Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Koji je Vaš karmički zadatak u kolovozu?

Koji je Vaš karmički zadatak u kolovozu?

Karmički zadatak

karmički zadatak u kolovozu uglavnom usmjerava na povećanje samosvijesti. Što se više poznajete, to ste bliži karmi u kolovozu. Imajte na umu, da ste na bilo kojoj razini samosvijesti, morate biti u stanju povećati je radi karme! Potrebna Vam je dobra karma, jer to može promijeniti i negativnu prognozu horoskopa. Što god da Vam poručuje osobni mjesečni horoskop, dobra karma Vam može pomoći, da se Vaša budućnost usmjeri u pozitivnom smjeru. Povećanje vlastite samosvijesti sada lijepo oblikuje Vašu sreću ili Vašu financijsku situaciju.

Karmički zadatak u kolovozu je povećanje samosvijesti. Vrijedi preispitati posao i radno mjesto. Možete pronaći stvari koje ste do sada predvidjeli. Stoga Vam detaljnija analiza može dati ozbiljne rezultate. Tijekom ovog mjeseca možete izgubiti puno dobrih prilika ako ne slijedite karmu. Tu može biti riječ i o velikom novcu! To se posebno odnosi na sreću, jer ključ svake ozbiljne prilike je upravo ispred Vas, samo je trebate primijetiti!

 

Koji je Vaš karmički zadatak u kolovozu?

Pomoć?

Odnos između ljubavi i karme je uvijek poseban! U postojećem odnosu nije sigurno da će dominirati efekti karme. Ali to je u redu, jer na odnos koji dobro funkcionira, nebesa ne mogu utjecati. Svi imamo potencijal svijesti. Ako ste u potrazi za ljubavi, onda je svakako vrijedno tražiti je u neposrednoj blizini. Uz to, Vaše predrasude trebate ostaviti po strani. Vaši prijatelji se ne mogu smatrati potencijalnim partnerima. Mnogi ljudi čine tu grešku, nekako ih morate isključiti. A ipak, u Vašem krugu prijatelja, sada postoji šansa za ljubav! Ako ne uspije, izgubit ćete prijatelja, ali to nije sigurno. Ali ako veza bude djelovala, možete pronaći veliku ljubav Vašeg života! Prijatelj Vas možda neće pratiti tijekom cijelog Vašeg života, ali iskrena ljubav može biti Vaš vjerni pratilac desetljećima! Razmislite i pokušajte konačno shvatiti tko je prijatelj koji čezne za više  od prijateljstva s Vama!

Za karmičko zdravlje je korisno čišćenje organizma. Izbjegavajte štetne stvari, suzdržavajte se od svega što može izazvati ovisnost. Ovog mjeseca se trebate pripaziti i od konzumiranja šećera, kako biste održali zdravu kilažu. Potrudite se uspostaviti ravnotežu i potražite duhovni mir u svemu. Meditacija definitivno može biti korisna, posebice ovog mjeseca!

Pročitajte još: 

Vaše ime određuje cijeli Vaš život!

Pomoću koje kovanice možete privući novac?

Mantra koja će Vam pomoći pobijediti depresiju!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Koji je Vaš karmički zadatak u kolovozu?

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro