Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broj 2 - Otkrijte njihovu senzibilnost

Numerologija broj 2 - Otkrijte njihovu senzibilnost

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broj 2 - osobama koje su rođene kao numerološke dvojke, potrebna je sigurnost, udobnost i miran život. Izuzetno su dobri prijatelji i imaju odličan smisao za humor. Ujedno su i sigurno utočište i uvijek će rado biti rame za plakanje. Kada je u pitanju njihov dom ili radno mjesto, veliki su perfekcionisti. Suosjećajni su i razumiju druge ljude. Iskoristit će svoje najbolje talente i pretvoriti ih u nešto korisno.

 

Numerologija broj 2:

Ljubav

Numerološke dvojke u ljubavi znaju imati partnere koji su dosta pokorni. Dvojke biraju partnere koji su dosta tihi i koji će odobriti sve njihove odluke, ali neće uvijek zbog toga biti sretni. Harmoničan odnos ostvarit će s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. Jednako dobro mogu surađivati i kao poslovni partneri s numerološkim osmicama. Strastveni susreti mogući su sa brojem 5, ali možda će ih razočarati njihova slobodoljubiva priroda koja se ne voli obavezivati.

Posao

Osobama koje su rođene kao Numerološki broj 2, jako dobro ide organizacija i odlični su diplomati. Nažalost, za svoj rad često ne dobiju zasluge kakve bi trebali. Posjeduju talent da bi postigli veliki uspjeh. Područja u kojima se izuzetno dobro mogu ostvariti su liječenje, savjetovanje i učenje. Odlično bi se snašli kao masažeri, fizioterapeuti ili savjetodavci. Imaju jako dobar ukus što se tiče glazbe te bi mogli imati odličnu glazbenu karijeru. Vole poeziju, a bili bi i dobri arhitekti, stilisti i urari.

besplatni-tarot

Zdravlje

Numerološki broj 2 vrlo često ima smetnje u probavi. Mogle bi imati razna crijevna oboljenja, dosta pate zbog proljeva ili zatvora te trbušnog tifusa. Isto tako, dvojke su sklone astmi ili dijabetesu. Cirkulacija krvi im je dosta loša, pa to vrlo često dovodi do anemije i slabog srca. Numerološki broj 2 nose osobe koje su veoma nemirne, a to im ponekad stvara mentalne brige i nesanicu.

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Numerologija broj 2 - Vrline i Mane:

Vrline

Numerološke dvojke su osobe koje vole mir i vrlo su osjećajne i sramežljive. Osjećajnost i senzibilnost su najbolje vrline numeroloških dvojki. Dvojke znaju što ljudi osjećaju i mogu "pročitati" njihove osjećaje. Strpljive su i društvene osobe. Dobro rade u grupama i jako se dobro snalaze u društvu gdje su različita mišljenja. Razumiju se u ljepotu i modu. Svoje misli znaju zadržati za sebe.

Mane

Numerološke dvojke jako je lako povrijediti. Ponekad su ogorčene i bijesne i zbog takvog se temperamenta znaju sukobiti s ostalim ljudima. Često su osvetoljubive ukoliko im se netko zamjeri. Njihova ih ogorčenost može odvesti na krivi put. Izrazito su osjetljive i ukoliko ih netko povrijedi, često to znaju zamjeriti.

Bonus:

Poznate numerološke dvojke:

Madonna, Barrack Obama, Jennifer Lopez, Kanye West, Alec Baldwin.

Ukoliko želite saznati značenje Anđeoskih brojeva, KLIKNITE OVDJE!

 

Pročitajte još

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Ljubavni horoskop za svibanj

Sanovnik

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro