Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za srpanj 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2021. Između pomrčine Sunca 10. i retrogradnog Merkura koji je završio 22., prošlog mjeseca vjerojatno ste vidjeli kaos sa svih strana. Ovog ćete mjeseca imati puno prilika za njegovanje bilo kakvih veza koje ste možda zanemarili u lipnju.

 

Prvu polovicu mjeseca razmislite o tome kako se odnosite prema svojim najmilijima u vrijeme kada ste im potrebni. Zapravo možda će Vam biti posebno zadovoljstvo pomažući prijateljima u ispunjavanju njihovih najosnovnijih, temeljnih potreba ovog mjeseca. Kad započne sezona Lava 22., duh davanja će se pojačati i svi ćemo biti željni podijeliti svoje resurse, ugostiti svoju obitelj i prijatelje i obasuti sebe i druge prijeko potrebnom pažnjom.

 

OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za kolovoz 2022.!

 


OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.

 

Merkur će biti u Vašoj domaćoj sferi od 11. do 27., dajući Vam vremena da se odmorite i napunite baterije. Ovo razdoblje može otkriti tišu stranu Vašeg uobičajeno burnog znaka, jer se Vaši prioriteti nakratko preusmjeravaju na osiguravanje komunikacije između članova obitelji i stvaranje osjećaja smirenosti u domu. U potrazi za mentalnim oporavkom, mogli biste se vratiti u prošlost. Nostalgija i stari ožiljci mogli bi se ponovno pojaviti u jednakoj mjeri. Imajte na umu da je prošlost Vaša da biste je koristili kako želite. To može značiti da je njegujete, učite iz nje ili je puštate da se udaljava od Vas.

 

Sunce se 22. premješta u znak Lava, a Merkur će donijeti zabavu Vašem vatrenom znaku 27. Vaši uobičajeni načini i najosnovniji instinkti (čitajte: Vaša žeđ za natjecanjem, Vaše impulzivne želje) osjećat će se novim i uzbudljivim. Ako idete za tim i tražite ono što želite, osjećati ćete se prirodno i blagoslovljeno nakon prošlomjesečne retrogradnosti. Uživajte u ovom mjesečnom razdoblju, dragi Ovnovi i slijedite sve strasti koje ste možda stavili na čekanje posljednjih mjeseci.

 

Obratite se savjetnici Viktoriji na kodu 921, slobodni savjetnici, i zatražite detaljno predviđanje za karijeru za mjesec srpanj!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

astro centar hrvatska

 

 

SMS savjetovanje

SMS astrolog. Postavite pitanje i dobijte odgovore!

Anonimno!

0/160
Pošalji

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ

 

Mjesec započinje sa suncem u Raku. Ako ste se posljednjih nekoliko tjedana osjećali kaotično, nemojte se osjećati primoranima prihvatiti svaku pozivnicu koja Vam se nađe na putu. Granice i znati reći "ne" i dalje mogu postojati. Osim toga, kad vladajuća planeta Venera uplovi u Vaš sektor zadovoljstva 21., točno ćete znati čemu - i kome - zaista želite reći "da". S ovog položaja, planet ljubavi i ljepote omogućit će Vam da u potpunosti utjelovite mirnog bika koji simbolizira Vaš znak. Zaigrani i s nogama čvrsto na zemlji, imat ćete prostora za ostvarivanje svojih želja, kao i magnetizam da ih privučete izravno k sebi. Kojim ćete putem ići do željenog, ovisi o Vama.

 

Sezona Lava, koja započinje 22., Bikovima daje mogućnost da učine stvar koju najbolje rade: ostanite kod kuće i opustite se. Ovo jednomjesečno razdoblje, u kojem sunce boravi u Lavu i domaćem sektoru, prekrasno je vrijeme za preuređenje i ponovno povezivanje s voljenima koje već dugo niste vidjeli. Čak i jednostavni čin pažnje bit će posebno obogaćujuće dok sunce grije Vaše nebesko ognjište. Ako morate paziti na jednu stvar, to je obiteljska drama. Pokušajte to izbjeći, možda ćete se naći upleteni u prepirku koja Vas se ni ne tiče.

 

Najbolje je da nazovete savjetnika Andreja na kodu 650, slobodni savjetnici, koji će Vam odati sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

besplatni-tarot

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.

 

Mjesec započinje usmjerenim ravno na Vaše financije, Blizanci. Možda ste pretjerali tijekom rođendanske sezone prošlog mjeseca i došlo je vrijeme da stegnete remen. Ili možda uranjate u novi oblik ulaganja ili radite na dugoročnoj štednji. Kakva god bila Vaša osobna situacija s gotovinom, držite pogled na horizontu s jasnim ciljem. Ako ste se osjećali besciljno što se tiče novca, označite svoj kalendar za 9. kada će mladi mjesec pružiti određenu jasnoću u vezi s ovom temom. Uz malo obzira i volje da postanete iskreni u vezi sa svojim navikama trošenja, mogli biste izaći iz ove lunarne faze s obnovljenim osjećajem svrhe oko rukovanja novcem.

 

Više naizgled svakodnevnih stvari zaokupljat će Vaše misli kako mjesec bude odmicao i vidjet ćete da ih zapravo ima puno. Venera se 21. useljava u Vašu kućnu zonu, bacajući sjaj na obiteljske uspomene. Bi li to mogao biti znak za povezivanje s rođacima? Sezona Lava ispunit će Vaš mjesec raznim aktivnostima. Zato si dajte oduška 23. i potražite promjenu krajolika. Obilazak nepoznate nepoznatog mjesta ili čitanje nove knjige bit će lijepo iskustvo.

 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zija na kodu 523, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi detaljno proricanje putem tarota!

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 


RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.

 

Uživate u svojoj rođendanskoj sezoni jednako kao i bilo koji drugi horoskopski znak, Rakovi. Ali također imate tendenciju da ovo razdoblje prebrodite s određenom količinom strepnje. Dolazak Sunca u Vaš znak, ne razlikuje se od života pod nebeskim svjetlima. Što je dovoljno da budete introvertni i željni povlačenja. Odvojite malo vremena ako želite, ali ne dopustite da Vam malo više razmišljanja potkopa samopouzdanje. Umjesto toga, provedite ove posljednje tjedne sezone Raka ulažući u sebe i razmišljajući o svojim urođenim vještinama, snagama i vrijednosti.

 

Kad sezona Lavo započne 22., ta će se pitanja samopoštovanja preokrenuti na doslovna. Je li Vaš štedni račun u pristojnom stanju? Jeste li otkazali one zastarjele pretplate? Pregledajte svoje troškove kako biste stali na kraj problemima na tom području.

 

Pun mjesec 23. proširit će ovu temu resursa i otkriti kamo zapravo ide Vaša najdragocjenija imovina. Nemojte se iznenaditi ako u svom životu otkrijete nekoga tko Vas iskorištava. Pokušajte riješiti ovu neravnotežu kako biste u budućnosti imali drugačiji stav prema toj osobi. Ako to ne učinite, nezadovoljstvo bi moglo zavladati Vašim životom.


Obratite se savjetnici Vanji na kodu 555, slobodni savjetnici, koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za srpanj 2021. LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Sezona Raka uvijek Vas zatekne u prigušenom raspoloženju. Ali, budimo jasni: ovo nije slučaj ljetne tuge. Točnije, ono što osjećate je trenutak preobrazbe. Mladi mjesec će Vas dodatno podržati u tome 9. srpnja. Osvrnite se na posljednjih 12 mjeseci. Koristite ovu mjesečevu fazu da ozbiljno razmislite o tome kako Vaša prošlost može definirati Vašu budućnost. Kad započne sezona Lava kasnije ovog mjeseca, moći ćete krenuti naprijed s novim životnom energijom i ciljevima.

 

Trenutak koji ste čekali cijelu godinu doći će 22. kada se sunce useli u Vaš znak i započinje Vašu mjesečnu sezonu rođendana. Ovo je Vaše godišnje vrijeme za sjaj, Lavovi. Ne dopustite da Vam bilo što umanji samopouzdanje. Merkur će se pridružiti suncu u Vašem znaku 27., pružajući Vašoj duhovitosti dodatan utjecaj, a savjetima još više topline i mudrosti. Nemojte se iznenaditi ako je Vaš društveni život u punom sjaju kako se bliži kraj srpnja. Mjesec se možda završava, ali sezona Lavova se tek zahuktava.

 

Najbolje je da nazovete savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, koja će Vam odati sve detalje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

besplatni-tarot

 

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Vaš društveni život najčešće izgleda poput događaja samo za odabrane osobe. Kao zemljani znak, radije računate na sigurnu stvar, nego da se upustite u nešto nepoznato. Drugim riječima, zašto biste trošili vrijeme na poznanike kad već imate svoj najuži krug prijatelja. Međutim, mladi Mjesec 9. će tražiti da malo odstupite od toga, barem na trenutak. Ako ste voljni vidjeti kamo će Vas to odvesti. Je li moguće da bi druženje s tim novim suradnikom moglo dovesti do novog prijateljstva ili vrijedne veze? Jeste li toliko sigurni da Vi i Vaši susjedi nemate ništa zajedničko da ne bi bilo zabavno prihvatiti njihov poziv za roštilj? Ovdje se ne radi o napuštanju ili proširivanju Vašeg unutarnjeg kruga bliskih osoba, Djevice. Zapravo se radi o tome da vidite što će se točno dogoditi ako pružite priliku i novim ljudima.

 

Želja za prepuštanjem pojavit će se 21. kada Venera uđe u Vaš znak. Naravno, prepuštanje vjerojatno znači nešto drugačije za Vaš prilično disciplinirani znak. Zapravo, dopuštate li si prostor i vrijeme koji su Vam potrebni da biste se osjećali odmorno i ugodno. Radite ono zbog čega se osjećate dobro i imajte vremena shvatiti što bi to moglo biti za Vas u ovom trenutku. Pun mjesec 23. pomoći će Vam osvijetliti put.

 

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, slobodni savjetnici, i zatražite detaljnu analizu za mjesec srpanj!

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Prošli mjesec donio je blagodati dobrih vibracija na područje karijere. Zapravo, ako ste uspjeli iskoristili bilo koju priliku u lipnju, ovo će biti mjesec koji ćete izuzetno dobro potrošiti. Iznenadit ćete se koliko daleko možete napredovati u karijeri, jednostavno, tražeći ono što želite. Govoriti svoje mišljenje na poslu, naravno, često je lakše reći nego učiniti. Ali vjerujte svojim uvjerenjima - i istražite. Naoružajte se informacijama i šarmom u jednakoj mjeri i bit ćete na putu da osigurate tu povišicu.

 

Pun mjesec 23. bit će o ravnoteži. Dosadašnje razdoblje uglavnom je dominiralo Vašim profesionalnim životom i potrebama. Sad je i ljubavni život jednako važan, posebno ako ste sami. Nadalje, zbog svih važnih sjemenki koje ste ovog mjeseca posijali na poslu, u kolovozu biste se osjećali neugodno ako ne biste imali vremena njegovati i svoj osobni, privatniji život. Pritom ćete mjesec završiti osjećajući se cjelovito i ujednačeno, baš kao što bi i Vage trebale.

 

Stoga već danas nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, slobodni savjetnici, i zatražite magiju uspjeha i ljubavi za mjesec srpanj!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Ovaj mjesec pružit će Vam priliku bez rizika da proširite svoje vidike. Godišnji odmor bio bi idealna prilika za to. Prijeko Vam je potreban odmor. Zauzvrat za slobodno vrijeme osjetit ćete obnovljeni osjećaj energije kada je posao u pitanju. Ova promjena mogla bi doći iz Vaše nutrine, ali također je moguće da će se promjena odviti direktno na poslu kako bi Vaše svakodnevice bile puno ugodnije.

 

Označite 23. na svom kalendaru sada i napravite planove, jer će pun mjesec doseći vrhunac u Vašoj zoni doma te večeri. Odnos svih u obitelji prema njihovom životnom prostoru - ako ne i sama definicija "doma" - promijenio se u posljednjih godinu dana. To će za Vas biti izuzetno važno. Bilo da ste štedjeli za selidbu, preuređivali svoje trenutno mjesto, vrhunac Vaših napora je na vidiku. Barem će Vam noć 23. pružiti priliku da dišete i zapravo se osjećate sigurno živjeti, napredovati i biti ranjivi u prostoru u kojem ste se našli u tom trenutku.


Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, slobodni savjetnici, i preuzmite Vaš osobni horoskop!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Kao znak koji voli držati stvari povezane sa srcem laganim i prozračnim, možda ćete se iznenaditi kad ćete 9. za vrijeme mladog Mjeseca biti spremni otvoriti se i ući dublje u srž nekih stvari. Ovo će možda biti izuzetno moćna večer za parove. Možda ćete otkriti novu stranu jedni u drugima ili postići plan o svojoj sljedećoj romantičnoj prekretnici. Međutim, to ne znači da intimnost platonske vrste ne dolazi u obzir. Ovaj je mladi Mjesec također prekrasno vrijeme za učvršćivanje Vaših prijateljskih veza.

 

Dana 22., sunce se useli u Lava i pojačava Vašu želju za više slobode sljedećih mjesec dana. Nemate odmora zbog posla? Ako netko može izvesti improvizirani bijeg, to ste Vi, neustrašivi Strijelci. I nije važno idete li daleko, budete li blizu kuće ili planirate avanturu intelektualne vrste. Ono što je zapravo važno jest da izađete izvan svoje rutine i izložite se nečemu nepoznatom. Pritom ćete naučiti nešto novo i steći novu perspektivu u svojoj uobičajenoj dnevnoj rutini. Bilo da se osjećate sigurnijima u svom svakodnevnom životu ili želite promjenu, učinili ste nešto kako treba.


Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, slobodni savjetnici, koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi!

 


Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

zrinka-kod-515

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Ljubav, požuda i dugotrajne veze dominiraju Vašim mislima ovog mjeseca. Raspoloženi za jedan-na-jedan susret sa svojim partnerom ili najboljim prijateljem. Međutim, grupna druženja sada su veoma iscrpljujuća. Samo u tihom okruženju osjećati ćete se ugodno i slobodno govoriti i nadograđivati svoje odnose. A, kada se sunce preseli u Lava 22., nova razina intimnosti bit će Vam od najveće važnosti. Da, ovo bi moglo biti nešto poput dijeljenja bankovnog računa, ključa stana ili vjenčanog lista. Dijeljenje života s nekim drugim različitim ljudima može značiti svašta. Sve se svodi na ono što se dijeli.

 

Pun mjesec 23. osvjetljava Vašu kuću novca i postavlja jednostavno pitanje: Što trebate da biste se osjećali sigurno? Mnoštvo pratećih pitanja koja se pojave mogli bi se vrtjeti oko prepreka koje Vam onemogućuju da se osjećate financijski stabilno. Ili čak ljudima koji Vam pomažu da se osjećate kao da ste na čvrstom terenu, bez obzira na stanje financija.


Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Tonku na kodu 126, slobodni savjetnici, i zatražite osobno predviđanje!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2021.


Vrijeme je da se riješite problema s bolovima, Vodenjaci. Doslovno. Ako se svako jutro budite ukočenog vrata ili se suočavate s istom glavoboljom svaki put kad se dogodi stresna situacija na poslu, neka ovo bude Vaš znak da prestanete odbacivati te nelagode kao manje ili nevažne. Ovog mjeseca zvijezde bi Vas voljele vidjeti kako vježbate značajnu brigu o sebi. To ima više veze s korekcijom držanja i pravilnom hidratacijom. Imajte na umu da briga i liječenje nisu isto.

 

Ispunjavanje Vaših potreba često zahtijeva da prekinete navike koje ste stekli iz praktičnosti ili poznavanja. Koliko god bilo izazovno uzeti vremena za tjelovježbu ili zdrav ručak, Vaš život mogao bi se znatno poboljšati kao rezultat ovih malih, ali trajnih promjena.

 

Pun mjesec 23. bit će u Vašem vlastitom znaku, ističući sve što ste spremni primiti. Oduprite se nagonu za potjerivanjem sitnih dugova i, umjesto toga, nagnite se u način razmišljanja usredotočen oko obilja. Pod opsežnim punim mjesecom bit će lakše uočiti podršku koju svakodnevno primate i pružate sebi.

 

Pod hitno nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390 , slobodni savjetnici, koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 


RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ


Sunce se provlači Raka od kraja lipnja i prožima Vas neodoljivim veseljem, Ribe. Kakav god specifični poriv imali, dolazi iz najčišćeg, najbitnijeg dijela vas samih. Podrazumijeva se da je ovo neprocjenjiv dio vas samih. Ako se još niste imali vremena prepustiti tome, ovo je vaš znak da odvojite vrijeme za to - potražite ga ako trebate.

 

Bilo kakvi propusti neće biti dostupni od 22., kada se sunce preseli iz Vašeg sektora zadovoljstva u Vašu wellness kuću. Posao, uzimanje slobodnog dana za sebe, jednako je važno. I sada je vrijeme da te zadatke postavite za prioritet: fino podesite svoju rutinu prije spavanja (ili je započnite ako je nema) i riješite se stvari koje ničemu ne služe. Poput starih lijekova kojima je već istekao i rok trajanja. Iznenadit ćete se koliko se slobodnije osjećate kad se oslobodite starih navika i izbacite stare proizvode koje više ne koristite.

 

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija ljubavi djeluje, stoga nazovite savjetnika Marina na kodu 797, slobodni savjetnici, koji će to za Vas odraditi!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Majanski Horoskop - Horoskop Maya

 

Noćne more - Samo ružni snovi ili Magijski napadi?

 

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro