Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ritual magične vode!

Ritual magične vode!

I Vi možete vrlo lako pripremiti magičnu vodu, ali trebate znati da će ta voda doista biti djelotvorna i magična pod uvjetom da naši stručnjaci odrade odgovarajući ritual nad njom. Nakon što prema uputama pripremite ovu vodu, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, i zatražite ritual posvećivanja! Ako budete imali tu vodicu u svom posjedu, onda sa sigurnošću možete očekivati niz sretnih zbivanja. No za velike promjene i Vi trebate učiniti nešto, stoga vrlo pažljivo pročitajte način pripreme, a zatim nazovite naš Astro centar, jer sada slijedi razdoblje pozitivnih promjena u Vašem životu!

Kako pripremiti magičnu vodu?

Naravno, najbolje bi bilo upotrijebiti čistu izvorsku vodu, ali ako ne možete doći do nje, onda nemojte biti razočarani jer također možete upotrijebiti i običnu vodu iz slavine, koja će proći ritual energiziranja te tako dobiti magična svojstva. Ulijte vodu u neku staklenu zdjelu i na dno stavite par kovanica, a ispod zdjele novčanicu s najvećim iznosom koji trenutno imate kod sebe. Za postizanje maksimalnog rezultata trebate koristiti i mirisna ulja. U vodu stavite par kapi eteričnog ulja od peperminta, dvije kapi eteričnog ulja od limuna i tri kapi đumbira.

Upalite jednu bijelu sveću i postavite je na sredinu staklene zdjele. Ostavite je da gori sve dok plamen ne dodirne površinu vode nakon čega će sama ugasiti. Dok svijeća gori, Vi izgovarajte mantru koju ste prethodno dobili od spomenutog savjetnika Damira.

Astro savjetnica Aminah - kod 562 ce Vam pomoci napraviti ritual za novac

Vodu zatim procijedite te je ulijte u neku staklenu ili plastičnu bočicu. Iz te male bočice ponekad stavite par kapi na svoj novčanik i koristite kao parfem; nanesite ga na unutrašnju stranu lakta te malo iza ušiju ili na same vrhove ušiju. Djelovanje neće izostati, ali nikako nemojte zaboraviti zatražiti ritual posvećivanja od spomenutog stručnjaka!

Ako želite pripremiti vodu koju možete normalno piti i koja će Vas pritom iznutra energizirati, onda nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, slobodni savjetnici, i zatražite tajni recept! Naime, to je osobni recept te za njega ne postoje generalna uputstva!

Nikada još niste čuli o snazi magične vode? Pomoću nje će Vam tijelo i duša biti u harmoničnom odnosu! Riječ je samo o jednoj rečenici koju trebate preuzeti za energiziranje vode, a sve upute možete dobiti od savjetnice Selene na kodu 571, slobodni savjetnici!

Pročitajte još: 

Desetmilijunti dan Vam može donijeti novac!

Prorecite sebi iz kave!

Želite steći bogatstvo?

 
 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro