Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kratki proljetni horoskop

Kratki proljetni horoskop

Napokon proljeće!!! Jedva smo dočekali ovu vedriju i veseliju stranu godine. I dok mi puni nade, veselja i entuzijazma koračamo u predstojeće dane, ipak bi možda trebalo provjeriti što nas na sljedećem koraku čeka.

 

Kratki horoskop

 

 

U nastavku donosimo kratke i brze horoskopske smjernice na što biste eventualno trebali pripaziti i u kojem bi se smjeru trebali kretati.

Otkrivamo da li će ovo proljeće biti pogodno za vaš horoskopski znak ili biste sa nekim stvarima ipak trebali pričekati.

 

 

Ovan

Očekuje vas puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Bit ćete spremni za nove izazove i avanture. U ljubavi ćete biti strastveni i privlačni.

 

 

Bik

Ne dozvolite da vam drugi kroje život. Budite svoji i vjerni sebi. U proljeće ćete imati priliku za financijski napredak i stabilnost. U ljubavi ćete biti romantični i senzualni.

 

 

Blizanci

Proljeće će vam donijeti nove mogućnosti za učenje i komunikaciju. Bit ćete znatiželjni i inteligentni. U ljubavi ćete biti šarmantni i zabavni.

 

 

znakovi

 

 

Rak

Proljeće Rakovima donosi potrebu za sigurnošću i udobnošću. Bit ćete brižni i osjećajni. U ljubavi ćete biti nježni i odani.

 

 

Lav

Lavovima će proljeće donijeti puno samopouzdanja i kreativnosti. Bit ćete hrabri i ponosni. U ljubavi ćete biti vatreni i velikodušni.

 

 

Djevica

Proljeće vam donosi potrebu za redom i organizacijom. Bit ćete marljivi i praktični. U ljubavi ćete biti skromni i odgovorni.

 

 

djevica

 

 

Vaga

Proljeće Vagama donosi potrebu za harmonijom i suradnjom. Bit ćete diplomatski i pravedni. U ljubavi ćete biti šarmantni i elegantni.

 

 

Škorpion

Škorpionima će proljeće donijeti potrebu za transformacijom i dubinom. Bit ćete strastveni i tajanstveni. U ljubavi ćete biti intenzivni i odani.

 

 

Strijelac

Proljeće će vam donijeti potrebu za slobodom i optimizmom. Bit ćete avanturistički i filozofski raspoloženi. U ljubavi ćete biti iskreni i veseli.

 

 

horoskop proljeće

 

 

Jarac

Proljeće Jarcima donosi potrebu za ambicijom i disciplinom. Bit ćete ozbiljni i odgovorni. U ljubavi ćete biti vjerni i pouzdani.

 

 

Vodenjak

Proljeće će vam donijeti potrebu za originalnošću i humanošću. Bit ćete inovativni i nekonvencionalni. U ljubavi ćete biti prijateljski i neovisni.

 

 

Ribe

Proljeće vam donosi potrebu za maštom i suosjećanjem. Bit ćete kreativni i duhovni. U ljubavi ćete biti romantični i nesebični.

 

 

Detaljniji horoskop za svih 12 znakova zodijaka, možete pročitati ovdje.

 

Kineski horoskop 2023.

 

Kako Vaš horoskopski podznak utječe na Vaš život

 

 

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro