Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 7 - Što je toliko posebno u sedmicama?

Numerologija broja 7 - Što je toliko posebno u sedmicama?

NUMEROLOGIJA brojeva:

>>  1   2   3   4   5   6     8   9  <<

Numerologija broja 7. Osobe koje su vlasnici numerološke sedmice, imaju izraženu intuiciju koja im po prirodi daje vidovnjačke sposobnosti. Osobe rođene u broju sedam su šarmantne i privlačne. Intuitivne su, a veoma često su vrlo mudre i vrijedne. Istina i smisao im je prioritet u svakom pogledu. Stoga su vrlo tajanstvene i odišu notom misticizma. Numerološke sedmice ne podnose tračeve, a isto tako ne vole osobe koje lažu. Svakako, numerologija broja 7 govori o osobama koje imaju briljantan um i mističnu psihu.

Numerologija broja 7:

LJUBAV

Osobe rođene u numerologiji broja 7, uglavnom su usmjerene na sebe. Dosta često posjeduju dozu arogancije i znaju pronaći slabu točku kod svake osobe. Izuzetno su izbirljivi u odabiru partnera jer traže nekoga tko će s njima pričati o znanosti i smislu života. Numerološke sedmice često radije biraju samoću nego nesretnu ili nekvalitetnu vezu, kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu.

POSAO

Zbog svoje mudrosti, numerološke sedmice izuzetno dobro stoje s financijama. Inteligencija i mudrost daje im mogućnost da postanu ugledne osobe u društvu ili čak i neku od utjecajnijih pozicija u svijetu. Mogu biti propovjednici, vjerski vođe, znanstvenici, vođe, učitelji i vrlo su uspješni kod humanitarnog rada. Vole novac i novac voli njih.

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

ZDRAVLJE

Kod numeroloških sedmica, najčešći zdravstveni problem javlja se u živčanom sustavu. Izuzetno su podložne stresu pa im prijete bolesti krvožilnog sustava, ali mogu patiti i od želučanih poremećaja. Numerološkim sedmicama se više nego ostalim numerološkim brojevima preporučuje odmaranje nakon aktivnosti jer su poznati kao radoholičari.

horoskop-srpanj-mjesecni

Numerologija broja 7 - Vrline i Mane

VRLINE

Numerološke sedmice su inteligentne, mudre i staložene osobe. Ne vole tračeve niti laži. Odani su prijatelji i pouzdani bračni partneri. Osobe rođene u broju 7, dobri su poduzetnici i sjajni diplomati. Vole balans i ne vole svađe, ali uživaju u raspravama.

MANE

Iako ovo može biti i vrlina i mana, numerološke sedmice vole samoću. Izoliraju se od svega danima, a u ekstremnim slučajevima, izoliraju se čak i mjesecima. Vrlo često sedmice su egocentrične i misle samo na sebe. Znaju biti jako kritične pa čak i grube u nekim svojim razmišljanjima.

BONUS

Poznate numerološke sedmice

Julia Roberts, Taylor Swift, Leonardo DiCaprio, Natalie Portman...

 

Pročitajte još i ovo:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Kihalica - Značenje i vremenska raspodjela

Numerologija - Znanost o brojevima

Anđeoska poruka za nedjelju

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro