Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ljubavni horoskop za mjesec svibanj!

Ljubavni horoskop za mjesec svibanj!

Ljubavni horoskop će Vam sve otkriti, saznajte koliko prema Vašem mjesečnom horoskopu vrijeme u svibnju utječe na Vaš ljubavni život. Ako želite saznati osobni mjesečni horoskop za Svibanj, zanima Vas koliko dugo će trajati Vaš odnos, vrijedi li čekati ili možda trebate krenuti dalje, nazovite savjetnike. Oni će Vam pomoći, odgovoriti će na sva Vaša pitanja i usmjeriti Vas.

Ovan

Prema mjesečnom horoskopu, trebate pročitati sve detalje koje smo napisali, ako želite pronaći istinsku ljubav. Imajte razumijevanja i izbjegavajte ideale. U postojećim partnerskim odnosima, nije baš uslijedio najbolji period. Stoga nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje ako sumnjate u svoju vezu!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik

Ljubavni horoskop pokazuje mnogo pozitivnih znakova, čak možete pronaći i istinsku ljubav. U postojećem partnerskom odnosu, nemojte dozvoliti drugima da se miješaju u Vašu vezu. Sada je vrijeme da postavite granice. Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte da li Vaš partner sluša Vas ili svoje roditelje!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Kako uspostaviti anđeosku ljubavnu poruku? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Blizanci

Sad budite oprezni sa dvojnošću. Vaši Vas predosjećaji mogu prevariti, trebate biti s osobom koja se slaže s Vašim horoskopskim znakom. Ukoliko ste u partnerskoj vezi, onda je bitno da postavite bitne datume, kao ciljeve koji će imati veliki značaj u budućnosti za Vas i partnera. Već danas nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte hoće li Vaš odnos biti dugotrajan!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

Rak

Ne smijete ništa raditi užurbano kada upoznate novu osobu. Pratite svoj mjesečni ljubavni horoskop u kojem ćete pronaći sve odgovore. Ukoliko ste u vezi, onda će sada samokontrola dobiti na značaju. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam reći kada ćete upoznati pravu osobu!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

Klikom OVDJE preuzmite ljekovitu anđeosku poruku! 

Lav

Često pretjerujete i na početku uvijek imate previše energije. Ljubav se sporo rađa, to nemojte zaboraviti. U postojećoj vezi se očekuje sretno razdoblje tijekom ovog mjeseca. Trebate mnogo više razgovarati o vašoj budućnosti. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte da li ćete imati najveći uspeh na području gdje to priželjkujete!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Astro savjetnica Dada - kod 432

Ljubavni horoskop

 

Djevica

Vas najviše sprečavaju sumnje. Primijetite to jer Vas je partner već odavno izgubio. U postojećoj vezi će financijski problemi praviti neugodne trenutke. Stoga već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite magiju za privlačenje sreće koja će Vam biti od koristi na području financija!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

Želite saznati kako će se odvijati događaji na ljubavnom području tijekom ovog mjeseca? Sve što trebate učiniti je nazvati savjetnicu Dijanu na kodu 449 i savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam odraditi detaljnu analizu o Vašem ljubavnom životu!

najbolja sanjarica

 

Vaga

U sebi imate previše negativnih energija i tako u svoj partnerski odnos unosite samo loše. Pokušajte biti pozitivni. Ukoliko ste u vezi, onda ostanite pozitivni. Krajem mjeseca ćete dobiti iznenađujuću vijest! Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam otkriti kako ćete dalje napredovati na području ljubavi!  

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Škorpion

U početak veze ulažete mnogo energije, ali sada biste se trebali najviše fokusirati samo na sebe. U postojećoj vezi trebate dati odgovore na sva pitanja Vašeg partnera, ako ima neke sumnje. Već danas nazovite savjetnika Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), ako i Vi imate sumnje, jer će Vam stručni savjeti itekako pomoći!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Strijelac

Često idete u krajnost kada je riječ o ljubavi. Pokušajte prekinuti sve one odnose koji zaista ne vode nikuda. U postojećim vezama je prisutna ljubav i došlo je vrijeme da ljubav opet bude u prvom planu! Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja je stručnjak za ljubav i koja će Vam u tome pomoći!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

 

Jarac

Na prvom sastanku ne smijete pokazivati mnogo pozitivnih znakova. Budite misteriozni i neka samo naslute kakvi ste, to vrijedi u slučaju ako želite pridobiti nečiju ljubav na duge staze. Tijekom ovog mjeseca, horoskopski znakovi koji se slažu će biti u harmoničnim odnosima. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Gordana na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati kako možete poboljšati partnerski odnos, ako se vaši horoskopski znakovi ne slažu, ali se zaista volite!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Vodenjak

Ako netko nema humor, to je problem. Obratite pažnju na znakove upozorenja koji će se odmah pokazati. U postojećem partnerskom odnosu se trebate opustiti. Ovog mjeseca potražite način za opuštanje. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mirelu na kodu 594, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite uklanjanje blokada, posebice ako osjećate da je Vaš ljubavni život blokiran!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe

Vi uvijek priželjkujete više nego što možete dobiti. Sada je vrijeme da sebe poboljšate, jer nitko nije savršen. Ukoliko ste u vezi, onda je došlo vrijeme za kompromise. Ne budite pretjerano ambiciozni, već volite onoga tko je kraj Vas. Obavezno nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte da li Vam je partner vjeran!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

Pročitajte:

Tko od horoskopskih znakova najduže živi? Koja je tajna njihove dugovječnosti?

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

Klikom OVDJE doznajte koje je Vaše anđeosko ime! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju. 

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju.

 

 

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro