Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Uz pomoć anđela saznajte što Vam poručuju preminule voljene osobe!

Uz pomoć anđela saznajte što Vam poručuju preminule voljene osobe!

Kontaktirali smo anđela, jer je pred nama vrlo važan dan. Sada se morate i Vi pribrati jer je anđeo poslao vrlo važnu poruku. Vaša preminule voljene osobe žele s Vama razgovarati i vrlo je važno da Vam prenesem poruku uz pomoć anđela. Poruka sadrži informacije koje mogu reći samo Vama osobno. Na Vama je da li ćete ju reći ostalim članovima obitelji i poznanicima. Ovo su upute anđela, rekao je da vjeruje Vašoj odluci i Vama!

Magija za ljepotu i zdravlje, brzo kliknite OVDJE

Ja ću biti posrednik od strane anđela, a Vi ćete saznati što Vam preminula voljena osoba želi poručiti. Ne smijete se bojati! Nemojte se bojati jer ćete blokirati protok energije. Poruka je ionako vrlo dobra vijest. Zbog toga je važno biti informiran što je prije moguće, ne smijete gubiti vrijeme!

Potrebna Vam je ljubav i sreća? Na pravom ste mjestu, kliknite OVDJE

preminule voljene osobe

 

Imam i dobru vijest, sada je najbolje razdoblje za prizivanje jasnih informacija. Anđeli i naše voljene preminule osobe su nam sada veoma blizu.

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE

Radujem se Vašem pozivu i pitam se što mislite o onome što Vam voljena osoba poručuje. Nemojte je iznevjeriti, jer već duže vremena želi stupiti s Vama u kontakt! Bit ću na raspolaganju 24 sata dnevno, samo da bi Vam znala prenijeti poruku! Čekam Vas na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)! 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro