Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mantra za Listopad - Kako iskoristiti početak jeseni?

Mantra za Listopad - Kako iskoristiti početak jeseni?

Mantra je izuzetno moćna misao koja se sastoji od slova, slogova, riječi i zbira misli. Mnogi poznati mislioci i učenjaci su posjedovali svoje vlastite mantre. Misaone smjernice koje oblikuju dušu, um i tijelo. Pomoću kvalitetne mantre moguće je potpuno mijenjati stanje svijesti, pa i samu materiju.

mantra-za-listopad

Mantra za Listopad

Početak listopada označava duhovne, tjelesne i mentalne promjene. Mantra za listopad se prvenstveno bazira na zvuku. Točnije mantra za listopad se može nazvati i mantra izgovorene riječi. Zvuk kao najsuptilnija energija koja oblikuje svijet. Zvuk je sastavni dio života. Budimo se uz zvuk i mnogi od vas utone u san uz zvuk koji vas umiruje. Ljudski rod svoje emocije izražava kroz glazbu. Opet vidimo koliko je zvuk usko vezan uz samo naše biće. Zvuk je posebna vibracija koja se može osjetiti dušom. Vibracijama se može razbiti kristalna čaša, ali se mogu i pomaknuti stijene.

MANTRA ZA LISTOPAD

Neka mi se dogode dobre stvari, ja prihvaćam obilje!

 

Kako mantrati?

Mantra se izgovara posebnom tehnikom zvanom japa. Mantra se ponavlja jednom ili više puta dnevno ovisno o mantri i svrsi mantre. U japa tehnici izuzetno je važna disciplina. Držanje određenog bajaškog ritma mantri se japa-om daje na značenju. Postoje određena pravila koja se treba strogo pridržavati prilikom izgovaranja mantre kako bi mantra imala željeni učinak. Naravno, nije svaka mantra za svaku osobu, niti je svaka osoba za svaku mantru. Kao u prirodi tako i u energiji postoje kompatibilnosti. Osoba mora biti kompatibilna i spremna za određenu mantru.

 

 

Postoje i osobne mantre koje su jedinstvene za svaku osobu. Za izradu osobne mantre i upute za njeno korištenje javite se u astro centar gdje će savjetnik napravit personaliziranu mantru i detaljno vam objasniti kada i na koji način je koristiti.

 

horoskop-listopad-mjesecni

 

Najčitanije danas:

Vladavina Škorpiona ovim će znakovima donijeti veliku sreću!

Crni Mjesec

Kompletna analiza horoskopa - Jarac

Investicijsko zlato i mjesečeve mjene

Mjesečni horoskop - Što vam poručuju zvijezde

Kalendar pozitivnih događaja

10 razloga zašto voljeti jesen

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro