Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

Iz Vaših horoskopskih znakova možete saznati jako puno stvari jedno o drugome: koje su vam osnovne karakteristike, navike, ali isto tako možete saznati tko bi Vam – prema znaku horoskopa – bio idealan partner.

No, i dalje postoje određene tabu teme po pitanju horoskopa, a to su seksualnost i seks horoskop.

DOZNAJTE što horoskop kaže o orgazmu!

Osobe rođene u određenom znaku horoskopa nisu pretjerano seksualno aktivne i da biste im pobudili ‘iskru’ trebate znati što točno budi požudu kod njih. Pričamo o vatrenim znakovima, dakle Strijelac, Ovan i Lav.

Rođeni u ovim znakovima međusobno nisu najbolji spoj, no u seksualnom si smislu mogu biti dobri partneri jer imaju iste potrebe i želje. Kod ovih znakova strast se pobuđuje uz male znakove pažnje i lijepe riječi. Prema ljubavnom horoskopu, najvažnije je prići im kroz emocije i uspjeh neće izostati.

Isto vrijedi i za one znakove za koje ljubavni horoskop kaže da se ne slažu, a to su Bik, Djevica i Jarac. Seks horoskop, pak, kaže drugačije: navedeni znakovi mogu se jako dobro slagati u seksu jer su sva tri znaka – zemljana! Njima je karakteristično naglo buđenje strasti, spontanost, vatrenost… Spremni su prihvatiti svaki izazov, ali do granice koju im moral dopušta. Ako Vam je partner jedan od navedenih znakova, uvijek će biti raspoložen za seksualni život.

PROČITAJTE i što horoskop govori o metodama zavođenja!

Inozemstvo brojevi

Najveći izazov prema seks horoskopu je doći do fizičkog kontakta s osobama rođenim u zračnim znakovima – Blizanci, Vage i Vodenjaci. Općenito prema seks horoskopu, odnosi između ovih znakova nisu baš najbolji jer su kruti i hladni jedan prema drugome. Iako ovi znakovi nemaju jako izraženu želju za seksom, nije da nemaju svoje potrebe. Najlakše im se može pristupiti ako ste posve iskreni i ako osjećaju da Vam mogu u potpunosti vjerovati. Uspijete li u tome, njihova seksualna želja neće izostati jer će napraviti sve da budete zadovoljni skupa.

Vodeni znakovi – Rak, Škorpion i Ribe – idealni su seksualni partneri jer, prema seks horoskopu, imaju želju stalno zadovoljavati svoje potrebe u krevetu.

DONOSIMO najbolje seks savjete na temelju horoskopa!

Osobe rođene u ovim znakovima jako su uporne i izdržljive u krevetu, ne opada im motivacija, stoga ako partner ne želi ostvariti fizički kontakt s njima, često se uvrijede i misle da je to zbog njih. Smatraju da oni nešto ne rade kako treba i zato se uvijek jako koncentriraju da zadovolje svoga parnera.

Vaš seksualni život postao je monoton tijekom godina? Niste raspoloženi za seks i ne želite partnera u krevetu? Vrijeme je da probudite strasti! Naši savjetnici na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) pomoći će Vam sa savjetima, praksama, magijama da imate onaj doživljaj s partnerom kakav niste imali čak niti na početku zajedničke veze.

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

  kod 311
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997