Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako upoznati dečka? Ovako možete pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Kako upoznati dečka? Ovako možete pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Kako upoznati dečka - Pronalazak partnera i sve ostalo se u  današnje vrijeme se gotovo rješava online. Kupovina, gledanje filmova, druženje, kontaktiranje prijatelja online i naravno, tamo tražimo i partnera. Ranije nije bilo moderno upoznavati se online jer su drugi ljudi imali konotaciju: "Ah, tebi uživo to ne ide?"

Sve se okrenulo. To je sve više u trendu nego ranije kada je bilo neugodno upoznati online partnera. Putem pametnog telefona možete filtrirati kriterije u aplikaciji i podesiti tako da profil momka iz susjedstva, koji preko puta ispija kavu u obližnjem kafiću, možete pronaći nakon 30 sekundi pretraživanja i preuzeti na Vaš telefon. Ali, je li on pravi za Vas? Vrijedi li dogovoriti susret s njime? Ili ćete imati još 50 prvih sastanaka u kojem ćete pronaći tipa kojega Vi tražite? Kako upoznati dečka?  Nemojte nepotrebno pokušavati, idite na sigurno! Za privlačenje ljubavi postoji bezbroj trikova.

 

Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

 

Kako upoznati dečka?

Ako se odlučite za pretraživanje partnera online, onda već prilikom otvaranja Vašeg profila, pitajte naše stručnjake za savjet. Postoje neke ključne riječi koje je potrebno napisati u opisu, kako biste mogli privući k Vama prave ljude.

 

kako-upoznati-dečka

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Kako odabrati pravi stranicu za upoznavanje?

Sjednite ispred računala, udobno se smjestite, zatvorite oči i brojite unatrag od 5 do 1. Recite glasno: "Sada će mi svemir pokazati one mogućnosti kroz koje se mogu obratiti svojem dual partneru." Zatim otvorite oči, i u pretraživač upišite ključnu riječ za pretraživanje, a to je traženje partnera. Pregledajte brzo rezultate i otvorite onu stranicu koja Vam je prva zapela za oko.

 

Koje fotografije sebe postaviti?

Kako upoznati dečka - Slika ne treba biti pedeset naizgled dobrih pokušaja selfija, već životna situacija kad ste se osjećali jako dobro. Ni slučajno ne smije to biti izbor slike iz neke prethodne veze ili fotografija koju je Vaš bivši uslikao. Kod tih slika su prisutne i njihove vibracije i stari odnosi, stoga ne privlače nove odnose u Vaš život.

 

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

 

Upoznati pravog partnera

 

Što trebate postaviti na Vaš profil kako biste privukli pravog partnera u Vaš život?

Kako upoznati dečka - U večernjim satima napravite Vaš profil. Nakon što je aktiviran, pripremite list bijelog papira. Papir podijelite na 2 dijela sa uspravnom crtom. S jedne strane napišite Vaše korisničko ime, svoju dob i 3 riječi koje Vas opisuju, a s druge strane napišite koliko potencijalni partner treba imati otprilike godina i tri riječi koje ga opisuju. Taj papir stavite pod jastuk noću. Sljedeći puni mjesec zapalite bijelu svijeću.

Trebate ispričati ljubavnu mantru koju možete saznati klikom od naših savjetnika, i zatim spalite papir. Dugo očekivana ljubav će stupiti u kontakt s Vama u roku od tjedan dana.

Ako želite biti sigurni da radite sve kako treba, napravite nekoliko magija za privlačenje ljubavi i pratite Vaše snove jer putem njih možete dobiti važne poruke. Anđeli uvijek podržavaju i ljubav i zaljubljene. Pitajte Vašeg anđela čuvara ili anđela Simiela za pomoć jer oni su najbolji provoditelji.

 

crna-magija

 

 

Kako upoznati dečka? Ako ste već pokušali sve, ali ljubav ne dolazi, zatražite uklanjanje blokada od naših savjetnika jer je možda Vaš bivši partner ili netko tko je ljubomoran na Vas, stavio prokletstvo na Vas. Želite li znati točno kada i na koji način ćete upoznati ljubavnika, možete zatražiti savjet od  Dade, kod 432, na broju telefona: slobodni savjetnici.

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte:

Jarac Horoskop - Kompletna analiza

 

Kako koji znak može doživjeti orgazam!

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

Koliko seksa Vam je potrebno

 

facebook

 

 

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro