Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ovako možete pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Ovako možete pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Partner a i sve ostalo se u  današnje vrijeme se gotovo rješava online. Kupovina, gledanje filmova, druženje, kontaktiranje prijatelja online i naravno, tamo tražimo i partnera. Ranije nije bilo moderno upoznavati se online jer su drugi ljudi imali konotaciju: "Ah, tebi uživo to ne ide?"

Sve se okrenulo. To je sve više u trendu nego ranije kada je bilo neugodno upoznati online partnera. Putem pametnog telefona možete filtrirati kriterije u aplikaciji i podesiti tako da profil momka iz susjedstva, koji preko puta ispija kavu u obližnjem kafiću, možete pronaći nakon 30 sekundi pretraživanja i preuzeti na Vaš telefon. Ali, je li on pravi za Vas? Vrijedi li dogovoriti susret s njime? Ili ćete imati još 50 prvih sastanaka u kojem ćete pronaći tipa kojega Vi tražite? Nemojte nepotrebno pokušavati, idite na sigurno! Za privlačenje ljubavi postoji bezbroj trikova.

Ako se odlučite za pretraživanje partnera online, onda već prilikom otvaranja Vašeg profila, pitajte naše stručnjake za savjet. Postoje neke ključne riječi koje je potrebno napisati u opisu, kako biste mogli privući k Vama prave ljude.

Kako odabrati pravi stranicu za upoznavanje?

Sjednite ispred računala, udobno se smjestite, zatvorite oči i brojite unatrag od 5 do 1. Recite glasno: "Sada će mi svemir pokazati one mogućnosti kroz koje se mogu obratiti svojem dual partneru." Zatim otvorite oči, i u pretraživač upišite ključnu riječ za pretraživanje, a to je traženje partnera. Pregledajte brzo rezultate i otvorite onu stranicu koja Vam je prva zapela za oko.

partner

Koje fotografije sebe postaviti?

Slika ne treba biti pedeset naizgled dobrih pokušaja selfija, već životna situacija kad ste se osjećali jako dobro. Ni slučajno ne smije to biti izbor slike iz neke prethodne veze ili fotografija koju je Vaš bivši uslikao. Kod tih slika su prisutne i njihove vibracije i stari odnosi, stoga ne privlače nove odnose u Vaš život.

Što trebate postaviti na Vaš profil kako biste privukli pravog partnera u Vaš život?

U večernjim satima napravite Vaš profil. Nakon što je aktiviran, pripremite list bijelog papira. Papir podijelite na 2 dijela sa uspravnom crtom. S jedne strane napišite Vaše korisničko ime, svoju dob i 3 riječi koje Vas opisuju, a s druge strane napišite koliko potencijalni partner treba imati otprilike godina i tri riječi koje ga opisuju. Taj papir stavite pod jastuk noću. Sljedeći puni mjesec zapalite bijelu svijeću.

Trebate ispričati ljubavnu mantru koju možete saznati klikom od naših savjetnika, i zatim spalite papir. Dugo očekivana ljubav će stupiti u kontakt s Vama u roku od tjedan dana.

Ako želite biti sigurni da radite sve kako treba, napravite nekoliko magija za privlačenje ljubavi i pratite Vaše snove jer putem njih možete dobiti važne poruke. Anđeli uvijek podržavaju i ljubav i zaljubljene. Pitajte Vašeg anđela čuvara ili anđela Simiela za pomoć jer oni su najbolji provoditelji.

Ako ste već pokušali sve, ali ljubav ne dolazi, zatražite uklanjanje blokada od naših savjetnika jer je možda Vaš bivši partner ili netko tko je ljubomoran na Vas, stavio prokletstvo na Vas. Želite li znati točno kada i na koji način ćete upoznati ljubavnika, možete zatražiti savjet od  Dade, kod 432, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min).

Pročitajte još: 

Zanima li Vas možete li računati na anđele!

Saznajte što trebate činiti da bi Vaš brak trajao vječno!

Ako ovo sanjate, pronaći ćete partnera!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro