Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Nevjerojatne veze – Četiri znaka koja ukazuju da ste se već sreli u prethodnom životu!

Prethodni životi skrivaju mnoga iznenađenja koja će se pojaviti u sadašnjem životu. Sve one veze iz prošlih života koje smo donijeli trebamo prepoznati. Ako Vi sami prepoznate ovaj doživljaj, onda će to i za Vas postati stvarnost. Svemu što ste do sada doživjeli, samo se nasmiješite.

Karma test: klikom OVDJE doznajte koliko puta ste već živjeli! 

Prvi znak:

Nije isto kao do sada, ovo je nešto sasvim drugačije. Veza je već u prvoj minuti vrlo jaka. Za Vas je neobično da se toliko vežete za nekoga koga ste upravo upoznali. Bili ste već i ranije zaljubljeni, ali ovo sada je drugačije i nekako mnogo jače. Život nakon smrti, do sada je bila samo priča za Vas, ali u trenutku kada ste doživjeli ovu kemiju, shvaćate da je ovo zaista istina. Ono što je između Vas, nije u granicama realnosti.

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, i saznajte koliko dugo je Vaš partner s Vama, tj. od kojeg prošlog života je pored Vas!

Drugi znak:

Skoro da znate čitati jedni drugima misli. Poznajete sve što mu se mota po glavi i obrnuto, i on vidi što je Vama u mislima. Nije pitanje, bili ste u vezi i u prethodnom životu. To ste nekako već i sami znali. Takva povezanost je znak karmičke veze koja je bila prisutna i u prethodnom životu. Baš zato trebate i na sve ovo obraćati pažnju.

Pet znakova da ste bili šaman u prethodnom životu, detaljnije OVDJE

Brojevi inozemstvo

Treći znak:

Vrlo rijetka pojava se odnosi na to kada dvije osobe sanjaju isti san. Tada ste zajedno u snovima, pričate jedan s drugim i sve što se događa ima značaj za obje strane. Tada u zajedničkom snu, događaji imaju veoma veliki značaj i ukazuje na jaku međusobnu vezu. Jedna obična veza može biti dobra, ali nisu tipične ovakve pojave.

Jeste li znali da Vaše ime određuje Vaš cijeli život? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Četvrti znak:

Zajedničke osobine se trebaju duboko tražiti, posebno je zanimljivo kada Vas privlači kultura iz druge zemlje ili povijest. Zajednički interesi, ako ih imate više, to je siguran znak da ste već bili u partnerskom odnosu, čak i u prošlim životima. To je posebice istinito ako oboje volite hranu iz drugih zemalja. Ukusi i hrana ostavljaju jak karmički trag u svima i tako prethodni život utječe i na trenutnu preferenciju u ukusima.

Zanima Vas tko ste bili u prethodnom životu i koji su sada Vaši karmički zadaci? Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja je stručnjak za karmu i može Vam otkriti sve detalje!

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432