Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Kućni ljubimci i njihov duhovni utjecaj na Vaš život! Imate li kućnog ljubimca?

Kućni ljubimci i njihov duhovni utjecaj na Vaš život! Imate li kućnog ljubimca?

Naši kućni ljubimci ne samo da nam donose radost fizički već nas i duhovno podižu. Veza koju ostvarimo i dijelimo sa svojim ljubimcima može biti veoma intenzivna i snažna. Tko god ima ljubimca, može Vam potvrditi tu povezanost. 

Makar s njima ne možemo doslovno razgovarati, s kućnim smo ljubimcima znatno bliskiji nego s ljudima s kojima svakodnevno živimo.

 

Kućni ljubimci: Životinje i njihova duhovna svrha

 

Psi ulaze u naš život sa svrhom. Ta bića puna ljubavi su tu da nam pomognu i brane nas. Osim što brane svoje vlasnike brane druge i ljude koje vole od zle magije.

Vaše će štene pokušati zaustaviti teške energije koje Vam dolaze i pokušati će ih što više apsorbirati kako bi Vas obranili. Koliko puta ste doživjeli da Vaš kućni ljubimac iznenada dobije probavne probleme ili se loše osjeća, bez objašnjenja? Oni štite svoje vlasnike od vidljivog i nevidljivog neprijatelja ali to utječe na njih.

Mačke su malo drugačije. One mogu vidjeti stvari koje su nama nevidljive. Mogu vidjeti i duhove te osjetiti njihovu prisutnost. Ono što najviše rade je čišćenje okoliša u kojem žive njihovi vlasnici. Mačke vide gdje su energije loše i čiste to mjesto od loše energije. To je za njih posao i to je posao koji traje čitav dan. Ona naporno radi na održavanju energija.

Kad su loše energije preteške čak i za njih, reagiraju naglo i bježe s tog mjesta. Vjerojatno ste više puta svjedočili toj situaciji.  Nakon toga vidite da se Vaša mačka izležava ili uživa na suncu; nemojte misliti da je lijena. Kad to čini, samo vraća svoju energiju, a zatim nastavlja čišćenje. Nije čudo što su ih stari Egipćani toliko obožavali.

 

Kućni ljubimci: Mačke su Reiki majstori iscjelitelji

 

Također, mačke se smatraju i stručnjacima za reiki. Reiki je japanska tehnika duhovnog iscjeljivanja polaganjem ruku na tijelo koja relaksira i potiče zdravlje. To znaju osobe koje primjenjuju ovu tehniku. Mačići imaju mogućnost poravnanja čakri koje su neskladno postavljene kod svojih vlasnika, koristeći vlastito tijelo. Sigurno ste često vidjeli mačiće kako svoje vlasnike često mijese šapama, odnosno ritmično pritišću kao da Vas masiraju. Kada se trljaju o određeni dio tijela osobe ili koriste svoje šape one zapravo rade na Vašim čakrama.

 

Je li Vaš ljubimac često bolestan? Već ste bili kod veterinara i ljubimac je dobio adekvatno liječenje, ali se problem uvijek vraća? Ne razumijete zašto? U mnogim slučajevima kućni ljubimci imaju iste bolesti kao i vlasnici. Saznajte koja negativna energija može biti prisutna u vašem domu!

najbolja sanjarica

I životinje imaju sposobnost empatije

 

Životinje su vrlo osjetljive na energije. One mogu vrlo lako otkriti promjenu vibracijskog uzorka tijela. Kako vole svoje vlasnike, sklone su apsorbirati energije koje njihovi vlasnici zrače. Ako ljubimca ne vodite svaki dan u šetnju ili prirodu da ima kontakte s novim ljudima i drugim životinjama, Vaš ljubimac može biti preplavljen štetnim energijama koje se nakupljaju. Kao i mi, kućni ljubimci ne mogu podnijeti toliko negativnih zračenja u svom tijelu i životnom okruženju.  Zato i Vaši ljubimci kao i Vi trebaju odmor i susrete s drugima da se balansiraju nakupljene energije.

Ako svog ljubimca ne želite vidjeti bolesnog, brinite se o svom unutarnjem svijetu - svojim emocijama, razmišljanjima, osjećajima, stavovima. Zatim svakodnevno zaštitite svoje tijelo od energetskih napada iz vanjskog svijeta, proučavajte, meditirajte, povežite se sa suptilnijim izvorima.  Vaše tijelo, Vaš kućni ljubimac i obitelj, bit će Vam duboko zahvalni.

 

Potrebno Vam je čišćenje negativne energije u prostoru u kojem živite? Ili se možda pitate da li Vam je potrebno energetsko čišćenje organizma? Obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411 i savjetnici Seleni na kodu 571, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje su stručnjakinje za navedena područja i rado će Vam pomoći! 

Pročitajte još:

Ove riječi uništavaju svaku vezu! 

Promijenite život uz pomoć afirmacija!

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro