Razgovarajte iz USA
putem bonova
Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

SEKSI HOROSKOP

Seksi Horoskop i horoskopski znakovi... Zvijezde su nekim horoskopskim znacima više na klonjenje, a nekima manje. Ovi horoskopski znaci drže apsolutnu titulu kao najseksi horoskopski znaci zodijaka!

horoskop-prednosti-nedostaci

 

OVAN - SEKSI HOROSKOP

ŽENE

Pripadnice ljepšeg spola u znaku Ovna vole igrati igrice. Za njih su seksualne igrice način života i ne libe se to pokazati. Njihov stil komuniciranja suprotnom spolu često zadaje glavobolje i nađu se usred seksualne igre ovog znaka. Ponekad Ovnice vole samo zagolicati maštu "žrtve" i to im se sasvim dovoljno da zadovolje svoje apetite. Iako su dominantne što se tiče seksualne energije, žena u znaku Ovna ostavlja dojam nježnosti koji nestaje unutar četiri zida gdje ovnice vole stvari začiniti s malo grubosti.

SEKSI HOROSKOP

MUŠKARCI

Muškarci u znaku Ovna su sasvim drugačiji. Oni ne žele srljati u ništa emotivno ili fizički prije nego pobliže upoznaju potencijalnog partnera. Intelekt im je jednako važan kao i fizička privlačnost pa nebrojeno puta muškarci u znaku ovna odbijaju bilo kakav kontakt s osobom koja im nije po volji i njihovim standardima. Često upravo muškarac u znaku ovna privlači žene koje su tek izašle iz veze i trenutno ne traže ništa osim prijateljstva i dugih razgovora.

 

seksi-horoskop

 

BLIZANAC - SEKSI HOROSKOP

ŽENE

Žene u znaku Blizanac su uvijek lijepe, dotjerane i društvene. Žene Blizanci zapravo zrače seksipilom iako su često nesvjesne svoje seksualne energije. Njihova seksualnost daje im vjetar u leđa u svakodnevnom životu i to umijeće su svele na toliko savršeni stadij da im je seksualna energija sredstvo komunikacije. U mladosti znaju često mijenjati seksualne partnere dok ne pronađu onog pravog koji im odgovara i tad prestaju s avanturističkim načinom života.

SEKSI HOROSKOP

MUŠKARCI

Muškarci u znaku blizanca obožavaju svoje tijelo i puno vremena posvećuju brizi oko sebe i svog izgleda. Seks percipiraju kao fizičku potrebu, pa im s toga emocije i ljubav nisu toliko bitne. Često njihov promjenjivi temperament izluđuje pripadnice suprotnog spola, pa stoga vrlo često znaju ispasti bezobrazni i samodopadni. Žene koje se prepuste u avanturu s blizancima mogu očekivati nezaboravne noći, ali moraju imati na umu da bi strast vrlo brzo mogla izblijediti.

 

horoskop-rujan-mjesecni

 

LAV - SEKSI HOROSKOP

ŽENE

Žene u znaku Lava su karizmatične i graciozne. Tuđi pogledi su im hrana, a elegantni muškarci su njihova lovina. Vole kad muškarac drži do sebe, jer samim time znaju da će ih držati kao kap vode na dlanu. Žene u znaku lava često ostavljaju dojam da su hladne i nezainteresirane prema partnerima, ali to je samo dio njihovog plana da natjeraju partnera da se potrudi oko njih. U krevetu nisu pretjerano zahtjevne, ali očekuju divljenje.

SEKSI HOROSKOP

MUŠKARCI

Muškarci u znaku Lava su romantici ovog seksi horoskop -a. Vole da im je partner zadovoljan što često njih same baca u drugi plan. Vrlo su inovativni što se tiče noviteta u spavaćoj sobi i osobi sličnih afiniteta nikad neće biti dosadno s njima. Lavovi su često nesigurni u sebe što ih potiče na ljubomoru i razmišljanje da će ih njihov partner napustiti. Uvijek moraju sebi i drugima dokazivati da su najbolji.

 

sudbina

 

VAGA - SEKSI HOROSKOP

ŽENE

Žene u znaku Vage ne smatraju da je seksualni kontakt nešto uzvišeno i posebno, već samo fizička potreba. Vage su dosta pasivne i samozatajne. Ne vole kad im partner zalazi u intimu. Izrazito je teško nagovoriti Vage da se otvore, ali kome to uspije njega očekuju besane noći.

SEKSI HOROSKOP

MUŠKARCI

Muškarci Vage su vrlo često opsjednuti seksom. Flertovanje i seks je za ovaj znak opsesija i potreba. Vage su često nemirne što se tiče seksualnih partnera i ako ne dobe ono što traže bacaju se u ponovnu potragu. U krevetu se često ponašaju grubo. Vječiti su lovci na uzbuđenja.

ljubavni-sat

 

SEKSI HOROSKOP

PROČITAJ JOŠ I OVO:

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

VELIKI HOROSKOP ZA SEKS

 

KAKO OSVOJITI MUŠKARCA OVNA?

 

BLIZANCI I SEKS

 

VAGA I SEKS

 

 

facebook

SEKSI HOROSKOP

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro