Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ovo nam se događa nakon smrti!

Ovo nam se događa nakon smrti!

Nakon smrti - Tko ne razmišlja o smrti govori da živi za današnji dan i biti će kako bude. Ne mislim da je to zaista moguće i da stvarno ne pomisli na smrt ili na smrt svojih voljenih, o tome šta će se dogoditi na drugom svijetu, postoji li uopće neki drugi svijet i što se događa nakon smrti. Činjenica je da kao i u svakoj temi i u ovoj postoje različiti stavovi i razmišljanja koja se i razlikuju.

Ako bolje razmislimo, možemo čuti bezbroj priča svakodnevno kako se netko vratio iz mrtvih i prepričava istu priču koju mi gledamo na filmovima kada glume scenu umiranja. Možda upravo zbog filmova govore o svjetlosti, o tome kako su vidjeli sebe izvana i sreli se sa pokojnim voljenima? Ne vjerujem jer i filmovi trebaju imati neku osnovu. Ili je to jednostavno tako prihvaćeno uvjerenje kako bi ljudi mogli što prije shvatiti posljedice smrti i žalosti?

Nakon smrti

Što Vi mislite o tim stvarima? Možda ste već bili u tome svijetu? Vjerujete li u postojanje duhovnog tijela?

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Molim Vas, ako čitate moje redove, onda mi napišite Vaša iskustva vezana za ovo u komentaru ili barem mišljenje, pomozite mi u pisanju ovog članka jer na kraju kada mi svi čitatelji kažu svoja mišljenja, iskreno vjerujem u to da ćemo dobiti potpuniju sliku o tome kakav je život poslije smrti.!

Doznajte sve

Ja ću započeti i napisati Vam po meni što se događa poslije smrt: Moram Vam reći da još nikada nisam bila preko u tome svijetu, međutim, svakodnevno slušam doživljaje i iskustva, te pored toga pomažem ljudima da prihvate povratak na ovu zemlju ili čak tugu.

Ako želite stupite u kontakt sa preminulom osobom od koje se možda niste uspjeli oprostiti, a želite ju pustiti kako biste i VI i ONA pronašli mir, onda se nalazite na najboljem mjestu! Savjetnica Dada na kodu 432 će Vam pomoći u tome. Nazovite ih na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), čekaju na Vaš poziv!

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Čvrsto vjerujem u to da nastavljamo dalje živjeti, izađemo iz svojega fizičkog tijela i otprilike dobivamo 40 dana na to da se oprostimo od ovozemaljskog života i od naših bližnjih. Nakon toga krenemo na put gdje nas čekaju naši pokojni voljeni i prate nas. I konačno, naše duhovno tijelo će se ponovo roditi u nekom našem potomku. Je li se dogodilo i u Vašoj obitelji da je jedna ženska osoba umrla i nakon toga se rodilo jedno žensko dijete? Jeste li ste već razmišljali o tome? Ili se to već dogodilo unatrag u nekoliko navrata? Koje je Vaše mišljenje o tome?  

 

 

Pročitajte još: 

Tibetanska knjiga smrti

Jeste li ikada imali osjećaj da Vam ovo nije prvi život?

Kako duhovi prenose poruke?

Zastrašujuće iskustvo Paralize sna! Da li se ikad dogodilo upravo vama?

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro