Razgovarajte iz USA
putem bonova
Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

Erotski horoskop - Iz Vaših horoskopskih znakova možete saznati jako puno stvari jedno o drugome: koje su vam osnovne karakteristike, navike, koliko seksa Vam je potrebno, ali isto tako možete saznati tko bi Vam - prema znaku horoskopa - bio idealan partner.

No, i dalje postoje određene tabu teme po pitanju horoskopa, a to su seksualnost i seks horoskop.

Erotski horoskop

Osobe rođene u određenom znaku horoskopa nisu pretjerano seksualno aktivne i da biste im pobudili 'iskru' trebate znati što točno budi požudu kod njih. Pričamo o vatrenim znakovima, dakle Strijelac, Ovan i Lav.

Rođeni u ovim znakovima međusobno nisu najbolji spoj, no u seksualnom si smislu mogu biti dobri partneri jer imaju iste potrebe i želje. Kod ovih znakova strast se pobuđuje uz male znakove pažnje i lijepe riječi. Prema erotskom horoskopu, najvažnije je prići im kroz emocije i uspjeh neće izostati.

Isto vrijedi i za one znakove za koje erotski horoskop kaže da se ne slažu, a to su Bik, Djevica i Jarac. Seks horoskop, pak, kaže drugačije: navedeni znakovi mogu se jako dobro slagati u seksu jer su sva tri znaka - zemljana! Njima je karakteristično naglo buđenje strasti, spontanost, vatrenost... Spremni su prihvatiti svaki izazov, ali do granice koju im moral dopušta. Ako Vam je partner jedan od navedenih znakova, uvijek će biti raspoložen za seksualni život.

Astro savjetnica Dada - kod 432

 

Horoskop otkriva: koliko seksa vam je potrebno.

Erotski horoskop otkriva da je najveći izazov doći do fizičkog kontakta s osobama rođenim u zračnim znakovima - Blizanci, Vage i Vodenjaci. Općenito prema erotskom horoskopu, odnosi između ovih znakova nisu baš najbolji jer su kruti i hladni jedan prema drugome. Iako ovi znakovi nemaju jako izraženu želju za seksom, nije da nemaju svoje potrebe. Najlakše im se može pristupiti ako ste posve iskreni i ako osjećaju da Vam mogu u potpunosti vjerovati. Uspijete li u tome, njihova seksualna želja neće izostati jer će napraviti sve da budete zadovoljni skupa.

sanjarica

 

Vodeni znakovi - Rak, Škorpion i Ribe - idealni su seksualni partneri jer, prema erotskom horoskopu, imaju želju stalno zadovoljavati svoje potrebe u krevetu.

Erotski horoskop - Osobe rođene u ovim znakovima jako su uporne i izdržljive u krevetu, ne opada im motivacija, stoga ako partner ne želi ostvariti fizički kontakt s njima, često se uvrijede i misle da je to zbog njih. Smatraju da oni nešto ne rade kako treba i zato se uvijek jako koncentriraju da zadovolje svoga partnera.

horoskop-svibanj-mjesecni

Vaš seksualni život postao je monoton tijekom godina? Niste raspoloženi za seks i ne želite partnera u krevetu? Vrijeme je da probudite strasti! Naši savjetnici na broju telefona slobodni savjetnici pomoći će Vam sa savjetima, praksama, magijama da imate onaj doživljaj s partnerom kakav niste imali čak niti na početku zajedničke veze.

 

 

Najpopularnije s weba:

Ovi horoskopski parovi imaju najskladniji brak!

Horoskopski znakovi kojima se NE želite zamjeriti!

Žene zodijaka kojima ne možete lagati

 

Što horoskop govori o metodama zavođenja.

 

Što horoskop kaže o orgazmu.

 

Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

 

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro