Razgovarajte iz USA
putem bonova
Proricanje - Nostradamusov Magični krug!

Proricanje - Nostradamusov Magični krug!

Nostradamusov Magični krug

Proricanje prema Nostradamusovom Magičnom krugu vrlo je jednostavno. Jednostavno postavite pitanje i odgovor ćete dobiti odmah!

 

Nostradamus je bio liječnik, astrolog i alkemičar, ali cijelom svijetu postao je poznat zahvaljujući svojim proročanstvima.

 

Njegova su se predviđanja ostvarivala s izuzetnom preciznošću, a ostvaruju se i dan danas. Nostradamus je svoja proročanstva pisao u metaforama. Govori se da je i proricanje sudbine po krugu također smislio Nostradamus.

 

Ova je metoda proricanja po Nostradamusovom krugu doista jednostavna i iznenađujuće precizna!

 

Samo zatvorite oči, postavite pitanje, koncentraciju usmjerite na pitanje koje vas trenutno zanima i prstom "ubodite" Magični krug. Pogođeni broj je odgovor na vaše pitanje.

 

Odgovore pogledajte ispod slike:

 

nostradamusov-krug

 

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer imate dovoljno izdržljivosti i strpljenja. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenja u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas, niti ne sutra. Netko stoji na vašem putu i pokušava vas zbuniti. Ne shvaćajte tu osobu previše ozbiljno. Ali, nemojte ni podcjenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte pronaći pozitivno rješenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno koristiti svoju rezervu energije, a ne trošti je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenja i izdržljivosti, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutku, izgleda da vam se smiješi sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim sretnim tjednima.

5. Točno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate ugodnu situaciju. Nemojte čekati predugo. Dajte do znanja drugima da moraju poštivati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog povjerenja.

6. Sve će ići malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svjetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savjet bliske osobe, i da ne podliježete lažnim nadama.

7. Pitanje za sada nije rješivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu problemima kojih još nema. Pokušajte uživati u trenutku. Kasnije će se sve riješiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratiti se za pomoć magičnom krugu za sedam dana.

8. Pažljivo. Pokušajte ne vjerovati svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije nego što stvarno je. Budite pažljivi i pazite se da kasnije ne osjetite razočarenje.

9. Nema sumnje. Ali bit će vam potrebna pomoć. Popričajte sa dobrim prijateljem o problemima koji vas muče jer je on objektivan i promatrat će stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživjeti ni najmanje razočarenje.

11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, još nije „sazrelo“. Budite popustljivi. Cijenit će vas zbog toga.

12. Vrlo je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate steći dojam nezainteresiranog  lica. Obratite pažnju: netko iskreno pokušava postati vaš prijatelj.

13. Sve će se dogoditi suprotno od planiranog. Vi djelujete neodlučno. To dovodi u zabludu neke vaše prijatelje. Smatraju vas nepredvidivom osobom što vam ne ide u korist. Promijenite ovu sliku o sebi. Vole vas više nego što mislite.

14. Sve će biti dobro, ali samo ako sami pokažete aktivnost. Dozvoljeno je sve, ali ne i odlaganje. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i iznenadite sve svojom učinkovitošću i bogatstvom ideja.

15. Da, možete se osloniti na svoju sreću. Očekuje vas povoljan obrt sudbine. Sada ne morate ništa izmišljati, već samo iščekivati. Ishitrena djelovanja odvest će vas u krivom smjeru i mogu vam naštetiti.

16. Sve nade će biti ispunjene, ali apsolutno drugačije nego što ste zamišljali. Zato budite spremni za bilo kakve promjene i ne koncentrirajte se samo na jedini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost i ne odbacujte niti jedan argument.

17. Pitanje je i dalje otvoreno. Morate pažljivo razmisliti o svojim željama jer vaši osjećaji još nisu do kraja sazreli. Prema tome, previše očekujete od druge strane. U narednim danima sve ostaje bez promjena. Međutim, jedna sretna okolnost može unijeti jasnoću u vaš problem. Pažljivo slušajte svoj unutarnji glas.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

18. Kod vas mogu nastati poteškoće. Ispočetka ćete čak biti i razočarani, ali to ne znači da su vaše šanse jednake nuli. Sasvim suprotno - razočarenje će dati poticaj pozitivnom razvoju. Vaš krug prijatelja raste, postaje bolji i stabilniji.

19. Nepovjerenje i ljutnja su još uvijek daleko od vas. Ali, ako se ubrzo ne oslobodite vlastite sumnje, puno ćete izgubiti. Ako vas sreća zaobilazi, krivac za to može biti vaša pretjerana skromnost i nesigurnost. Odbacite ih! Budite otvoreni i druželjubivi sa drugim ljudima.

20. Da. U ovom trenutku, sreća je na vašoj strani. Prema tome, nema ni jednog razloga da sumnjate u povoljan ishod. Još dugo ćete uživati u sretnom periodu.

21. Da. Za konačno postizanje cilja ostalo je uložiti sasvim malo truda. Budite odvažni! Riskirajte i uspjeh je nezaobilazan. Budite pažljivi sa svime što se događa oko vas i imajte na umu da slučajnosti ne postoje. Na ovom svijetu, ništa nije slučajno.

 

 

horoskop-prosinac-mjesecni

 

Ovo morate znati!

 

Investicijsko zlato i mjesečeve mjene

 

Crno jaje - lako dostupna crna magija kojom vam netko može uništiti život!

 

Velika sreća u 2022. za ova tri horoskopska znaka

 

Vaš numerološki broj

 

Retrogradni Merkur 2022.

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

Poruke Anđela za 2022.

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro