Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što je karma? Koja je Vaša karma?

Što je karma? Koja je Vaša karma?

Što je karma? Karma je jedina stvar koja se ne prekida sa smrću. To je veza između života. Veza između zbivanja i događaja. Bitna je i u sudbini jer Vam može pomoći u upoznavanju vlastite karme. Upravo iz tog razloga ne može škoditi ako doznate nekoliko stvari, jer samo jedan mali korak je potreban da napravite velike promjene u financijama.

Karmički horoskop je najjednostavniji način da doznate koliko puta ste rođeni. Sve što trebate napraviti je nazvati savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, i zatražiti odrađivanje velikog karmičkog horoskopa!

Što je karma?

U snovima se često prikazuje karma. Ako obratite pažnju na snove i analizirate ih, onda vrlo lako možete doći do zaključka koliko puta ste ponovo rođeni. Najbolji pokazatelj je prošlost, ako u snu živite u prošlosti. Ovdje trebate obratiti pažnju na brojeve koji se stalno ponavljaju. Sedam ptica ili sedam svijeća koje vidite u snovima, ukazuju na to da ste živjeli sedam života i sada ste u osmom.  

 

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Karma ili sudbina?

 

Vaš dlan također nosi znakove, ali i na Vašem tijelu se isto pokazuju dodatni znakovi. Često se događa da se netko rodi s madežom koji ukazuje na razlog smrti u prethodnom životu. Dlan otkriva puno toga, stoga je najbolje da analizu obavite sa stručnjakom ako Vas zanimaju informacije o prethodnim životima!

Što je karma? - Uz to, tarot je isto dobar i efikasan način da doznate sve tajne reinkarnacije. Kada se žele dobiti informacije o ovoj temi, onda se tarot otvara na jedan specijalan način. Tako će se pokazati koliko ste života proživjeli do sada. Ovdje će Vam biti potreban stručnjak. Naime, sve te informacije su povjerljivog karaktera. Obratite se savjetnici Stoji na kodu 520, slobodni savjetnici, koja će Vam uz pomoć karata otkriti koliko života imate iza sebe!

Osjećate da nosite karmičke dugove koji otežavaju Vaš život? Stalno se susrećete sa istim greškama i ne možete nastaviti dalje? U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zija na kodu 523, slobodni savjetnici, koje će za Vas odraditi čišćenje karme!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

Vaše ime određuje cijeli Vaš život.

Kovanica za privlačenje novca!

Ovo sigurno niste znali o karmičkom SIROMAŠTVU!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro