Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Ovna?

Kako osvojiti muškarca Ovna?

Pitate se kako osvojiti muškarca u znaku Ovna? Muškarac Ovan je jak i često ima imidž “lošeg momka”. Voli preuzimati inicijativu kada je u pitanju romantika i druženje. 

U ovom ćemo članku govoriti o tome kako zavesti, privući i osvojiti muškarca Ovna. Otkrijte i kako natjerati muškarca Ovna da mu nedostajete i da Vas obožava.

Evo nekoliko trikova koje možete učiniti da biste mu se učinili fascinantnim.

 

Budite snažni

 

U svim tim stereotipnim slikama žena je jaka! Muškarci Ovnovi vole žene koje su jednako hrabre i snažne kao i oni. Sada, u modernom svijetu, većina ljudi ne provodi svoje vrijeme u ratu ili fizičkoj borbi, ali još uvijek postoje načini za vježbanje snage i hrabrosti. 

Gotovo svi su se u svom životu suočili s teškoćama ili nevoljama, a muškarac Ovan privući će ženu koja je te teškoće prevladala hrabrošću.

Ponekad će žene pokušati zamisliti slabost ili bespomoćnost kako bi privukle muškarca. Ovo apsolutno ne djeluje na muškarca Ovna. Da, spasit će djevojku u nevolji, ali to ne znači da će ga privući.

 

saznaj-buducnost

 

Budite kompetentni

 

Ako želite znati kako privući muškarca Ovna, morate mu pokazati da ste kompetentni. Muškarci Ovnovi često pronalaze partnere u svakodnevnom životu umjesto da ih traže posebno vani. To znači da Vas je vidio ili će Vas vidjeti na svom poslu ili u onome što radite najbolje. 

Ako primijetite da Vas promatra dok radite svoj posao, samo nastavite raditi ono što radite. Ne dopustite da Vas njegov pogled ometa. Vjerojatno uživa vidjeti Vas u akciji.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Pažnja! I sada jedno iznenađenje! Kako osvojiti muškarca u znaku Ovna?

 

Budite ženstveni

 

Dali smo Vam savjet da budete snažni i kompetentni. Može se činiti kao kontradikcija reći i da trebate biti ženstveni. U modernom svijetu ženstvenost se često izjednačava sa slabošću, ali ovo je nesretni mit. Mnogo je načina da istovremeno budete ženstveni i snažni.

Razlog zašto je to važno je to što, dok Ovna privlači snaga, njega ne privlače muževni tipovi. To će poštovati, ali ako ne vidi Vašu ženstvenost, tretirat će Vas kao kolegicu ili prijateljicu. Ženska snaga vrlo je različita. Ona je profinjenija, mekša je i manje snažna.

 

Manifestirajte unutarnju kraljicu

 

Pronađite svoju unutarnju kraljicu i pustite je van. Ako ste stidljiviji i skromniji, pronađite načine za jačanje samopouzdanja. Možda želite otići u toplice i prepustiti se sebi. Možda si kupite novu odjeću koja se ističe od gomile i pokazuje Vas u najboljem svjetlu.

U određenom smislu, stavljate se u ulogu, ali to je često slučaj sa zavođenjem. Uživajte u procesu i zaista se prepustite kraljici dana! Zamislite svog čovjeka Ovna kao viteza čija je najplemenitija svrha služiti Vam i osvojiti Vašu naklonost. Ta će se vizualizacija pokazati na Vašem licu i u Vašem ponašanju, i to će pobuditi njegovu strast.

 

 

Izazovite ga

 

Čovjek Ovan ne može odoljeti izazovu. Ako želite znati zavesti muškarca Ovna, morate pronaći snagu da mu se suprotstavite i čak se natjecati s njim. Ako se bavite sportom, mogli biste se natjecati s njim u svom sportu po izboru. Ništa ne budi muškarca Ovna više od natjecanja, posebno fizičkog. 

U ovom natjecanju, čak i ako ga ne možete pobijediti, važno je da napravite dobar nastup. Za muškarca Ovna, izazov je daleko važniji od pobjede ili gubitka.

Ako niste fizički skloni, mogli biste ga izazvati na drugi način. Većina muškaraca u znaku Ovna voli poker i slične igre koje uključuju kockanje i rizik. Ostali oblici klađenja također će ga uzbuditi, a ulozi ne moraju uključivati novac.

Vjerovanje da snovi mogu predvidjeti budućnost je iznenađujuće popularno. Posjetite našu sanjaricu ukoliko ste ikada sanjali zube.

 

Zavesti muškarca u znaku Ovna nije tako lako, čak i ako se pridržavate ovih trikova! Uvijek postoji nešto što Vas može iznenaditi kada je u pitanju ovaj znak. Neki znakovi će imati i poteškoće kad je u pitanju osvajanje srca Ovna.

 

Rak i Jarac mogu biti teške utakmice za Ovna. Rak je vrlo osjetljiv i može biti previše raspoložen za Ovna, a Ovan može biti previše neosjetljiv za Raka. Jarac je vrlo ozbiljan znak i možda je previše kritičan prema Ovnovima koji su impulzivne i vatrene naravi.

 

SVE O HOROSKOPSKOM ZNAKU OVAN SAZNAJTE OVDJE.

Ako ste bacili oko na muškarca Bika, onda nemate vremena za gubljenje jer zbog jake seksualne aure, mnogo drugih žena može baciti oko na njega. Budite Vi ta koja, ne samo da će ga osvojiti, nego ga i zadržati i dugoročno uživati u Bikovom razmazivanju i ljubavi. Bik je vrlo tajanstvena duša, slobodno zatražite pomoć naših savjetnika na broju telefona slobodni savjetnici

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Ovan i seks!

Što muškarac u znaku Ovna misli (a što čini)!

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

Predrasude: uzimaju li Vas drugi zdravo za gotovo?

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila

Više
ASTRO BLACK FRIDAY
ASTRO BLACK FRIDAY

Više
Select your currency
EUR Euro