Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 5 - Petice žive svaki dan kao da im je posljednji!

Numerologija broja 5 - Petice žive svaki dan kao da im je posljednji!

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broja 5 - Osobe rođene kao numerološke petice vole život, vole avanture, vole putovanja! Svaki dan žive kao da im je posljednji, a stalno teže za nekim životnim promjenama. Osobe koje su rođene pod numerologijom broja 5, neprestano teže k znanju i naobrazbi. Neprestano pokušavaju pronaći odgovore na važna životna pitanja. Numerološke petice su temperamentne i energične osobe. Simboliziraju intelektualnu i radoznalu prirodu. Numerološkim peticama u životu nedostaje neki smjer i zato stalno traže neku novu avanturu. Uvijek su u pokretu i život im je pun novih događaja i prevrtljivih situacija i zato im životi mogu postati dosta dramatični. Obilježava ih spremnost da prihvate rizik u nesvakidašnjim situacijama.

Numerologija broja 5:

Ljubav

Numerološke petice su osobe koje vole zavoditi i žele se osjećati cijenjeno. Ako se osjećaju zatočeno, pobjeći će od osoba koje ih guše i pronaći će sreću negdje drugdje. Najbolje se slažu sa numerološkim brojem 1, 7 i 9 i oni su često njihovi najbolji partneri. Sa numerološkim osmicama se ne slažu previše dobro zbog razilaženja u mišljenjima. Sa 2, 4 i 6 teško će naći zajednički jezik.

Posao

Numerološke petice su vrlo komunikativne i to im otvara mnoge puteve. Vješte su s riječima i mogu motivirati i druge ljude. Višestruko su talentirane i posjeduju niz različitih sposobnosti. Petice su analitičari mladog duha, lako i brzo pamte stvari. Može ih se naći u mnogim strukama, no najviše ih nekako privlače poslovi koji zahtijevaju upotrebu uma i intelekta. Vrlo se dobro snalaze u poslovima kao što su prodaja, promocija, ulaganje, zabava, medicina i znanost - uglavnom, vole poslove koji zahtijevaju putovanja i verbalne vještine. Bili bi odlični voditelji i komičari.

sanjarica_24astroZdravlje

Numerološke petice moraju biti oprezne kod odabira hrane i pića. Nikako ne bi smjele konzumirati tešku hranu i alkoholna pića. Ako ne paze na svoju prehranu, mogli bi imati crijevne probleme. Prečesta konzumacija alkohola mogla bi ih dovesti do problema s jetrom. Često su nervozni i bijesni, a to uvelike šteti njihovom živčanom sustavu. Za numerološke petice bilo bi odlično kada bi meditirali ili vježbali jogu. 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Numerologija broja 5 - Vrline i Mane:

Vrline

Numerološke petice su optimistične osobe koje nadahnjuju druge ljude oko sebe. Avanturisti su i traže slobodu. Vole i traže promjene u životu jer vole raznolikost i vole upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva. Slobodnog su duha i vole kad im je svaki dan različit. Sigurni su u sebe i vole biti uključeni u nekoliko stvari u isto vrijeme.

Mane

Numerološkim peticama nedostaje discipline. Slobodu i potrebu za avanturom ponekad je teško kontrolirati što ih može odvesti na krivi put. Ta i potreba za avanturom može uzrokovati probleme s drogom, alkoholom ili prejedanjem u hrani. Loše osobine numeroloških petica je to što su previše znatiželjni, moraju sve znati, svugdje zabadaju nos. Ponekad se znaju ponašati kao mala djeca. Prezahtjevne su, nestalne i njima vlada prevelika potreba za konstantnim uzbuđenjima.

 

Bonus:

Poznate numerološke petice:

Angelina Jolie, Selena Gomez, Beyonce Knowles, Jay-Z, Jon Bon Jovi, Tina Turner, Mick Jagger.

 

Obavezno pročitajte:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Sve o karmi

Generacija Z

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro