Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Sa ovim brojčanim nizom i Vama može krenuti na putu sreće

Jeste li ste ponekad razmišljali o tome da Vaš broj telefona, osobna karta, kućni broj bude ujedno baš i Vaš sretni broj koji magijski djeluje svaki puta kada ga izgovorite ili privuče sreću kao neka mantra.

Imamo dobru vijest za Vas! Brojevi nas okružuju na svakom koraku i na većinu tih brojeva i Vi možete utjecati, npr. možete si izabrati broj telefona.

OVDJE možete saznati što Vam donosi zadnji specijalni dan u ovoj godini!

Isto tako možete si izabrati kućni broj za Vaš dom ili ako sređujete dokument,e možete izvući novi broj u redu.

Naučiti ćemo Vas jednoj potpuno novoj tehnici kako si izračunati četiri broja koja će Vama osobno uvijek donositi sreću. Zadatak će Vam biti upotrebljavati ih što češće u svakodnevnome životu i ponavljati ih kao mantru.

Prvi broj možete izračunati ako zbrojite Vašu godinu rođenja, mjesec i dan, tako da na kraju dobijete jednoznamenkasti broj.

Npr.
1982.01.16. ondah 1+2+8+2+2+1+6 tako je rezultat 22 ondosno 2+2 je 4.
Tako dobijate Vaš prvi sretni broj 4.

Kako možete steći bogatstvo, pročitajte OVDJE!

 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

Drugi sretni broj je godišnji sretni broj, ovaj si trebate izračunati svake godine.

Možete ga izračunati ako zbrojite brojeve iz datuma rođenja, isto kao i kod prvog broja, ali sada nemojte pojednostaviti nego još dodajte i brojeve godine, npr. 2016. Ostanimo kod istog primjera, ovako trebate računati: 22+2+0+1+6. to je 31 i njega pojednostavite i tako dobijate Vaš drugi sretni broj, a to je također 4.

Treći sretni broj računate prema najsretnijem razdoblju u Vašem životu. Prisjetite se kada ste bili najsretniji i koliko ste tada imali godina i taj broj zapišite na list papira. Ako je to dvoznamenkasti bro, pojednostavite ga da bude jednoznamjenkasti broj. Npr. ako ste imali 26 godina, pišete 2+6, a to je 8, zato je Vaš broj 8. I napišite koliko imate godina i njega pojednostavite, a zatim zbrojite ta dva broja i tako ćete dobiti Vaš treći sretni broj. Nastavljajući prethodni primjer: Vaš treći broj 8+8 (35 godina 3+5) i dobijate rezultat 16.

Treći sretni broj je 16.

 

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar

 

Četvrti najsretniji broj je vaš genetski broj, a za njega su Vam potrebni datumi rođenja Vaših roditelja.

Morate zbrojiti datume, godinu, dan i mjesec rođenja majke i oca i to pojednostaviti na jedan broj, a zatim dodati i Vaš broj koji ste dobili prilikom prvog računanja.

Npr. Datum rođenja majke: 1954.02.12., a datum rođenja oca 1951.07.24., a Vaš 1982.01.16. tako možete izračunati vaš genetski broj.
1+9+5+1+7+2+4 je 39 koji ako zbrojite nije jednoznamenasti broj, no ipak ga ne smijete pojednostaviti.

Za kraj imate jedan broj 11 (očev broj) i 4 (majčin broj). Ova dva broja trebate zbrojiti i pojednostaviti na jednoznamenkasti broj 11+4 je 15, a krajnji rezultat je 6.

Sretni brojevi osobe koja je u primjeru: 4, 4, 16, 6.

Trebate se okružiti brojevima koje ste dobili računanjem kako biste uvijek imali sreće u životu!

Ako želite specijalne brojeve za Vas i sretni kod koji je samo Vaš, onda zatražite pomoć naših najboljih sručnjaka. Savjetnici bilo kad mogu izračunati Vaše brojeve ako ih nazovete na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!