Razgovarajte iz USA
putem bonova
25. listopad - Crni Mjesec

25. listopad - Crni Mjesec

Danas, 25. listopada 2022. stiže nam Crni Mjesec, a ovi horoskopski znakovi bi ga se trebali najviše paziti:

 

 

Mjesec

Saznajte što svaki horoskopski znak treba raditi na dan pomrčine Sunca, 25. listopada.

 

 

25. listopada 2022. dogodit će se djelomična pomrčina Sunca u znaku Vage. Prema astrološkim prognozama, bit će to događaj velikih razmjera koji će radikalno promijeniti živote većine horoskopskih znakova!

 

mjesec

 

Ova pomrčina posebna je zato što se događa na dan mladog Mjeseca. U Astrologiji se ovaj fenomen naziva "Crni Mjesec". U tom se razdoblju osjeća veliki psihički pritisak i pretjerana emotivnost. Zbog Venere koja se ovog dana približava Suncu može se osjećati i negativan utjecaj na ljubavne odnose. Ova će pomrčina biti izuzetno značajna i sudbonosna. Natjerat će nas za zaokružimo i prekinemo odnose koji nas muče već duže vrijeme. Rezultati pomrčine osjetit će se u narednih šest mjeseci.

 

listopad

 

Na dan pomrčine i tjedan dana nakon nje ni u kojem slučaju ne potpisujte važne ugovore jer ćete u protivnom jako žaliti. Sunce jače djeluje na muškarce, posebice one na vodećim pozicijama pa je bolje izbjegavati promjene na poslu. Pričekajte najmanje 7 dana. Također, ovo razdoblje nije povoljno za postavljanje ciljeva, pravljenje planova i slično, već pogoduje učenju, samoanalizi, okretanju duhovnosti i sl.

 

 

Ovan

Ovan će biti ozbiljno pogođen ovim aspektom. Netko će konačno odlučiti sve priznati partneru i predati se svim srcem i dušom, dok netko očekuje nagli prekid veze.

 

Bik

Ovo razdoblje bit će pravo iznenađenje za Bikove. Vaša intuicija je nevjerojatno jaka. Sve što ste nekada mislili, sada vidite iz druge perspektive. Od ovoga ćete imati koristi.

 

Blizanci

Ova pomrčina može potaknuti Blizance da spakiraju kofere i otputuju, ne samo turistički, već da potpuno preokrenu svoj život i potraže sreću u drugoj zemlji.

 

 

zodiac

 

Rak

Za Rakove će doći odlučujući trenutak u poslu. Netko će pronaći novi posao, a drugi će, naprotiv, ostati bez njega. Što je najvažnije, ove promjene će biti korak naprijed za Rakove.

 

Lav

Lavovi bi trebali očekivati ​​iznenađenja vezana uz obitelj, stariju braću ili sestre. U njihovim životima dogodit će se neočekivana promjena koja će utjecati i na ovaj znak. Ne ulazite u rasprave.

 

Djevica

Djevice bi posebnu pozornost trebale obratiti na svoje zdravlje. Savjet je da se posvete jogi ili meditaciji, tehnikama koje će im smanjiti napetost i zaštititi ih od bolesti. Moguće je neplanirano putovanje.

 

znakovi

 

 

Vaga

Za Vage će ova pomrčina biti najznačajnija jer se događa u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promjene - imidž, ljubav, glavna životna načela... Savjet je da se čuvaju bolesti.

 

Škorpion

Novčani problemi očekuju Škorpiona. Provjerite sve svoje kartice i lozinke. Ne ulažite u sumnjive poslove i pazite na jezik. Neoprezna riječ mogla bi imati ozbiljne posljedice.

 

Strijelac

Za Strijelce će pomrčina prvenstveno pogoditi mlađu braću i sestre. Pomozite im ako trebaju podršku. Postoji mogućnost izraženog rivalstva na poslu.

 

horoskop

 

Jarac

U ovom razdoblju, Jarci bi mogli prodati ili kupiti stan, iseliti iz unajmljenog ili započeti renoviranje. Mogući su i melankolija, tuga i depresija, ali ti osjećaji brzo prolaze.

 

Vodenjak

Vodenjacima predstoje velike promjene u obitelji, u nju ulaze novi ljudi. Pomrčina također donosi povećanu kreativnost. Zgrabite svoj kist i platno i stvarajte!

 

Ribe

Ova pomrčina Ribama donosi najbolje, na poslu raščišćavaju odnose s "neprijateljima". Oni će izgubiti, a vi imate stalnu priliku napredovati. Treba vam odmor.

 

Donosimo vam najpopularnije s weba:

 

Ovo su horoskopski znakovi na koje će pomrčina Mjeseca imati najveći utjecaj

Pomrčina Krvavog Mjeseca

Kojim znakovima vladavina Škorpiona nosi sreću?

5 znakova kojima će vladavina Škorpiona donijeti veliku sreću

Horoskopski znakovi kojima se ne želite zamjeriti

Žene zodijaka kojima ne možete lagati

Najskladniji horoskopski parovi

Jarac - detaljna analiza horoskopskog znaka

 

 

Nazovi savjetnika

 

Naši su savjetnici tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro