Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ritual magične vode!

I Vi možete vrlo lako pripremiti magičnu vodu, ali trebate znati da će ta voda doista biti djelotvorna i magična pod uvjetom da naši stručnjaci odrade odgovarajući ritual nad njom. Nakon što prema uputama pripremite ovu vodu, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ritual posvećivanja!
Ako budete imali tu vodicu u svom posjedu, onda sa sigurnošću možete očekivati niz sretnih zbivanja. No za velike promjene i Vi trebate učiniti nešto, stoga vrlo pažljivo pročitajte način pripreme, a zatim nazovite naš Astro centar, jer sada slijedi razdoblje pozitivnih promjena u Vašem životu!

Želite steći BOGATSTVO? OVDJE doznajte sve detalje o tome! 

Kako pripremiti magičnu vodu?
Naravno, najbolje bi bilo upotrijebiti čistu izvorsku vodu, ali ako ne možete doći do nje, onda nemojte biti razočarani jer također možete upotrijebiti i običnu vodu iz slavine, koja će proći ritual energiziranja te tako dobiti magična svojstva.
Ulijte vodu u neku staklenu zdjelu i na dno stavite par kovanica, a ispod zdjele novčanicu s najvećim iznosom koji trenutno imate kod sebe.
Za postizanje maksimalnog rezultata trebate koristiti i mirisna ulja. U vodu stavite par kapi eteričnog ulja od peperminta, dvije kapi eteričnog ulja od limuna i tri kapi đumbira.

PRORICANJE IZ KAVE samo je jedan klik od Vas! 

Upalite jednu bijelu sveću i postavite je na sredinu staklene zdjele. Ostavite je da gori sve dok plamen ne dodirne površinu vode nakon čega će sama ugasiti. Dok svijeća gori, Vi izgovarajte mantru koju ste prethodno dobili od spomenutog savjetnika Damira.

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Vodu zatim procijedite te je ulijte u neku staklenu ili plastičnu bočicu. Iz te male bočice ponekad stavite par kapi na svoj novčanik i koristite kao parfem; nanesite ga na unutrašnju stranu lakta te malo iza ušiju ili na same vrhove ušiju. Djelovanje neće izostati, ali nikako nemojte zaboraviti zatražiti ritual posvećivanja od spomenutog stručnjaka!

DESETMILIJUNTI dan može Vam donijeti novac! 

Ako želite pripremiti vodu koju možete normalno piti i koja će Vas pritom iznutra energizirati, onda nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite tajni recept! Naime, to je osobni recept te za njega ne postoje generalna uputstva!

Nikada još niste čuli o snazi magične vode? Pomoću nje će Vam tijelo i duša biti u harmoničnom odnosu! Riječ je samo o jednoj rečenici koju trebate preuzeti za energiziranje vode, a sve upute možete dobiti od savjetnice Zrinke na kodu 524 i savjetnice Selene na kodu 571, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na sljedećim brojevima:

Brojevi inozemstvo

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook