim aktivnostima, kako biste se osjećali samouvjereno. Rahu je također tu, s Marsom, daju vam strane veze.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Udruženje Sunca i Merkura, u znaku Blizanaca, nakon 2. srpnja, ukazuje na više izvora prihoda koji će vam omogućiti rast. Gospodar vašeg znaka, Saturn, kreće se neizravno samo u vašem znaku, do 12. srpnja, kako bi pokazao tračku nade koja će vas zadržati u pravom smjeru, dragi Vodenjaci.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Prisutnost Jupitera, u vašoj drugoj kući financija, predviđa bolje rezultate koji će vam svakako doći. Sunce će ući u vašu šestu kuću natjecanja u znaku Raka 16. ovog mjeseca kako bi vam pomoglo da ostanete ispred svojih konkurenata.


Moći ćete upravljati situacijom s potpunim savršenstvom. U ovom trenutku preporuča vam se rutinski zdravstveni pregled zbog smještaja retrogradnog Saturna u vašoj dvanaestoj kući, nakon 12. srpnja. Tranzit vašeg najpovoljnijeg planeta, Venere, kroz vašu petu kuću talenata, nakon 13. srpnja, nagovještava vašu potražnju u društvenom krugu, da se osjećate obožavano.

 

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija ljubavi djeluje, stoga nazovite savjetnika Antona na kodu 126, slobodni savjetnici, koji će to za Vas odraditi!

 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Vaš najpovoljniji planet, Mars, trenutno zauzima vašu kuću karijere, zajedno s Rahuom, stvarajući planetarni aspekt da vas blagoslovi snagom i autoritetom. Mars također vlada vašom kućom karijere i prima aspekt od retrogradnog Saturna, do 12. srpnja, kako bi vam omogućio da se jako trudite i osigurate vidljiv napredak u životu, Rakovi.

Mjesečni horoskop za srpanj 2022. 

Tranzit Sunca u vaš znak, 16. srpnja, stvorit će situaciju kako bi vas obasuo blagoslovom Svemogućeg Boga i pomogao vam da proširite svoje pothvate i gurnuti vas naprijed kako biste stvorili prilike za razvoj karijere i prosperitet.


Venera će biti prisutna u vašoj kući prihoda, do 13. ovog mjeseca, kako bi stvorila dovoljan protok sredstava i omogućila vam pristup konkretnim rezultatima u novčanim pitanjima.


Budite posebno oprezni pri ulaganju svojih viška sredstava i ne vjerujte nikome manje poznatom ili nepoznatom, kako biste smanjili mogućnost povratnih posljedica.


Mars će izaći iz svog slabog stanja oslabljenosti, 20. ovog mjeseca, kako bi ušao u vatreni znak Lava i pružio vam prijeko potrebno financijsko blaženstvo, da se slobodno osjećate po pitanju novca. Retrogradni Saturn uselit će se u vašu sedmu kuću društvenog ugleda, 12. ovog mjeseca, savjetujući vam da zabilježite svoje riječi izgovorene u skupštini elitnih ljudi u vašem krugu.


Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, koji će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

 


Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

mjesecni-horoskop

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

 

Gospodar vašeg znaka, Mars, putuje kroz svoj vlastiti znak Ovan, u vašoj šestoj kući natjecanja, tijekom cijelog ovog mjeseca, kako bi stvorio asertivne vibracije oko sebe, kako bi u potpunosti utjecao na vaš život koji će vam pružiti dovoljno potpore od planeta sreće da upravljate sa svime savršeno.


Vaša inicijativna priroda će privući pažnju iz različitih kutova sobe, kako bi se ljudi okupili oko vas i učinili da se osjećate obožavano. 2. ovog mjeseca, tranzit Merkura u njegov vlastiti znak Blizanci podržat će vas da povećate svoju dalekovidnost i pomoći vam da unaprijed pogodite događaje u budućnosti.


Prisutnost retrogradnog Saturna u vašoj četvrtoj kući udobnosti može vas blagosloviti zapovjednom pozicijom na poslu, prije 12. srpnja. Zbog smještaja Jupitera u petu kuću, trebali biste paziti na svoju granicu dostojanstva.


Pokažite svoje upravljačke kapacitete kako biste pojednostavili sive zone u svom timu i uskladili se s motom svog putovanja. Sunce će promijeniti svoj znak kako bi ušlo u vašu devetu kuću sreće, 16. ovog mjeseca, kako bi vam pružilo podršku ljudi na vlasti. Tri planeta, Sunce, Merkur i Venera prisutna su u znaku Blizanaca do 16. ovog mjeseca, kako bi unijeli značajne promjene kako biste vidljivo proširili svoju arenu rada.

 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Anđelu na kodu 355, slobodni savjetnici, i preuzmite Vaš osobni horoskop!

 


Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2022.

 

Vaš gospodar znaka, Jupiter, sada zauzima samo vaš znak, kako bi proširio vaše područje poznanstva. Mars vlada vašom devetom kućom sreće i trenutno zauzima vašu drugu kuću financija. U svom je znaku Ovna, kako bi vam predložio da posvetite više pažnje izboru riječi.


Najnepredvidljiviji planet, Rahu, prati Mars, kako bi vam rekao da vam je potreban oprez. Planet Merkur promijenit će znak 2. ovog mjeseca, kako bi povećao vašu razinu udobnosti.


16. ovog mjeseca, ulazak Sunca u znak Raka, kako bi se pridružio Merkuru, ukazuje na mogućnost neočekivanih dobitaka preko ljudi na vlasti. Božanski aspekt Jupitera na Suncu i Merkuru donijet će vam dodatno olakšanje, kako biste uspostavili savršenu ravnotežu između vašeg osobnog života i profesionalne strane.


Retrogradno kretanje Saturna nije toliko povoljno za vas, u vašoj dvanaestoj kući rashoda, do 12. srpnja, što može stvoriti neželjeni pritisak troškova za vašu nelagodu. Poslije ćete moći savršeno upravljati scenarijem. Pokušajte izbjeći sve nezdrave navike, udovoljiti zahtjevima vremena, prepuštajući se vježbama slobodnih ruku, kako biste utvrdili najbolje zdravstveno stanje, drage Ribe.


Pod hitno nazovite savjetnika Luku na kodu 202 , slobodni savjetnici, koji će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

 


Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO: 

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Nostradamusov Magični krug

 

Investicijsko zlato i mjesečeve mjene

 

Kalendar pozitivnih događaja

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

 

facebook

 

 

 

 

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro