Razgovarajte iz USA
putem bonova
Sa ovim brojčanim nizom i Vama može krenuti na putu sreće

Sa ovim brojčanim nizom i Vama može krenuti na putu sreće

Jeste li ste ponekad razmišljali o tome da Vaš broj telefona, osobna karta, kućni broj bude ujedno baš i Vaš sretni broj koji magijski djeluje svaki puta kada ga izgovorite ili privuče sreću kao neka mantra. Imamo dobru vijest za Vas! Brojevi nas okružuju na svakom koraku i na većinu tih brojeva i Vi možete utjecati, npr. možete si izabrati broj telefona.

Isto tako možete si izabrati kućni broj za Vaš dom ili ako sređujete dokument,e možete izvući novi broj u redu. Naučiti ćemo Vas jednoj potpuno novoj tehnici kako si izračunati četiri broja koja će Vama osobno uvijek donositi sreću. Zadatak će Vam biti upotrebljavati ih što češće u svakodnevnome životu i ponavljati ih kao mantru.

Prvi broj

Prvi sretni broj možete izračunati ako zbrojite Vašu godinu rođenja, mjesec i dan, tako da na kraju dobijete jednoznamenkasti broj. Npr. 1982.01.16. ondah 1+2+8+2+2+1+6 tako je rezultat 22 ondosno 2+2 je 4. Tako dobijate Vaš prvi sretni broj 4.

  Sa ovim sretnii broj  i Vama može krenuti na putu sreće  

Drugi broj

Drugi sretni broj je godišnji sretni broj, ovaj si trebate izračunati svake godine. Možete ga izračunati ako zbrojite brojeve iz datuma rođenja, isto kao i kod prvog broja, ali sada nemojte pojednostaviti nego još dodajte i brojeve godine, npr. 2016. Ostanimo kod istog primjera, ovako trebate računati: 22+2+0+1+6. to je 31 i njega pojednostavite i tako dobijate Vaš drugi sretni broj, a to je također 4.

Treći broj

Treći sretni broj računate prema najsretnijem razdoblju u Vašem životu. Prisjetite se kada ste bili najsretniji i koliko ste tada imali godina i taj broj zapišite na list papira. Ako je to dvoznamenkasti bro, pojednostavite ga da bude jednoznamjenkasti broj. Npr. ako ste imali 26 godina, pišete 2+6, a to je 8, zato je Vaš broj 8. I napišite koliko imate godina i njega pojednostavite, a zatim zbrojite ta dva broja i tako ćete dobiti Vaš treći sretni broj. Nastavljajući prethodni primjer: Vaš treći broj 8+8 (35 godina 3+5) i dobijate rezultat 16. Treći sretni broj je 16.    

Sa ovim sretnii broj  i Vama može krenuti na putu sreće

Četvrti broj

Četvrti najsretniji broj je vaš genetski broj, a za njega su Vam potrebni datumi rođenja Vaših roditelja. Morate zbrojiti datume, godinu, dan i mjesec rođenja majke i oca i to pojednostaviti na jedan broj, a zatim dodati i Vaš broj koji ste dobili prilikom prvog računanja. Npr. Datum rođenja majke: 1954.02.12., a datum rođenja oca 1951.07.24., a Vaš 1982.01.16. tako možete izračunati vaš genetski broj. 1+9+5+1+7+2+4 je 39 koji ako zbrojite nije jednoznamenasti broj, no ipak ga ne smijete pojednostaviti. Za kraj imate jedan broj 11 (očev broj) i 4 (majčin broj). Ova dva broja trebate zbrojiti i pojednostaviti na jednoznamenkasti broj 11+4 je 15, a krajnji rezultat je 6. Sretni brojevi osobe koja je u primjeru: 4, 4, 16, 6. Trebate se okružiti brojevima koje ste dobili računanjem kako biste uvijek imali sreće u životu!

Ako želite specijalne brojeve za Vas i sretni kod koji je samo Vaš, onda zatražite pomoć naših najboljih sručnjaka. Savjetnici bilo kad mogu izračunati Vaše brojeve ako ih nazovete na broj telefona slobodni savjetnici!

Pročitajte još: 

Što Vam donosi zadnji specijalni dan u ovoj godini!

Kako možete steći bogatstvo.

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Najnoviji članci
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro