Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ljekovita magija!

Ljekovita magija!

Dragi čitatelji, Vi koji ste željni izliječenja, iscjeljenja, željni liječenja ili možda zabrinuti čitatelji, imamo dobre vijesti za Vas! Ovaj naslov nije prijevara, zaista postoje ljekovite magije! Mnogi od nas su u stanju izliječiti druge, slanje životne izlječive energije se može naučiti. Na dobrom ste mjestu ako ste došli s namjerom pomoći nekome tko se želi izliječiti ili ako se Vi sami želite izliječiti. Tijekom godina imali smo bezbroj uspjeha na Astro liniji. Morate razumjeti da neke tajne naših savjetnika Vam ne možemo odati, tj.kakve tehnike koriste ili točno kako liječe, ali ćemo vam ispričati jednu priču koja je kao iz bajke i upoznati se s jednom tehnikom liječenja koju naši savjetnici preporučuju. Ne zaboravite, nije slučajno da su baš to naglasili!

Kliknite OVDJE i pročitajte sve o drevnom tehnikama liječenja i izlijevanja olova!

Jedna od najdražiš priča je priča savjetnice Gordane. Počela je vrlo tužno. Gospođa Sara ju je nazvala u najvećem očaju, kao zadnju priliku da joj netko pomogne. Ima petoro djec,e svi u krugu od 100 kilometara žive od gospođe Sare. Nekako je život tako formirao stvari da su se nakon smrti njihovog oca udajili od svoje majke. Gospođa Sara u zavisnosti od situacije je sasvim dobro podnosila stvari, razumjela je da se živi užurbanim životom, da njena sva djeca trče za novcem i zato nemaju vremena za nju. Ona je tipična majka koja sve razumije, ali koliko god je mogla svom umu objasniti razlog usamljenosti, nažalost, iznutra ju je počela izjedati bol. Duševna bol tokom niz godina prouzrokovala je bolest vidnih organa kod nje. Savjetnica Gordana je znala zbog čega : nije više bila u stanju čuti i vidjeti odbijanje. Nažalost, na oba oka joj se pojavio glaukom. Obratila se liječniku ali joj nisu mogli pomoći, ostalo je samo jedno rješenje od čega je gospođa Sara strahovala, operacija. Znala je da kao i do sada da sve mora sama podnijeti. I u zadnjem trenutku je zatražila pomoć od savjetnice Gordane, o kojoj je čula iz tv emisije.

Sada se vjerojatno pitate koja je bila tajna gospođe Sare? Ili ono, koja je tajna savjetnice Gordane? Gospođa Sara je imala vjeru i nadu, nada je nikad nije napustila. A tajnu savjetnice Gordane možete i Vi pitati i doživjeti osobno ako ju nazovete na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min).

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Svi su bili zabrinuti, hoće li se moći izliječiti zahvaljujući duhovnom liječenju. Slanje ljekovite energije ovdje je već bilo mala. Bila je potrebna puno veća stvar jer su već znali i datum operacije, a vremena je jedva ostalo.

OVDJE pročitajte sve o drevnom tehnikama liječenja i bajalicama!

Potrebno je znati da gospođa Sara i savjetnica Gordana nisu odustale niti na trenutak, do kraja su vjerovale u iscjeljenje i ljekovitu magiju! Jednog dana gospođa Sara se nije javila. Tako su prolazili dani, svi su navijali za nju, a naravno i savjetnica Gordana. Došao je datum operacije i prošao, a o gopsođi Sari nije bilo nikakve vijesti. Otprilike, 5-6 dana nas je ostavila da se brinemo. Odjednom su nam se javili iz centrale da je stigla. Zajedno smo uzbuđeno sačekali vrijeme dok je ona između četri oka ispričala savjetnici Gordani sve o događajima. Tek smo nakon toga dobili dobru vijest! Operacija je zbog čudesnih razloga odgođena. Liječnik je izjavio da je glaukom nestao sa oba oka, nije vjerovao svojim očima, kao da gospođa Sara nikad nije imala nikave probleme! S nevjericom je ispitivao gospođu Saru koja mu je odgovorila da ne može odati tajnu ljekovite magije.

Kliknite OVDJE i saznajte koji su to anđeli koji Vas mogu izliječiti!

A gdje je bila gospođa Sara dok smo brižno čekali njen poziv? Kod svoje djece! Kod obitelji svakog svojeg djeteta provela je po jedan dan! Gospođa Sara je isključio rekla da su joj anđeli pomogli s ljekovitom magijom i napokon je dobila nazad sve stvari koje su joj važne!  

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!