Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Pet znakova da ste bili šaman u prethodnom životu!

Pet znakova da ste bili šaman u prethodnom životu!

Šaman

U ovom članku možete doznati jeste li u prethodnom životu bili šaman. U slučaju da ne nosite na sebi neku lošu karmu, možete imati mnogo sreće. Ako primijetite najmanje dva znaka, onda ste sigurno bili šaman. No ako primijetite sve znakove koji upućuju na to, a do sada niste ostvarili bogatstvo, onda je velika vjerojatnost da Vas blokira neki karmički urok. Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer je potrebno ukloniti kletvu koja blokira šamana, a samim time i bogaćenje. Važno je doznati što Vam donosi reinkarnacija!

Slovo M ili X je na Vašim dlanovima? Ovo je veoma rijetko. Naime, to dobivaju pri rođenju samo posvećeni šamani. Ti znaci također služe da potražite u sebi istinu te zaista doznate tko ste. Nažalost, u današnje vrijeme ne može svatko biti šaman. Upravo zato određenima stiže nagrada zbog dobro obavljenog posla, a to se odnosi na osobe koje su cijeli svoj život bile šamani!

Privlači Vas priroda, ali ne samo kao obične ljubitelje prirode, nego osjećate jaku povezanost s istom. Iz dubine svog srca je volite, automatski štitite te se užasavate kada je netko zagađuje. Uz to, svako prljanje ili uništavanje prirodnog staništa je za Vas nešto strašno i spremni ste boriti se za sva živa bića.

U snovima često idete na čudna mjesta. Neobični ljudi ili bića Vam se obraćaju ili vidite svijet očima životinje. Neka životinja Vam se obraća i govori stvari koje ne razumijete, ali ipak osjećate da je to vrlo važna poruka za Vas. Ili možda sanjate da ste Vi osobno moćni mag.

Glazba također čudno utječe na Vas. Vidite slike koje Vaš mozak drugačije obrađuje kada čujete tonove te Vas obuzimaju čudne emocije. Glazba Vas vodi i imate dojam kao da ste u nekom drugom svijetu jer se u potpunosti udaljite iz ovoga. To je šaman u Vama, jer je on to činio i u Vašem prethodnom životu.

 

Boris Crveni Mag kod 444 ce Vam otkriti jeste li bili SAMAN

Osobine

Instiktivno pomažate drugima te Vam je svaki oblik liječenja privlačan. U Vama je velika želja da pokušate svima pomoći. Privlači Vas i područje energetike. Posjedujete veliko znanje o ljekovitom bilju te istražujete i druga slična područja liječenja. Naime, šamanski zadatak oduvijek je bio liječenje. Ako imate taj instinkt, onda ga nikako ne možete zaboraviti, jer u podsvijesti imate sjećanja o tome tko ste bili u prethodnom životu.

Ako prepoznate u sebi neke od ovih pet znakova, trebate veoma dobro razmisliti o tome tko ste bili u prethodnom životu. Šamanski tragovi zauvijek ostaju u Vama, zbog čega demoni i demonska bića vrebaju na svakom koraku i usmjeravaju razne blokade prema Vama. Trebate se pod hitno osloboditi tih zlih energije, stoga je najbolje da nazovete savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), posebice ako već duže osjećate da se u Vašem životu ništa ne odvija prema planu!

Imate jako dobru intuiciju i predosjećate stvari? Osjećate da posjedujete spiritualne sposobnosti? Onda nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam pomoći razviti ove sposobnosti i unaprijediti znanje na tim područjima!

Pročitajte još: 

Ljubavni horoskop.

Na što upozoravaju anđeli?

Nostradamusova predviđanja!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro