Razgovarajte iz USA
putem bonova
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu

Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu

Podznak u horoskopu predstavlja dodatni astrološki sloj u istraživanju sudbine čovjeka. Podznak u horoskopu se koristi još i za dodatno i detaljno tumačenje horoskopa.  Osim znaka Zodijaka kojeg dobivamo pri rođenju, važno je znati i podznak u kojem se nalazi Mjesec u točnom trenutku rođenja.

horoskop-podznak-1

 

Horoskop podznak: Utjecaj podznaka na ličnost

Horoskopski podznak utječe na emocionalnu stranu osobe, njihove potrebe, želje i osjećaje. Otkrivanje podznaka u horoskopu može pomoći u razumijevanju emocionalnih potreba osobe i energiju koja osobu pokreće. Na primjer, ako osoba ima Mjesec u Vodenjaku, to može značiti da je izrazito neovisna i ambiciozna u svojim emocionalnim odnosima, ali da ponekad zna staviti posao na prvo mjesto što je sprječava da se ostvari u ljubavi.

zodijak-podznak

Utjecaj podznaka na sudbinu

Podznak ima snažan utjecaj na sudbinu osobe, odnosno na njihov životni put i iskustva koja stjeće tokom života. Različiti podznak u horoskopu može dvije osobe koje su rođene samo par dana razlike u istom zodijačkom znaku, pa čak i na istom mjestu odvesti na sasvim drugačiji životni put.  Na primjer, ako osoba ima Mjesec u Blizancima, to može značiti da osobi predstoje mnoga putovanja, te da će svoj životni put formirati kroz iskustva koja stekne na svojim životnim putovanjima.

horoskop-savjetnik

Horoskop podznak/primjeri

  • Mjesec u Ovnu: Ovaj podznak predstavlja entuzijazam i avanturistički duh. Osobe s ovim podznakom su strastvene i hrabre. Smeta im nepravda i nasilje, a najviše mrze melankoniju.
  • Mjesec u Biku: Osobe s ovim podznakom su smirene i sigurne u sebe. Vole sigurnost i stabilnost u svojim emocionalnim odnosima. Ne podnose nevjeru i prevaru u ljubavi, ali znaju ponekad biti osljepljene ljubomorom
  • Mjesec u Ribama: Ribe predstavljaju emocije i osjetljivost. Osobe s ovim podznakom su osjetljive i nježne u svojim emocionalnim odnosima. Zbog ovih karakteristika Ribe u podznaku znaju često biti iskorištavane u prijateljskim i ljubavnim odnosima. Moraju pažljivo birati s kime provode vrijeme.

natalna-karta

Podznak u horoskopu predstavlja važan uvid u dubinu osobe za interpretaciju horoskopa i može pomoći u razumijevanju emocionalnih potreba, motiva i sudbine osobe. Svaka osoba posjeduje svoj horoskopski podznak samo je bitno znati točno izračunati podznak kako se daljnja analiza sudbinskog puta ne bi gledala kroz krive činjenice. Saznavanjem podznaka, možemo dobiti još više uvida u sebe i svoje emocionalne odnose.

horoskop-listopad-mjesecni

Podznak u horoskopu se izračunava tako što se prvo utvrdi vrijeme i mjesto rođenja, a zatim se provjerava pozicija Mjeseca u Zodijaku u trenutku rođenja. Podznak se mijenja svakih 2 i pol dana, tako da je važno precizno utvrditi vrijeme rođenja kako bi se tačno odredio podznak.

Ukoliko još ne znate svoj podznak javite se našim vrhunskim savjetnicima koji će izračunati vaš osobni podznak u horoskopu i dati vam dublju sliku vašeg sudbinskog i karmičkog puta. Neke stvari se ne događaju bez razloga!

 

 

 

 
 

Što sam ja u podznaku horoskopa?

 

zla-kob-horoskop

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro