Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kome će vladavina Škorpiona donijeti sreću?

Kome će vladavina Škorpiona donijeti sreću?

Donosimo:

5 znakova horoskopa kojima će vladavina Škorpiona donijeti sreću kakvu nisu ni slutili: Uspjeh, nove prilike i puno strasti!

 

MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI

 

 

Uskoro počinje sezona Škorpiona, a razdoblje pred nama obilježit će dva astrološka događaja koji mogu bitno odrediti tijek nekih sudbina.

 

škorpion

 

Od 23. listopada do 23. studenog, Sunce će se nalaziti u znaku Škorpiona, a njegova vladavina donijet će mnoge promjene, posebice zahvaljujući pomrčini Sunca u u ovom horoskopskom znaku.

 

25. listopada, na dan pomrčine Sunca, nastupio je i mladi Mjesec u Škorpionu. Time se energija ovog horoskopskog znaka pojačala. No, najviše koristi od ovog tranzita ima čak pet horoskopskih znakova.

 

 

natalna-karta

 

 

Škorpion

Budući da ovo je sezona Škorpiona, oni će najviše zasjati i osjetiti svu snagu Sunca u Škorpionu. Horoskopski Škorpioni mogu očekivati da će pronaći ravnotežu na mnogim poljima, posebno nakon što prođu mladi Mjesec i pomrčina Sunca. Energije će biti pravilno raspoređene i omogućit će Škorpionima da cvatu u potpunosti. Ovo je vaš trenutak i ne smijete propustiti niti jednu priliku koja vam se otvara.

 

Bik

Ljubavno polje je za horoskopske Bikove aktivno nakon Sunčevog ulaska u znak Škorpiona. Bit će mnogo prilika za flert, za usputnu ili obećavajuću ljubav. Bik će se napokon prepustiti strasti i ljubavi, nakon razdoblja samoće ili otuđenja u kojem su se nalazili. Ovaj tranzit će Bikovima dobro doći i na poslu i zato budite neustrašivi i otvoreno iznesite svoje ideje.

 

 

znak škorpion

 

 

Djevica

Kod Djevica je uvijek sve na disciplini, radu i odricanju, a ova jesen donosi vam nagradu. S početkom sezone vladavine Škorpiona, za horoskopske Djevice otvorit će se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke: posao, nova ljubav ili prijateljstvo, posjet mjestu na kojem još niste bili... Sve će vam ići na ruku!

 

 

Ribe

Vladavina Škorpiona će za horoskopske Ribe biti obilježena transformacijama i osobnim razvojem. Osobe rođene u drugoj polovici veljače i prvoj polovici ožujka imat će svega u izobilju, a posebno nove i svježe energije, čemu možete pridonijeti oslobađanjem od stare – vrijeme je za opraštanje i odbacivanje onoga što vam nije potrebno.

 

 

Jarac

Ovo će razdoblje horoskopske Jarce izvući iz njihove ljušture u društvo. Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću koja govori o prijateljstvu. Bez obzira da li se radi o druženju s kolegama, susretima sa starim prijateljima ili sigurnom utočištu ljudi s kojima inače volite provoditi vrijeme, ovi trenutci značit će za Jarce da podignu pozitivnu energiju i napune baterije. Ovo će biti prilika za opuštanje, ali i za nova znanja i iskustva, stoga nemojte propustiti priliku za povezivanje s drugim ljudima.

 

 

 MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI PROČITAJTE OVDJE

 

 

Najčitanije danas:

 

Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

 

Pomrčina Krvavog Mjeseca

 

DONOSIMO VAM NAJPOPULARNIJE S WEBA:

 

Crni Mjesec

Najskladniji horoskopski parovi

Žene kojima ne možete lagati

Ovo su horoskopski znakovi kojima se ne želite zamjeriti

Investicijsko zlato i mjesečeve mijene

10 razloga zašto voljeti jesen

Retrogradni Merkur

Crno Jaje - izuzetno opasna Crna Magija

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro