Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Nina Vučić: Saznajte svrhu i duhovno značenje hvatača snova!

Nina Vučić: Saznajte svrhu i duhovno značenje hvatača snova!

Znate li što je hvatač snova i čemu služi? Hvatači snova osvojili su Svijet. Danas ih možemo vidjeti u mnogim domovima, postavljene na različitim mjestima. Oni su ispunjeni energijom koja štiti i smiruje. Možemo ih i sami izraditi, te se tako još više energetski povezati sa njima. 

Odabirom prave boje za pozitivno će djelovati na nas. Postavljen u spavaćoj sobi donijeti će nam miran san. A postavljen na ulazna vrata u našem domu, dočekati će nas pozitivnom energijom te spriječiti da negativnu energiju pokupljenu izvana ne unesemo u svoj dom.

Oko nas postoje mnoge sile, neke dobre, a neke loše. Ako u sebi osnažimo dobre sile, one će nas pratiti u životu. 

Zato vjerujte u snagu Hvatača snova. Mreža će uhvatiti naše dobre misli i vratiti će nam pozitivnu energiju, a sve loše nakupljeno u nama će otići kroz krug u sredini u nepovrat.

Ispunimo svoj um i svoje tijelo posebnom pozitivnom energijom. Povezivanjem sa hvatačima snova, oni postaju dio naših duša i uma. Energizirani su čuvari naših domova, naših dobrih energija i doista su naši zaštitnici.

Stres je nešto što je postalo uobičajeno u našim životima. Hvatači snova nam mogu pomoći da pronađemo mir, da se riješimo loših misli, oslobodimo negativnih energija i mirno spavamo.

Naše noći bi vjerojatno bile mirnije, a spavanje vedrije da nismo uopće sanjali ili barem nismo toliko sanjali. Ali naš um ne bi bio toliko bogat, a ni naš mozak spretan. Zato ako ste sanjali nešto što Vas je uzrujalo, možete značenje sna pronaći na našoj Sanjarici.

Astro savjetnica Gordana kod 311 će Vam reci kako napraviti hvatač snova

Legenda o hvatačima snova

Priča i nastanak hvatača snova započinje u davnim, davnim vremenima. Stari Veliki vrač iz plemena Lakota došao je na vrh visoke planine. Stajao je na vrhu planine okružen mirom, gledajući prema nebeskom svodu. I tada je dobio viziju. U toj viziji se starom Velikom vraču, velikom učitelju mudrosti, pojavila sjena u obliku pauka.  

Vrač se okrenuo, pogledao oko sebe te je uzeo obruč od vrbe, konjsku dlaku, perje i perle koje je imao na sebi. Vodeći se pričom svog života od djetinjstva i odrastanja pa sve do starosti, pričom o životu i prirodi koji se kreću u krugovima počeo je plesti mrežu. Pričao je o krugovima života – kako počinjemo život, prolazimo kroz njega i vraćamo se u energiju. Pričajući o krugovima napravio je krug. Obruč od vrbe povezao je konjskom dlakom i tako utkao niti pozitivnih energija prirode koje su ga cijeli život štitile i snažile njegov duh. Sve zajedno ukrasio je perlama za mir i blagostanje te perjem za miran san. Kada je završio priču zatvorio je krug i tako je nastao prvi hvatač snova.

sanjarica

Hvatač je objesio na sam vrh planine i promatrao ga. Osjetio je veliku energetsku povezanost sa njim. Krug protoka energije u Hvataču mijenjao je i energiju u njegovom tijelu i mislima. Veliki rubni krug, ispletena mreža, ukrasi i perje slali su mu snagu i mir. 

Osjetio je i shvatio da otvoreni krug u sredini mreže neutralizira nakupljenu negativnu energiju. Potaknut blagotvornim djelovanjem Hvatača snova utonuo je u miran san. Kad je otvorio oči, pred njim je i dalje bio njegov plemeniti ukrašeni krug. Dotaknuo ga je i izgovorio: "Ti si moja vizija, moj san. Uhvatio si sve nevidljive muke mojih ružnih snova."

I tako su plemena Indijanaca dobili svoje Hvatače snova. Izrađivali su ih na isti način kao i Veliki vrač. U istom obliku, ali od različitih prirodnih materijala, u različitim bojama i veličinama.

nina_vucic

Moje iskustvo s hvatačem snova

Što donose snovi možete pogledati na našoj Sanjarici!

Moj prvi dodir prije mnogo godina je bio s hvatačem snova crne boje gdje sam uvidjela da mi donosi veliki mir i moć. Moj um i moje tijelo su pri prvom dodiru i doticaju s hvatačem snova reagirali posebnom pozitivnom svjetlosnom energijom. Hvatač snova probudio je u meni neopisiv pozitivan, prirodni osjećaj.

Taj jedan ili više krugova potakli su odmah u meni neobičnu snagu i pripadnost, a isprepletene niti među njima pokreću moje misli. Možda i zbog toga što je priča o njemu potakla iz jednog starog indijanskog plemena i zato što je rađen od potpuno prirodnih materijala. Od tada u svakoj mojoj emisiji je skoro uvijek prisutan jedan od mojih par hvatača snova.

Pripadnici indijanskog plemena Lakote kažu da Hvatač snova čuva sudbinu budućnosti. Njegova funkcija je da očuva bolju energiju kroz san. No postoji pravilo da se mora nesmetano okretati kako bi energija što bolje strujala kroz prostor. 

Dobro ga je imati u životnom prostoru jer pomaže boljem snu i kruženju pozitivne energije životnog prostora. 

Tijekom godina ljudi su ga postavljali u automobile, spavaće sobe, poslovne prostore te nosili na privjescima za ključevr jer legenda o njemu nikada ne umire.

Možemo ih napraviti u svim bojama i veličinama ovisno o funkciji koju želite da imaju. Svatko ima neki svoj zaštitni simbol ili znak, a moj je upravo ovaj drevni savršeni krug. 

Živite svoje snove!

Vaša Nina Vučić – Mag svjetlosti

Astro savjetnica Nina - kod


Već danas nazovite savjetnika Eduarda na kodu 777 i savjetnicu Selenu na kodu 571, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), da biste postavili sva Vaša pitanja o hvataču snova i kako ga možete pravilno koristiti!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte:

Pet snova koji upozoravaju na tegobe

Suprugu izbo nožem – jesu li ga doista opsjeli demoni?

 

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro