Razgovarajte iz USA
putem bonova
SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

Srodna duša - Horoskop. U trenutku rođenja, položajem planeta određen je natalni horoskop svakog čovjeka. Ne treba zaboraviti da nije riječ samo o Vama: i drugim su ljudima neke važne odrednice zapisane u zvijezdama. Pojednostavljeno rečeno: s nekim se konstelacijama naše konstelacije slažu, a s nekima baš i ne. Svatko je kovač svoje sreće.

Srodna duša - Horoskop

poruka-univerzuma


Svi znamo da horoskop neće ništa obaviti umjesto nas: položaji zviježđa stvaraju povoljnije ili nepovoljnije mogućnosti, a mi ih sami moramo okrenuti u svoju korist. Svi mi svakodnevno viđamo mnoge ljude. Što ih više upoznajemo i što nam je krug onih s kojima se družimo veći, tim je veća vjerojatnost da ćemo upoznati onu pravu osobu. Nažalost, veća je vjerojatnost i „krivih“ osoba. Horoskop pri tome može pomoći da razaznamo je li ta osoba moja srodna duša. Dovoljno je za početak znati nešto o vlastitom znaku i karakteristikama onih drugih.

Srodna duša - Horoskop 

 

Srodna duša - Horoskop 

 


Srodna duša - Horoskop OVAN


Ovan je pametan, romantičan i poprilično prilagodljiv. Teži novim spoznajama i iskustvima. Upravo zato, Ovnu mnogo toga ubrzo postane dosadno pa nastoji stalno i ponovno upoznavati nove ljude i doživjeti nešto što nikada prije nije doživio. Takva živost održava maštu Ovna i otvara sklonost avanturi.

Srodna duša - Horoskop 

Budući da je Ovna u njegovoj užurbanosti teško slijediti, često će nastojati biti dominantan. Nerijetko će također pokazati zube. Jednostavno, zadržavanje na istom mjestu za Ovna je dosadno; u životu ga održavaju nova iskustva i novi ljudi. Lako se zaljubljuje, a kad je zaljubljen – spreman je na sve: vinut će se nebu pod oblake, umrijeti za nekog koga voli.

Srodna duša - Horoskop 

Želite li vezu s takvom strastvenom olujom želja koja Ovna stalno tjera naprijed, ne smijete postavljati mnogo vlastitih zahtjeva i morat ćete postati uvelike prilagodljivi.

Srodna duša - Horoskop 

Tko se može uskladiti sa svojskim ritmom Ovna?


Vodenjak. Naime, i Vodenjaku i Ovnu treba mnogo vlastite slobode. Uz to, Vodenjak je s jedne strane privlačan, a s druge snalažljiv: to itekako odgovara Ovnu. Ovna će privući množina maštovitih ideja koje Vodenjak stalno osmišlja. Čvrstoća životnih uvjerenja jedna je od glavnih odlika Vodenjaka, a Ovan u tome prepoznaje stabilnost i snagu koja mu je potrebna. I Vodenjak prepoznaje snagu u Ovnu koji je u stalnom pokretu. Zbog toga su ta dva znaka često zanimljiva jedan drugome.

Srodna duša - Horoskop 

Blizanci: Svi znamo da Blizanci vole detaljne analize. Ovnovi su razgovorljivi, a posebno vole govoriti o sebi. Sklonost Blizanaca da se posvećuje pojedinostima, Ovan doživljava kao posebnu pažnju i naprosto uživa u tome. Uz to, Blizanci su komunikativni i društveni: imaju širok krug osoba s kojima se druže što Ovnu pruža priliku za upoznavanjem novih ljudi, a to mu jača osjećaj neovisnosti i osobne slobode kojoj teži.

Srodna duša - Horoskop 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

Srodna duša - Horoskop BIK


Bezuvjetna ljubav idealni je cilj svakog Bika. Bik voli okupljanja bliskih osoba, opuštenu atmosferu udobnog doma, a sklon je romantici i estetici. Bik je susretljiv, osjećajan i ljubazan; privržen obitelji i kućnim ljubimcima. Najbolje funkcionira u skladnom i spokojnom životu doma. Želite li ostvariti uspješnu vezu s Bikom, morat ćete se prilagoditi toj priči i uklopiti se u nju.

Srodna duša - Horoskop 

Možda Vam to i ne bude toliko teško: Bik se toliko može posvetiti partneru da zapostavi sve drugo. U vezu unosi stabilnost koja podsjeća na djetinju sigurnost i toplinu doma i stvara za partnera mjesto na koje se uvijek može i želi vratiti. Poznato je da je među svim horoskopskim znacima najlojalniji upravo Bik.

Srodna duša - Horoskop 

Kome odgovara bikovska mirnoća?


Rak. I Bik i Rak veoma su osjećajni, osjetljivi i senzualni. Oba su znaka privržena obiteljskom životu pa njihova veza obično vodi u brak. Navikli su na marljivo raditi što im osigurava financijsku stabilnost i životni komfor – važne temelje za ostvarenje njihovih životnih ciljeva.

Srodna duša - Horoskop 

Riba. Bik i Riba naizgled su potpuna suprotnost: Riba naglašeno nježna i emotivna, a Bik stalno s obje noge na zemlji i zbog toga, barem naizgled, neizmjerno čvrst, katkad krut. Pa ipak, oba se znaka odlikuju time što njihova osjećajnost djeluje unaprijed pa savršeno točno prepoznaju što partneru treba i spremni su to učiniti. Razlike u njihovom temperamentu skladno se dopunjaju dajući osjećaj upotpunjenosti njihovoj vezi.

 

Srodna duša - BLIZANCI


Kao i gotovo sve drugo, uostalom, za Blizance je ljubav i veza nešto posve racionalno. Njihova komunikativnost usmjerena je i rješavanju problema pa veze doživljavaju i prikazuju kao niz uspona i padova. Inteligentni su, maštoviti i dosjetljivi pa ih privlače partneri skloni avanturi u kojoj svoja snatrenja mogu i ostvarivati. Zato cijene duhovite i ležerne partnere uz koje njihova mašta radi sto na sat. Svojom razigranošću i nestalnošću čine i partnerov život ljepšim i uzbudljivim. Skloni su pojačavanjem ljubavne strasti s partnerom tražiti inspiraciju za svaki životni izazov.

Srodna duša - Horoskop 

Kome nestalnost blizanca ide niz dlaku?


Ovan. Sklonost novim doživljajima Ovna navodi da u društvenosti, komunikativnosti i maštovitosti Blizanaca prepoznaje inspirativnu osobu s kojom rado provodi vrijeme. Dapače, lako prepoznaju jamstvo njima važne vlastite osobne slobode u toj vezi. Najčešće prvi kontakti između Blizanaca i Ovna pobude snažnu seksualnu privlačnost; doda li se tome romantika i osobna pažnja, može se razviti prava prijateljska potpora što će osigurati dugoročnu vezu.

 

Srodna duša - Horoskop 

Lav. Lav voli biti glavni u društvu, a inventivni Blizanci dobri su scenaristi i stalno daju teme i motive za dobru zabavu. Stoga se lako prepoznaju kao dobar tandem. U međusobnom odnosu, naboj njihovih energija može se usmjeriti u istom pravcu. Tada neće doći do posesivnosti, nego će se razviti korektan odnos u kojem Blizanci i Lav kao partneri jedan drugom pružaju ono što želi. Svakako je za to, uz lude provode i zabavna druženja, potrebno da si uzmu vremena jedno za drugo.


Srodna duša - Horoskop RAK


Osobe rođene u znaku Raka katkad su toliko usporene da se čini kako, baš poput životinje po kojoj je njihovo zviježđe dobilo ime, idu natraške. Kako god bilo, Rak povazdan traži nježnost i ljubavno uzbuđenje. Naizgled su hladni i nezainteresirani, no to im je tek vanjska ljuštura, obrana unutarnje nježnosti. Ljubav im je, zapravo sve i žele je posvuda u svome životu: a kad se dogodi, urone u nju do balčaka.

Srodna duša - Horoskop 

Tako se s Rakom mogu očekivati mnogi romantični trenuci. Uz to je Rak oštrouman, a taj spoj razuma i osjećaja čini ga ugodnim sugovornikom i dobrim savjetodavcem. Budući da se njihova emotivna toplina opire svemu materijalnom, na vezu ne gledaju kao na usputnu korist pa će se iznimno rijetko upuštati u avanture. Da osvojite Raka, potrebna je požrtvovnost i pažnja, a ne tek nekoliko zgodnih fora s interneta.

Srodna duša - Horoskop 

Tko može doprijeti do emotivnih dubina Raka?


Bik. Veza između jednog Raka i jednog Bika nikad neće biti takva da neprestano frcaju iskre. Dapače, Bik je uporan u onome što nakani, a Rak sve doživljava osobno i s osjećajem. Zato osobe rođene u znaku Bika i Raka moraju itekako biti spremne na dijalog i dogovor kako bi im veza uspjela. Uz katkad nemale kompromise, Bik može toj vezi ponuditi stalnost, a Rak emotivnost: tada mogu biti sretni u vijeke vjekova.

Srodna duša - Horoskop 

Djevica. I Rak i Djevica duboko u sebi znaju te su potpuno osvijestili kako je za uspješnu ljubav potreban svojski trud. Pedantna i uredna Djevica po prirodi je sukladna s Rakom koji je kućni tip. Osobe rođene u oba znaka imaju i precizne osjete. Stoga rado zajedno slušaju glazbu ili kuhaju zajedno uživajući u okusu i mirisu svakog sastojka te, naravno, slasnih jela što ih pripremaju skupa. Velika prepreka može im biti još jedna zajednička karakteristika: zahtjevnost. Veza će uspjeti ako shvate da dogovor kuću gradi, a ultimatumi samo podižu zidove.

Srodna duša - Horoskop 

 

 

sudbina


Srodna duša - LAV


Izvana snažan i glasan, svaki je Lav duboko u sebi zapravo romantičan. I itekako zaljubljiv! Kombinacija romantiziranja stvarnosti i čestog zaljubljivanja navodi ih na ekstravagantno ponašanje. Zbog svega toga, Lav partneru često nastoji učiniti nešto po volji, a to su najčešće ljupki mali darovi.

Srodna duša - Horoskop 

Zbog svega toga, Lav je zagonetan i karizmatičan. U svemu ima jasan cilj pa tako pazi i na to s kim će se družiti i kome će dopustiti da mu se uvuče pod kožu. Na odabrano stavlja svoju šapu, a nepovoljno je spreman otjerati glasnom rikom. Najdraži su im komplimenti o njihovoj domišljatosti i mudrosti: a doista, Lav i jest inteligentan mislilac.

Srodna duša - Horoskop 

Tko se može nositi sa silinom Lava?


Blizanci. Blizanci su, poput Lava, oštroumni i inteligentni. To su osobine koje Lav cijeni i kod sebe i kod drugih. Zajedničko im je i to što osobe rođene u oba znaka uživaju u zanimanju koje javnost pokazuje za njihovu vezu. Snažna okrenutost prema pojavnome i prema drugima, ipak, može biti velika prepreka. Veza će im uspjeti samo ako svakog dana posvete dovoljno vremena njegovanju vlastite ljubavi licem u lice.

Srodna duša - Horoskop 

Vaga. Mirnoća i staloženost koja resi Vagu, sasvim se dobro slaže s Lavom koji je ekstrovertiran. No, Lav ponajčešće materijalnim i opipljivim želi zadržati pozornost koju im, kao jednoj od najprivlačnijih i najzanimljivijih kombinacija ljubavnih parova, posvećuju ljudi iz okoline. Nasuprot tome, Vaga je idealist: također uživa u ugledu koji njihova veza ima, ali joj je materijalna prezentacija najmanje bitna. Ljubavna veza može uspjeti ako usklade ta dva pristupa.

Srodna duša - Horoskop 

 

Srodna duša - Horoskop DJEVICA


Djevica svoju osjećajnost skriva ispod maske hladnoće i nedostupnosti. Stoga treba znati prepoznati njezine prave osjećaje. U druženju ne voli suprotstavljanje mišljenja, ali su poprilično zanimljiv sugovornik. Kao partner, Djevica je veoma brižna i predana, ne voli duga razdoblja bez partnera i najdraže joj je kad se sve odlučuje i izvodi udvoje. Veoma voli društvo i nastoji uvijek biti u punom sjaju. Ipak, najviše cijeni mir u prirodnom okruženju i svojem slatkom domu.

Srodna duša - Horoskop 

Kome odgovara spokojni život s Djevicom?


Rak. Rak počesto mijenja raspoloženje idući naprijed-natrag, a Djevica to može i pratiti i predviđati pa se uvijek nađe na pravom mjestu za toplu utjehu i nježan zagrljaj. Rak bi ipak mogao omesti dobar odnos ako kod Djevice stvori krivnju zbog njezinih detaljnih i podugačkih popisa svega što treba obaviti. Inače, ova dva znaka imaju sasvim solidne predispozicije za dugu i stabilnu ljubavnu vezu.

Srodna duša - Horoskop 

Škorpion. Škorpionu katkad treba podosta vremena da otkrije i otvori ono romantično u sebi. Sistematičnost Djevice može mu pri tome biti od velike pomoći. Stoga bi Djevica, želi li doprijeti do Škorpiona, trebala suspregnuti urođene strahove i ushit te se posvetiti partneru Škorpionu onim najboljim što u sebi ima. Na taj će način Djevica Škorpionu također otvoriti pristup do teže osvojivih predjela vlastitog srca, a to je ono što Škorpion traži. Škorpion ne voli lako osvojive tvrđave i lak plijen: stoga je preporučljivo da, za dugu i sretnu vezu, Djevica uvijek bude pomalo tajanstvena.

Srodna duša - Horoskop 

 

 

24-sata-horoskop


Srodna duša - Horoskop VAGA


Romantika, idealizam i nježnost čine temeljni skup koji određuje svaku Vagu. Stoga njihovi partneri moraju stalno pokazivati razumijevanje za potrebe Vage te im pružati uvjete za sklad i sigurnost. Vaga je, tako reći, vječno zaljubljena. Ne zaljubljuje se često i teško podnosi korjenite promjene: nekako bajkovito kao da cijelog života traži onog svojeg kraljevića ili onu svoju kraljevnu. Stoga Vagu okrutna zbilja može teško razočarati pa joj partner mora barem stvoriti privid da je njezin kraljević na bijelom konju. A kad Vaga osjeti da se približila savršenstvu s jakim i stabilnim partnerom, lojalna je i spremna dati sve što ima, pa i više od toga.

Srodna duša - Horoskop 

Kome Vaga nije uteg?


Lav. Zajednička sklonost romantičnome i spremnost na stabilnu trajnu povezanost mogu dovesti do velike ljubavi i duge veze Vage i Lava. Ako uspostave ravnotežu između osobnog, privatnog i javnog života, njihova će zaljubljenost potrajati što će dovesti i do braka. Naime, budući da im je stalo do javnog mnijenja, i Vaga i Lav veoma cijene formalnu potvrdu pred drugima koju im daje vjenčanje. Uz malo pravilnog nastojanja oko svoje veze, Lav i Vaga mogu postati najsretniji par horoskopskih znakova.

Srodna duša - Horoskop 

Strijelac. Vaga stalnim vaganjem, a Strijelac stalnim ciljanjem na razne strane jesu među najnemirnijim znakovima u Zodijaku. Stoga u paru može nastati dinamična veza koja će uroditi i filozofskim raspravama i avanturama s ludim doživljajima. Pri tome se nikad ne zna hoće li to biti prolazna ili doista trajna veza. Za trajnost ljubavne veze između Strijelca i Vage najveća prepreka može biti obostrana sklonost dominaciji. Pa ipak, uz ponešto strpljenja i snošljivosti, sklad može potrajati dugo, dugo, dugo...

Srodna duša - Horoskop 

Srodna duša - ŠKORPION


Produhovljen i strastven, Škorpion povazdan traga za ljepotom i senzualnošću. Stoga se trudi da i sam, svojom vanjštinom i nutrinom, bude privlačan i tajnovit. Sve to Škorpiona čini i donekle ranjivim, ali to najčešće uspješno prikriva. Osobe rođene pod zviježđem Škorpiona postavljaju si jasne i visoke ciljeve te se veoma trude da ih ostvare. Zbog jasno zacrtanog puta s kojeg nema skretanja drugima mogu izgledati nedostižno što itekako budi zanimanje za Škorpiona. Svakako treba uzeti u obzir da je Škorpion poprilično ranjiv makar zna dobro upravljati vlastitim osjećajima. Stoga mu ponajprije osigurajte povjerljivost. Kad osjeti da je prihvaćen i da mu ništa ne prijeti, Škorpion postaje partner s kojim možete doista uživati u vezi.

Srodna duša - Horoskop 

Kome odgovaraju kliješta Škorpiona?


Djevica. Škorpion zna da se do Djevice ne dopire lako – neodoljiva mu je upravo zato što zna da će za uspjeh morati uložiti mnogo truda. Ipak, Škorpion pri tome može smetnuti s uma da ima osjećaje i da su ga upravo osjećaji naveli na to da ulaže napore u ostvarenje veze s Djevicom. Stoga je poželjno ako Djevica svojim ponašanjem navede Škorpiona da se otvori. Ako to prepoznaju u međusobnom zavođenju, Škorpion i Djevica mogu ostvariti vezu vrijednu divljenja.

Srodna duša - Horoskop 

Jarac. Veza između osobe rođene u znaku Jarca i osobe rođene u znaku Škorpiona veza je između dviju najambicioznijih znakova u Zodijaku. Budući da su i Škorpion i Jarac veoma moćni individualci, oni će u svojoj vezi bez prestanka odmjeravati snage. To ne bi trebala biti zapreka za uspješnu vezu jer takvo ogledanje mentalne snage odgovara i karakteru Jarca i karakteru Škorpiona. Dokle god postoji međusobna iskrenost, njihova će ljubav rasti, cvasti i trajati.

Srodna duša - Horoskop 

Srodna duša - STRIJELAC


Strijelac cijeni nesputanost, nezavisnost, slobodu. Najčešće je okružen s mnogo ljudi, a uživa u neformalnim druženjima. Nikad mu nije dosadno, a da dosadu izbjegne – Strijelac je uglavnom razvio sklonost avanturama. Iz svega toga, kod Strijelca često nastaje zanimljiva kombinacija crta ličnosti po kojoj su posebni gdje god se nađu. Stalna vrckavost onemogućuje Strijelcu da lako donosi odluke pa se stoga teže usmjerava na jednu osobu s kojom bi ostvario vezu. Privuče li Vas Strijelac, moglo bi potrajati dok ne dobijete njegovu nepodijeljenu pažnju. Uspije li Vam to pa sa Strijelcem ostvarite ljubavnu vezu, Strijelac će Vam darovati svoju punu odanost.

Srodna duša - Horoskop 

Tko je prava meta za strelice Strijelca?


Vaga. Vaga voli brak i miran život. Nije joj ni najmanji problem uvjeriti nevjeri sklonog Strijelca kako veza nije samica te da život u vezi s nekim koga voliš može biti itekako zanimljiv i uzbudljiv. Najveći je problem, naravno, navesti Strijelca da uopće razgovara o tome. I, naravno, nije dovoljno stupiti u vezu: potrebno je Strijelca stalno poticati da kao vezana osoba ispunja snove koje snatri njegov avanturistički duh. Uspije li Vaga u tome, imat će stabilnu i zabavnu vezu sa Strijelcem.

Srodna duša - Horoskop 

Vodenjak. Najpodudarnija veza između dva znaka Zodijaka bit će ona između Strijelca i Vodenjaka kao partnera. Njihovi pogledi govore više od riječi, razumiju se i prije nego progovore, shvaćaju u šutnji. Nije pretjerano reći da se u toj vezi očituje prava pravcata čarolija. Ako na svijetu postoje srodne duše, u vezi između Vodenjaka i Strijelca materijaliziran je najčišći ideal takve srodnosti.

Srodna duša - Horoskop 

 

 

tarot-majstori

 

 

 

Srodna duša - Horoskop JARAC


Jarac je strastven i sve što radi, radi samoinicijativno. Zbog toga se često doima bezobzirnim. Ako je dojam okoline o Jarcu negativno obojan, Jarac će zbog svoje emocionalnosti i ranjivosti postati autodestruktivan. Kod Jarca je, naime, sve crno-bijelo: ljubav im je sve, traže ono pravo... Stoga su skloni dati se u vezu bez rezerve. Uz to, veoma su praktični i dobro razmišljaju prije svake odluke jer nisu spremni na kajanje i pokoru, a ono što najmanje vole jest popravljati vlastite pogreške. Kao dobri organizatori, skloni su vezama čiji razvoj mogu projicirati dalje u budućnost.

Srodna duša - Horoskop 

Kome odgovara Jarac?


Škorpion. Jarci uvijek sve drže pod kontrolom nadzirući čak svoje osjećaji. Škorpioni su im slaba točka: gotovo uvijek Jarca će magnetski privući tjelesni i umni potencijali Škorpiona. Najsretniji je trenutak u kojem Škorpion i Jarac prepoznaju međusobne koristi od razvoja veze: tada bez skrivanja mogu uživati u onome što vole.

Srodna duša - Horoskop 


Riba. Ta romanca može doista dugo potrajati, no neizbježna je izmjena nenadanih padova i ponovnih uspona nakon pada. Jarac ima u pojavnosti sve ili skoro sve što bi Riba sama voljela biti u životu. Veza s Jarcem kao da Ribi donosi dodatno poštovanje, sigurnost, umjerenost i ozbiljnost. Ni u kojem slučaju u takvoj vezi Riba ne smije ostati neshvaćena: Jarcu mora shvatiti i prihvatiti njezinu potrebu za učestalim zagrljajima i drugim izrazima nježnosti. Bez toga, mogli bi živjeti skupa kao dva stranca, a uz međusobno shvaćanje mogu izgraditi istinsku sreću.

Srodna duša - Horoskop 

Srodna duša - Horoskop VODENJAK


Poželite li vezu s Vodenjakom, morate se uklopiti u Vodenjakovu sklonost avanturi. Vodenjak u ljubavi želi slobodu i ne podnosi ograničenja. No, vezu u koju uđe Vodenjak oplemenjuje svojim dubokim osjećajima. Strastven je i senzualan, no to počesto može biti prikriveno duhovnošću i posvemašnjim usmjerenjem svih vlastitih snaga Vodenjaka na bajkovite snove o savršenoj ljubavi.

Srodna duša - Horoskop 

Vodenjak je osjećajan i stalno mu treba ljubav. Stoga ne shvaća one koji od ljubavi bježe. Svoje će Vam srce dati iskreno i lako, čak preuzimajući i nepotrebne rizike: kad je ljubav u pitanju, Vodenjak mnogo daje te se prepušta dušom i tijelom beskrajno lako.

Srodna duša - Horoskop 

Tko Vodenjaku ne postavlja granicu?


Ovan. Povjerenje, iskrenost i pažnja moraju biti temelj veze između Ovna i Vodenjaka. Ako oba partnera to shvate i provode, njihova veza može biti ispunjena i trajna. Ovnu bi prepreka mogli biti za njega čudni ljudi kojima Vodenjak mora gotovo stalno biti okružen. Stoga se od Ovna očekuje malo prilagodbe. Vodenjak Ovna smatra snažnom ličnošću i zaštitinikom te ga kao takvog prihvaća.

Srodna duša - Horoskop 

Strijelac. Strijelac i Vodenjak izvrsno se razumiju u odnosu prepunom poštovanja. S te strane, to je jedan od najpovoljnijih parova među znakovima Zodijaka. Sretna je podudarnost što su i Strijelac i Vodenjak skloni avanturi i nedosanjanim snovima o idealnoj ljubavi. Slobodoumni su i spremni gotovo na sve. Ako se povežu, rezultati njihove veze bit će zavidni te će se Vodenjak i Strijelac sve tješnje povezivati, a granica njihovoj ljubavi bit će samo nebo.

 

 

ljubavni-sat


Srodna duša - Horoskop RIBE


U ljubavi su Ribe sasvim predane i slobodne te ne podnose ograničenja. U početku veze činit će Vam se da su udaljene te da s odmakom odmjeravaju i razmatraju odgovarate li im Vi uopće ili ne. Stoga budite lukavi i uporni te im pokažite kako ste prodrli do biti njihovih potreba. Ribe će biti vrlo sretne kad osjete da su pridobile Vašu pažnju. Ribama se treba predati bezrezervno ako želite da ta veza uspije. Potrebno je dijeliti baš sve. Uskoro će svi interesi postati zajednički te uz malo sreće možete postati jedna duša u dva tijela.

Srodna duša - Horoskop 

Komu Ribe ne iskliznu iz ruku?

Srodna duša - Horoskop 

Jarac. Nježne Ribe izvrstan su odabir za Jarca. Jarac u toj vezi može iskazati svu snagu vlastite ličnosti; čak može biti superioran, a istodobno voljen. Ribe, naime, čeznu za nježnošću, a Jarac je u svojoj zatvorenosti ne zna kako biti nježan prema drugima. No, kad to otkrije, može se razviti takva ljubav koja će nadvladati koju god prepreku koja se nađe na putu.

Srodna duša - Horoskop 

Bik. Oboje znaju što onom drugom treba. Bik čezne za milovanjem i tihim, mirnim životom. Ribe trebaju jakog i stabilnog partnera koji im je kadar pružiti emocionalnu i financijsku sigurnost. Zajedno mogu stvoriti svoj skladni svijet, ako treba – i sasvim izoliran od svakodnevnih previranja i kaosa.

Srodna duša - Horoskop 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Otkrivamo najpopularnije članke s weba:

 

Ovo je 5 najsretnijih znakova za vrijeme vladavine Škorpiona

Ovim se horoskopskim znakovima ne smijete zamjeriti!

Investicijsko zlato i mjesečeve mijene

10 razloga zašto voljeti jesen

24Astrolozi otkrivaju osobnost prema numerologiji!

Predrasude: uzimaju li Vas drugi zdravo za gotovo?

Ispeci pa reci: razmišljamo koje bračne tajne trebate zadržati za sebe!

Kalendar pozitivnih promjena - 2022.

Sudbinski partneri - stvarno postoje?

Ovi horoskopski parovi imaju najskladniji brak!

 

facebook

Srodna duša - Horoskop 

 

 

 

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro