Razgovarajte iz USA
putem bonova
Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak. Već smo se mnogo puta uvjerili da položaj zvijezda i planeta na različite načine utječe na mnoge vidove našeg ponašanja. Svakako uvijek treba uzeti u obzir i trenutačne utjecaje. Ipak, umnogome nas određuje naš natalni horoskop - popularni horoskopski znak. Kakvi su horoskopski znakovi kad proradi ono iskonsko u nama, kad je riječ o seksu? O čemu maštaju? Na koji način vole ispunjavati svoje želje? Što vole da im partner priušti? Na koji način otkriti one male prljave stvari o njima? Kako ih privući u krevet i zadovoljiti? Znak po znak, pročitajte što Vaša odabranica ili Vaš odabranik voli i doznajte kako pomoću zvijezda biti - zvijezda u strasnom zagrljaju.

 

OVAN – SEKS FETISHI

Ovan ne voli duge predigre, draže mu je odmah prijeći na stvar. Upravo zbog toga što je nagao po prirodi, krevet nije prvo mjesto na kojem će voditi ljubav. Vrlo je strastven. Uzbuđuje ga maženje na javnim mjestima, tako da nemojte ostati iznenađeni ako Vas primi za ruku i odvede u neki mračni haustor ili uličicu, javni wc, i počne svlačiti. U tim trenucima, krv kola njegovim žilama brzinom munje, pa neće trebati dugo da doživi orgazam

Možda ste Vi nježniji tip i volite dugo i intenzivno vođenje ljubavi, ali Ovan je čista suprotnost. 

Tijekom čina ga gledajte u oči, to će ga izluditi do kraja i neće trebate dugo da Vas pritisne uza zid.

Pročitajte:   OVAN I SEKS

Kako ga držati zainteresiranim? Ovan voli seksi poruke. Podijelite s njim na kojem neuobičajenom mjestu želite voditi ljubav. Napravite da u njegovoj mašti ne postoji nitko osim Vas!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE! 


BIK – SEKS FETISHI

Bik neizmjerno uživa u svakom obliku seksa. Najčešće mašta o partneru s kojim je u vezi, a svaka ideja koju razrađuje u svojoj glavi usmjerena je toj jednoj osobi. S Bikom seksanje nikad nije dosadno jer on sam neprestano pronalazi nove mogućnosti koje će u seksualni život unijeti još više požude i naslade. Bik sa svojim partnerom uživa u komforu. Ne prelazi granice vlastitih mogućnosti, ali ih u seksu stalno nastoji proširiti prema uzbudljivijem. 


Hrana mu je asocijacija na seks. U prvom planu su jela koja izgledom asociraju na vruće radnje. Voli promatrati svoju partnericu u kuhinji dok kuha njegovo omiljeno jelo. Neće mu dugo trebati da i sam postane vruć. Bik je u seksu izdržljiv. Voli da stvari idu polako, a posebno će ga uzbuditi nježni poljupci po vratu. Voli usklađenost kretanja tijela. A najbrže dolazi do vrhunca u misionarskom položaju.

Pročitajte:   BIK I SEKS

Kako još više možete zagolicati njegovu maštu? Prije nego mu se pridružite u krevetu, napravite zanosnu frizuru i odaberite neko seksi donje rublje. S ukusom servirano alkoholno piće može vas opustiti i napaliti, samo nemojte pretjerati. 


Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE! 

 

BLIZANCI – SEKS FETISHI

Mozak je njihova najosjetljivija erogena zona. Zato Blizanca treba uzbuditi riječima i pričom privući u svoj krevet. Priča smije biti i malo "prosta": takve seksi poruke bockaju maštu Blizanca. U komunikaciji na daljinu, nije naodmet i seksi selfi - snimljen samo za partnera Blizanca. I dok se seksa, Blizanac voli pričati i da mu se priča. Najveća mu je seksualna fantazija - vođenje ljubavi utroje. 


Blizancu je novo uzbuđenje - nova osoba. Ako mu je s partnerom jednolično, nije nemoguće da će uz vezu za seks potražiti još jednu osobu s kojom će pod plahtama tražiti novine uživanja. Od poza, najdraži mu je pristup s leđa. Nažalost, Blizancu u seksu katkad nedostaje strasti pa sve odradi površno. Može proći dosta vremena prije nego pronađe Vašu točku s koje nema povratka - a može mu se dogoditi da je i ne pronađe. Zato, za Blizanca uvijek budite novi, mnogo mu pričajte i pričom ga navedite da bude savršen ljubavnik za Vas. 

Pročitajte:   BLIZANCI I SEKS


Pokažite mu tko je glavni: Provokativna odjeća i flertanje s drugima u društvu može pobuditi njegovu ljubomoru, zbog čega će jedva čekati da ostane nasamo s Vama. Slobodno malo odugovlačite. 


Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE! 

 

RAK – SEKS FETISHI

Vaša ljubav prema partneru Raku pobuđuje njegovu kreativnost. Tada nestaje sram i seksualna povučenost. Moguće da su u mlađoj dobi razmišljali o seksu sa starijim osobama, primjerice s roditeljem svog najboljeg prijatelja, ali nakon što steknu neko iskustvo, priželjkivat će seks na raznim mjestima. Najdraži mu je onaj u moru. Još ako za to vrijeme padne ljetni pljusak – savršeno.  

Duga predigra koja uključuje mnogo dodira, ljubljenja itekako je za partnera Raka. Zna slušati Vaše tijelo kako „diše”, tako da neće imati poteškoća s tim da Vam dovede do orgazma. Potrudit će se da orgazam doživite u isto vrijeme jer je to za njega nešto najljepše na svijetu. Nakon seksa zna započeti priču o osjećajima, umjesto da se prepusti maženju. To možda ponekad predstavljati problem. 

Želite da partner Rak bude samo Vaš?  Odnosite se prema njemu s puno brige i ljubavi. Tijekom seksa ponekad mu dajte do znanja da uživate u njegovim dodirima i poljupcima. 


Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE! 

 

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

LAV –  SEKS FETISHI

Njegova tajna fantazija su seks snimke. Ako se odvažite na tako nešto, Lav će biti oboren s nogu. S velikom pažnjom će pogledati taj video što će ga na kraju dovesti do vrhunca. U slučaju da niste toliko hrabri ili se možda sramite, postoji i drugi način; vodite ljubav s njim u prostoriji gdje se nalazi ogledalo, dnevni boravak ili kupaona, tako da vas može promatrati jer će ga to još više uzbuditi. 

Ako ste žena i želite izluditi Lava, razmislite o tome da u krevetu imate štikle na sebi. Muško se mora brinuti o svom tijelu ako želite impresionirati partnericu. Dopustite mu da on bude taj koji će dominirati nad Vašim tijelom i upravljati Vašim željama. Tijekom čina mu pokažite koliko žudite za njim. To će ga najbrže dovesti do orgazma ako on bude glavni. 

Pročitajte:  LAV I SEKS

Kako ga zainteresirati? Iako Lav voli biti dominantan, njegov partner mora biti čvrstog karaktera. Budite puni samopouzdanja i vodite brigu o sebi. Najviše će biti ponosan ako su i tuđe oči uperene u Vas jer zračite takvom energijom. 


Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

 

DJEVICA – SEKS FETISHI

Djevice uzbuđuju lagani i fini mirisi. Nemojte se iznenaditi uživa li u mirisu Vaše svježe oprane kose... Svježa i mirisna postelja pravi je potez koji će se svidjeti Djevici. Djevica voli i tuširanje udvoje: to je prava zgoda da se uživa u najsvježijem mirisu opranoga tijela. 
 Najviše će ipak gledati u Vaše ruke, tako da pazite da su Vaši nokti uredni i njegovani. Djevice vole preuzimati inicijativu, imati kontrolu u svojim rukama. Ostalo radi mašta. Nježni poljupci u vrat i blizina tijela pružit će im magične trenutke. 

Ali neka Vas ta kontrola ne zavarava. Djevice imaju prljavu maštu, što tijekom seksualnog čina može izaći na vidjelo. Dobar opis bi bio film Prljave Strasti. Analni seks im također nije stran.

Pročitajte:  DJEVICE I SEKS

Kad Djevicu provedete kroz igru mirisa i dodira koja ju privlači, polako je uvedite u seks bez ograda gdje vlada potpuno opuštenost i prepuštanje. 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE! 

 

horoskop-travanj-mjesecni


VAGA – SEKS FETISHI

Vaga puno razmišlja. Ako je u mislima spremna prepustit Vam se, napravit će to bez imalo razmišljanja. Vage znaju osjetiti kada su voljene. Kad podijele s Vama neku tajnu, znajte da ste već na pola puta do vođenja ljubavi s njom. Vaga uživa u predigri koja uključuje razne igrice. Vage nisu tipovi osoba koje ćete samo srušiti u krevet i pokazati im što znate. One moraju osjetiti Vašu ljubav i strast, unutarnju snagu. 

Prema njima trebate biti nježni, s nešto malo intenzivnijeg dodirivanja. Tijekom čina nemojte pričati prljavo. Ako joj nešto želite reći dok vodite ljubav, neka to budu neke riječi koje ćete joj šapnuti u uho. Vagine duboke izdisaje možete čuti kad joj se spustite ispod struka. Ako u tim trenucima znate što raditi, bit će cijela Vaša.

Pročitajte:  VAGA I SEKS

Želite li osjetiti onaj unutrašnji žar kod Vage, Vaga mora osjetiti Vašu predanost. Kad zna da ste samo njezini, a ona samo vaša - za Vagu je to najjači afrodizijak. Tada se u njoj uskovitlaju želje, a mogla bi i sama postati inicijator. Naravno, tada lakše pristaje i na Vaše prijedloge. Samo nemojte forsirati - Vaga si uvijek mora uzeti vremena da razmisli o Vašim seksi prijedlozima. 


Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE! 

 

ŠKORPION – SEKS FETISHI

Škorpioni se prije seksa vole malo posvađati. Tako da će ga situacija u kojoj se ne slažete ili rasprava u kojima se vaši stavovi razilaziti – napaliti. Vjerojatno to od njega nećete čuti, ali postat će Vam jasno nakon žustrije rasprave. K tome, ako se njegov partner u toj situaciji zna zauzeti za sebe, pokazat svoj stav, to će ga još više izluditi. Škorpion kao da se veseli takvim situacijama. 

Škorpionova mašta nema granica, široko je polje interesa koje želi isprobati u seksu. Poželjno je da i da su seksualne igračke dio toga. Bez srama će s partnerom otići u seksy shop i razgledavati te davati prijedloge.

Pročitajte:  ŠKORPION I SEKS

Želite zarobiti srce/strast Škorpiona? To nije jednostavan zadatak, osim ako se u krevetu povežete na pravi način. Igrajte se s njim, pružite mu užitak vezanja ruku s povezom na očima. Nemojte mu ostaviti drugog izbora osim da Vam se preda.


Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE! 

 

STRIJELAC – SEKS FETISHI

Strijelac je nezasitan u seksu. Njegove želje su poput neutažive žeđi. Pa će tako prakticirati seks i s potpunim neznancima. Nije mu važno, sve dok osoba pristaje na njegove pomalo lude seksualne prijedloge. 

Seks na javnom posebno mu je uzbudljiv, posebno mogućnost da bi mogao biti uhvaćen pogledima slučajnih prolaznika. Ovom znaku također je privlačan seks utroje. Privlače ga neobični ljudi. Primjerice, turisti koji su samo u posjetu njegovoj zemlji. Rado će eksperimentirati u seksu, glumiti razne uloge, prakticirati poze iz pornića. Sve što će ojačati njegovu seksualnu izdržljivost.

Pročitajte:  STRIJELAC I SEKS

Kako ga izluditi? Na javnom mjestu gdje nema puno znatiželjnih pogleda, počnite ga dodirivati po intimnim dijelovima tijela. Spontano. Seks u automobilu također može biti uzbudljiv, posebice ako skrenete s autoputa na neko osamljeno mjesto. 


Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE! 

 

najbolja sanjarica

 

 

 

 

    Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

JARAC – SEKS FETISHI

Jarcu seks nije najvažnija sporedna stvar; nije ni nogomet: ponajviše je usmjeren na vlastitu karijeru. Neprestano razmišlja kako zaraditi ili napredovati. Iako mu seks nije najbitniji, rado će prihvatiti prijedlog da uzmete nekoliko slobodnih dana te se povučete u neku osamu gdje ćete uživati u istinskim strastima. Za Jarca je važno da se ne svučete sasvim. Jarac voli zavlačiti svoje ruke pod majicu ili košulju. To ga veoma uzbuđuje, poput parfema koji osjeti tek kad mu je partner u zagrljaju.


Kao mjesto za dobar seks, Jarac najradije odabire miran i intiman prostor gdje se može potpuno neometano posvetiti partneru i uživati s njim. Često nije osvijestio svoje seksualne maštarije ili ih čak potiskuje. Stoga mu se javljaju u snu. U tim snovima kao predmet žudnje može se javiti neka dominantna osoba poput nadređenog na poslu ili netko koga Jarac nije uspio zavesti.

Pročitajte:  JARAC I SEKS


Kako uzbuditi Jarca? Doznajte njegove snove, uloge koje ga uzbuđuju i odigrajte ih u stvarnosti. Pobrinite se da budete nesmetani i osmislite cijeli scenarij. Nastojte da igra izgleda nenamješteno, nemojte je najaviti Jarcu. I nastojte da osjeti kako on vodi igru: Jarci to nadasve vole i, vjerujte, nećete požaliti 


Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE! 

 

VODENJAK – SEKS FETISHI

Od ovog znaka apsolutno možete očekivati iskustva koja u seksu još niste doživjeli. Odmah zaboravite sve što mislite da znate kako biste Vodenjaka odvukli u krevet. Neće ga privući izazovan izgled, istaknuto poprsje. Ne u tolikoj mjeri da poželi spavati s Vama. Trebate zaviriti u njegov um i putem razgovora otkriti što voli i što ga pali. Još ako ste tip koji voli ulaziti u filozofske vode – savršeno. Uz to, malo alkohola nije naodmet. To je za njega prava uživancija.


Najbolje je ako ga uhvatite nespremnog i ako ga neočekivano počnete dodirivati. Ili ako ste na kavi u gradu, približite mu se i tiho mu otkrijte sve što mu želite raditi. Nemojte se sramiti, posebno ćete ga uzbuditi ako to radite sa samopouzdanjem i sa stilom. I nemojte biti opterećeni odmah nekom vezom, dajte mu do znanja da i Vi želite ići polako.

Pročitajte: VODENJAK I SEKS

Vodenjak jest pomalo kompliciran, ali ne morate se bojati komplikacija. Dopustite si da budete ono što jeste. Budite iskreni i skromno iznesite svoje vrline bez straha od toga što će se pokazati i neka mana. Popravljanje sitnih pogrešaka u raspravi Vodenjaka može samo napaliti. Dakako, zastupajte u raspravi ono u što vjerujete, inače će Vas brzo otkriti i ohladiti se. 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak  doznajte OVDJE! 


RIBE – SEKS FETISHI

Već je poznato da ovaj znak voli maštati, u mislima odlaziti u nestvarno. Takav pristup primjenjuju i u seksu. Istina je da ponekad zaborave biti realne, živjeti u stvarnosti, zbog čega su sklone pretjerivanju. Tako tijekom seksa znaju propustiti mnogo strasti i osjećaja jer odlutaju u svojim mislima čim zatvore oči. Ribe privlače osobe koje su zabranjene ili im nisu dostupne iz nekih drugih razloga, pa će tako maštati o nekom drugom, možda i o bivšem partneru.

Ribe vole romantičnu atmosferu, tipično filmski; svijeće, omiljenu sex playlistu. Takvo uživanje voli u kasne noćne sate. Nosite na sebi seksi rublje prije nego joj se pridružite u krevetu, šapućite joj nježne riječi u uho, poludjet će od želje za Vama. Njihova erogena zona najčešće je područje bedara, listova, pa će uživati ako se posvetite tim dijelovima tijela prvo.

Pročitajte:  RIBE I SEKS

Kako osvojiti Ribu? Neće biti jednostavno, ali to nije razlog da odustanete. Osvojite njeno povjerenje, dokažite joj ljubav. Sitnica neka kao poklon je dobar način da pokažete da Vam je stalo. Nakon što prođete taj test, onda tek razmišljajte o spavaćoj sobi. 


Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

Pročitajte još:

Orgazam prema horoskopu

 

Koliko seksa Vam je potrebno

 

Seks savjeti na temelju horoskopa

 

Ovi horoskopski parovi imaju najskladniji brak!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro